.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    dasd

..какво ли става ??

пфф. ... . . не знам не знам ... начииии с приятелка ми сме заедно вече 2 месеца и нещо си там .... имаме си моментите ... всичко добре ... амаа тука от около седмица с нея нещо става .. някфа странна е .. опитвам се да говоря с нея но тя казва "не ми са говори"... задавам и някой въпрос и тя "еми не знам" .. кой да знае "емиииии дедаазнаммм" .. от друга страна пък нали прай ми жестове .. смисъл усещам че е с мен .. иии нзз кфо да прая кфо да и кажа вече пф ... някфуу съветче нещо :P
    asdasd

Град
    София
    поко,според мен просто е в лошо настроение,ше и мине и тфа е.Ако не може вече да не иска да сте заедно

Може би преживява нещо и не е в настроение.Момичетата сме така.Винаги се разстройваме и не ни се говори...може би трябва да и обърнеш екстра внимание,да си още по нежен с нея,за да може да ти се довери ако има нещо.

Град
    dasd
    еее добре ... . 1 седмица ли няма да е в настроение и ще преживява неща пф ... .. пък и като я питам кфо ти има и получавам интересния отговор " не знам" пф ...
    asdasd

Ами тогава просто и обясни,че след като сте заедно,трябва да знаеш какво и е и че те интересува какво става.Просто настоявай за отговор.

Може би си скучен като човек. Хахах и да и омръзваш с глупавите си въпроси. Може би и се иска да излезете насам-натам, да направите неща, които не сте, може просто да не е в настроение, да я мързи да говори..

И аз много често казвам " не знам". Адски изнервящо е, нали ?

Град
    ... Some happy place ...

:)

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Може би преживява нещо и не е в настроение.Момичетата сме така.Винаги се разстройваме и не ни се говори...може би трябва да и обърнеш екстра внимание,да си още по нежен с нея,за да може да ти се довери ако има нещо.
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, възможно е да е в такъв период.Остави я, нека сама се оправи,щом не иска да ти каже.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Може да има проблеми в семейството.Изчакай да видиш колко още ще продължава да се държи така и накрая направи всичко възможно да проведете един изчерпателен разговор относно нейното държание и в случая несподеляне.Лека вечер!

Град
    dasd
    thanks
    asdasd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си