- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я поканя ли на рожденния си ден?
Не я кани. Както казаха по-горе, ако сте добри фр я почерпи някъде другаде, но не я кани
Ако искаш я покани, но нищо не се опитвай да правиш, защото пак ти ще си наранения.Просто един жест от твоя страна, защото искаш да си запазите приятелските отношения.
![]()
Няма причина да не я поканиш!!!Амаааа мен няма ли да поканиш???![]()
![]()
![]()
Покани я много ясноИ ако си и чак толкова навит напий я яко и се възползвай......просто е
Поне ще си направиш кефа за известно време.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Както ти писах и по горе пак ще ти го напиша и тук НЕ Я КАНИ ще си оплескаш всичко като искаш да я почерпиш ти дадох съвет покания отделно и там я почерпи така ще е най добре за теб първо мисли за себе си след това за другите.
Пък и като гледам има бая желаещи да изкачат от тортата ти може да поканиш и тях за по весело (това е в кръга на базика)![]()
П.С. Незнам кога ти е рождения ден и до кога ще ти дават съвети но наи добре не я кани![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Po-dobre 6te bade ako q pokani6.Dori da si ostanete prosto fr pak e ne6to,po-trudno 6te ti bade da q zabravi6 i samo 6e izma4va6 sebe si!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Predpolojenie che q obichash zashto podqvolite izobshto se chudish dali da q pokanish???
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Покани я^^ но си намери някфа друга жена за купона ^^![]()
ooo mario ti li si
po temata: pokani q be nali ste priqteliii
Ми нали уж сте приятели, покани я
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
pokaniq! opr vie ste frsamo nerazbrah 6to i nie ne sme tam
i osobeno ako tova sladko mi6le to pic-ati 6te e tam
![]()
![]()
![]()
sorry iztre6tqh
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg