- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да не иска, защото още не съм се целувала...
напълно е възможно да не се е целувал наистина .. :P ... някой ден му се фърли на врата и нападай .. иначе ... може да мине мн време докато събере смелост![]()
Първоначално написано от Morning
suglasna![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
ako ne si mn po malka ot nego pokaji mu kak sedqt ne6tata :P vs si imame izi4eta i osven da govorim gluposti s tqh moje i dr da svar6im
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Това дали си се целувала или не няма никакво значение.Аз за първи път се целунах с момче на 15 години и половина, и кво от тва
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Здравейаз имам приятелки, които са вече на по 17-18,ама не са си имали гаджета,не са се целували ,е и кво? т'ва да не ги прави по-малко хора
а за гаджето ти,просто го питай,а ако не ти отговори,, ДЕЙСТВАЙ!!!!
)))) няма как да ти се съпротиви
Защото целувката с език си е много по-влудяваща от обикновената \
/ и аз в началото мн се притеснявах,ама всичко отминава
така че действаййй, не губи време
![]()
![]()
Ами може пък и да го е срам...и ще му е малко напрегнато при първата целувка....дори и да се е целувал, може би се паникьосва.....тръгни ти да го целуваш и ще станат нещата...![]()
Снощи бяхме на един рожден ден и си говорихме.Аз го питах дали се е целувал,ама той ми каза:"няма да ти кажа,колкото и да ме питаш".Какво може да значи това?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
mdam nese e celuval s ezik e moe za tva da ne iska s teb ili go e gnus ot teb![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Мързи ме да чета всичките страници и ако има някфи повторения,а аз съм убедена в това..сори
И така.. защо не го целунеш ти? Не мисля,че тряабва да чакаш нещо.. Щомту ходите тряа да има нещуу по така,а не просто цунка по муцунка,тфа и приятелите го праятПък може и да е срамежлив и да чака първата крачка от теб или пък да си мисли,че теб те е срам и чака да си по-уверена.. Но според мен следващия път като се видите тряа да го изненадаш...
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър