- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да не иска, защото още не съм се целувала...
Ами сега ходя с едно момче,което е на 16 год.Като се видиме се целуваме нормално,ама не сме се целували с език.Негов приятел ми каза,че не се е целувал,ама аз не вярвам (все пак е на 16).Една фр говори с него и го попита,ама той не й отговори.Възможно ли е да не иска,защото още не съм се целувала с език с момче,ама вижда,че искам и пак нищо...![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
...
гаджето ми е на 18 и не се беше целувал,кфо остава ако е на 16,да не би да е невъзможно?има време като виждаш че той не те целува с език,целуни го ти!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
А ти на колко години си ??
Може да пък да не иска...
Питам те за годините защото той може би си мисли че си малка...
А пък сигурно го е адски срам да те целуне с език за да не стане кофти, тъй като не може да се целува...
много са ви сложни проблемите на вас емотата![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Ами днеска ставам на 14Първоначално написано от Morning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Йеее честит РД приятелче ЕМО =D> =D>
Всичко хубаво ти желая.. Иначе по темата -=> Нямате кой знае ква огромна разлика даже никаква бих казал. Я направо го питай на следващата среща дали иска с език или просто му пусни един.. Не се коси толкова. Убеден съм че си мацка.![]()
Темата е...леко глуповата-нека така да я определя!Ами на човека не му се целува с език,просто не желае.Какво се косиш,че не те бил целунал с език-еми за всяко нещо си има време и годините нямат никакво значение.Радвай му се,бъди щастлива с него,пък другото от самосебе си ще се нагласи...а ако толкова напираш-ти го целуни![]()
П.С.-Честит рожден ден и от мен!Ще ти пожелая да се научиш да цениш това,което имаш,за да не стане така,че да останеш един ден без него!![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
айде добре добре.4естито да ти е и от мене.мн усмивки.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
за подарък 6е отговоря смислено по темата
емиии
1.мое 4ове4еца да е срамежлив.
2.мое да го е страх да не се изложи,ако му е за пъви път.
3.пробвай,ако се дръпне-явно просто не иска.
ае успех4ета и да се забавлява6
Без лични и безлични съобщения, моля.
EMI MOJE DA SE PRITESNQVA OT TOVA 4E O6TE NE SE E CELUVAL...I GO E STRAH KAK 6TE REAGIRA6![]()
хмммм интересно....аз ако бях на твое място досега да сам го натиснала в някои тясно ъгъл4е и да сам му разказала играта![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
xahpPXHAxhpaxhpa e toi otkyde 6e znae 4e ti ne si se celyvalai na 16 e toi i ne se e celyval
hxahxa ima gi sekvi
![]()
Нищо, че е на 16...това не е от значение.Следващият път си пъхни езика в устата му и ппробвай...
Другата ти тема беше по-жестока!!!( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=135203 )Както майка ти ти е казала ти е раничко да се целуваш-може би и неговата майка така мисли!!!До 40 има време......Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има много изтрещели хора на тоя свят!
Пазете си езиците за сватбата бре![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Aре са плс без бъзици,защото на мен не ми е смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Just cut yer veins 'n DIE YOU GODDAMN EMO HIPPIE!!!!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
mdaПървоначално написано от mislitelka
![]()
Testis unus,testis nullus...
Emi mila pitai go dali iska da seПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Testis unus,testis nullus...
Ами целуни го ти!