.

Виж резултатите на анкетата: Вярно ли е че без секс връска до месец се раскъсва...?

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

2 2,22%
  • не

54 60,00%
  • зависи от момичето

2 2,22%
  • зависи от момчето

32 35,56%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Проблем ли е?<===

Моята историйка е че с приателката ми се познаваме от 2-а месеца/да познавамесе и сме гаджета от толкова... /но тя има голям проблем с тяхните нито иска да ме запознае с тях нито иска да ни виждат заедно защото са били гадни ,лоши ,неспособни да се привържат с човека който тя харесва и проблема е че нейния бивш приател е бил с нея година и половина и така и родителите неси променили мнението за -->него<--/бившия и приател/ .Проблема е че тя нейска да ме запознае с тях данесе получи същата ситуация или нещо подобно мен неме е страх нейскам да се крия от никой това ми е проблема какво да правя да настоявам или да продължавам да се крия ...Please help me [-o<

Град
    близо до теб
    А ти за къде си се разбързал?Всичко с времето си-ако един ден реши,че иска да ви запознае ще го направи!Още ти е рано да мислиш за запознанство с родителите,не мислиш ли?Та това са едва 2 месеца...да не си решил вече да се жениш за нея А щом ти казва,че родителите й са малко по-консервативни хора,вярвай и,все пак тя си ги знае!А и не се криеш...предполагам,че не ходиш с чувал на главата,нали

П.С.-Анкетата какво общо има с въпроса ти?
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не е вярно разбира се.. ама че въпрос

П.П какво общо въпроса поставен в анкетата с темата?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Неходя с чувал на главата както казах несе крия...,а анкетата вие ще потърсите общото с въпроса ми /можеби просто се интересувам /

Град
    старчески дом
    Не е вярно.
    П.П. Пише се връЗка

Когато се научеш да пишеш като хората, тогава ще ти отговоря...

Да разпада се ако момчето е кретен...повярвай това, не е абсолютна заблуда всичко е строго индивидуално...има хора дет могат да седят на сухо и 1 месец други седмица. а трети 1 година и така...общо взето зависи най точно казано...и най вече зависи от момчето....от момичето какво да зависи или дава или не ...зависи как ще го приеме момчето... но ако говорим за масовото население между 14-17 години на днешна България поне 51% в случайте отговора е ДА....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Тези който гласуват за "зависи от момчето" какво точно имате предвит

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Зависи от момчето и от намеренията му спрямо момичето
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Ами зависи от хората , но не би трябвало секса да е решаващ фактор във една връзка , защото а е так адо къде ще стигнем ?!

хорца пишете и отговаряте само на анкетата виште моя проблем

Супер фен
    По въпроса: Еее кво толкова ще гледате да не ви видят техните не е болка за умиране. Няма да се жените все пак
    По анкетата: Зависи от възрастта но като цяло НЕ Особено като става въпрос само за 1 месец .. това не е нищо!

Град
    LuNaTa
    и ние отна4ало малко се криехме с моя приятел защото е 5 години по голям от мене..докато се разбера с нашите ама сега вси4ко си е ок..знма какво ти е да се криеш защото и аз съм го изпитала ,но ако оби4аш даденото моми4е ще уважиш решението й..знам 4е не е хубаво,но любовта изисква жертви.
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Бе зависи за каква възраст говорим...някой хора така започват връзка
    Но на мен специално не ми допада идеята 2 деца на по 13(моля никой да не се обижда!) да тръгнат да ми правят секс на 2рата седмица.
    Та всичко си е строго индивидуално.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е вярно.И защо толкова искаш да се запознаеш с нейните родители?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Искам да се запозная с техните ,за да може като й се обадят тя да каже че е с мен това несамо ще ме успокой в известна степен но и ще ме радва може да идем утях унас кадето и да е и да подготвя сценката за \/

Град
    Асеновград, България
    Не, не е вярно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Относно анкетата: Ами всичко е мн относително все пак... и според мен всичко зависи от момчето...
    Относно темата: Ами изчакай пък ти! Когато реши тогава ще те запознае! Не осъзнаваш ли че си нахален, бе? Като не иска няма да те запознае..и все пак ходите от 2 месеца, ти кво ще се жениш ли за нея, че бързаш толкова ?

Голям фен
    ем като не е казала че е по добре да не те запознава, значи е така. просто стой на страна. а пък може и да потърсиш начин да се докажеш пред тях или незнам кво. и се пак да няма се жениш за нея
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Без секс връзката се разкъсвала до месец...По голяма тъпотия не бях чувала. За информация с приятеля ми ходихме 11 месеца преди да го направим...

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от yoh.wow
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Искам да се запозная с техните ,за да може като й се обадят тя да каже че е с мен това несамо ще ме успокой в известна степен но и ще ме радва може да идем утях унас кадето и да е и да подготвя сценката за \/
    Ми немислиш ли че е рано все още да се запознаваш с техните. Аз запознах приятеля си с нашите чак след като ходихме близо година, когато вече си сигурен че връзката ти е сериозна. Представи си че те запознае с тях, ти им печелиш доверието ала бала, приемат те.. и накрая като се скарате с приятелката ти се получава мн кофти ситуация и за теб и за нея и за тяхните. Мисля че трябва да почакаш малко, има време за всичко.
    А за анкетата, зависи от момчето

Tozi vapros ne6to ... NE e verno mnogo qsno az s edno mom4e imax vraska celi 5 meseca bez sex .... :P TEi 4e 1 mesec e ni6to :P
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Без секс връзката се разкъсвала до месец...По голяма тъпотия не бях чувала. За информация с приятеля ми ходихме 11 месеца преди да го направим...
    Моме това не важи за всички...аз мога да чакам и 1ена година ама Драганчо от съседния вход може да чака най мноу 1 месец...всичко е в зависимост...но без секс...апф зор работа...ма както и да е който казва че може без секс или е на 12 или е кретен или е в страшна заблуда...или и 3те....разберете го секса е важен за всеки...но всеки има граница на търпението...при едни е далче при други е пред тебе...пресечеш ли я адиос амиго...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен
    В редките случаи когато момичето е по-опитна в това отношение зависи от нея... (хм,макар че не познавам момче,което да откаже секс).
    В останалите случаи зависи от момчето до каква степен я обича и дали целта му е само секса ,просто защото момичетата се дават по трудно особено когато са към 13-17 години

По въпроса - е кфо толкова не мисля,че е болка за умиране ако не познаваш техните .. Щом така е решила примиряваш се и толку
    По анкетата - ем сякфи ги има ... но според мен не е нормално да се разпадат връзки заради това...въпреки че се е случвало.Всичко зависи от хората.
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си