.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

2345678

напълно е възможно да не се е целувал наистина .. :P ... някой ден му се фърли на врата и нападай .. иначе ... може да мине мн време докато събере смелост

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    целувай дан ти пука

Цитирай Първоначално написано от Morning
    А ти на колко години си ??
    Може да пък да не иска...
    Питам те за годините защото той може би си мисли че си малка...
    А пък сигурно го е адски срам да те целуне с език за да не стане кофти, тъй като не може да се целува...

suglasna
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    sofiq
    ako ne si mn po malka ot nego pokaji mu kak sedqt ne6tata :P vs si imame izi4eta i osven da govorim gluposti s tqh moje i dr da svar6im
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    в мечтите ти
    Това дали си се целувала или не няма никакво значение.Аз за първи път се целунах с момче на 15 години и половина, и кво от тва
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,възможно е.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

:)

Здравей аз имам приятелки, които са вече на по 17-18,ама не са си имали гаджета,не са се целували ,е и кво? т'ва да не ги прави по-малко хора а за гаджето ти,просто го питай,а ако не ти отговори,, ДЕЙСТВАЙ!!!! )))) няма как да ти се съпротиви Защото целувката с език си е много по-влудяваща от обикновената \/ и аз в началото мн се притеснявах,ама всичко отминава така че действаййй, не губи време

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Близни му долната устни4ка и ще се сети

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    СофиЯ
    Ами може пък и да го е срам...и ще му е малко напрегнато при първата целувка....дори и да се е целувал, може би се паникьосва.....тръгни ти да го целуваш и ще станат нещата...

Снощи бяхме на един рожден ден и си говорихме.Аз го питах дали се е целувал,ама той ми каза:"няма да ти кажа,колкото и да ме питаш".Какво може да значи това?????
    ...

mdam nese e celuval s ezik e moe za tva da ne iska s teb ili go e gnus ot teb
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Мързи ме да чета всичките страници и ако има някфи повторения,а аз съм убедена в това..сори
    И така.. защо не го целунеш ти? Не мисля,че тряабва да чакаш нещо.. Щомту ходите тряа да има нещуу по така,а не просто цунка по муцунка,тфа и приятелите го праят Пък може и да е срамежлив и да чака първата крачка от теб или пък да си мисли,че теб те е срам и чака да си по-уверена.. Но според мен следващия път като се видите тряа да го изненадаш...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си