Аз слушам предимно и най-вече емо музика... Не знам, докато я слушам се разтапям направо... Такива емоционални текстове, а и от малка обожавам китари... Оуу, обичам Rise Against,Funeral for a friend, A thorn for every heart, My Chemical Romance и малко Fall Out Boy...
Влудяват ме тия групи просто... И като изпълнение, и като вокал, и като текст най-вече... Понякога текста на някоя песен толкова се връзва с мои ситуации... Не знам, от малка съм си емоционално хлапе...
Това, че слушам емо не значи, че съм някакъв депресиран човек, който мечтае да се самоубие и си реже вените... Просто музиката е трепач и за мен това е важното... Иначе стила на раета и точки ме кефи и понякога се нося така, мдам...
А иначе слушам и поп... Как да не спомена моя любимец Дима Билан... Големия ми идол (май май съм си влюбена в него ).... Страхотна визия, невероятен глас, смайващ поглед, много очарователен, добър актьор, като човек е нежен и романтичен, а песните му до една са големи хитове и неповторими... Идеала ми за мъж просто...
Това е от мен...