.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Sex and.......

Hybrid View

Guest

Sex and.......

Ami zdraveite iskam da vi pitam ,nosite li vinagi prezervativ vuv sebe si???Kakva marka?Kade gi durjite v nqkoi skri6en djob???Slu4valo li vi se e da se spuka?Strah li vi e pri tazi misul 4e tova moje da stane?Za tova markata e mnogo vajna!!!Drguiq mi vupros e kolko 4esto go pravite i ima li kade?Kogato mom4eto se izhvurlq kade go pravi vuv prezervativa li,ne hvur4i li drugade?Ne ostava li po 4er6afite ili nqkade po legloto sperma???Pitam tova za da moga da razbera dali roditelite 6te razberat,ako se e pravilo sex v doma i e ostanalo sperma po 4er6ava i...........mnoo kofti nali razbira6.........nadqvam se da ne polu4a podigravki!!!

Mda vinagi si nosq v nai-vatre6niq djob na portmoneto. Life stile prepora4vat se i vitalis i sportex -durex SE KASAT na sa malko poznatite...s pri6tesviq ot tqh. MNe ne se pritesnqvam, akose lsu4i Postinor Duo 12 lv do 72 4asa se pie ami da zavisi v prezeravitiva makr4e korem4eto 4esto var6i rabota za da ne izcapate 4as6afiti...apak ako ti e tolkova za 1 4azr6avi prosot ispira6 temnoto i gotovo....
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Ami zdraveite iskam da vi pitam ,nosite li vinagi prezervativ vuv sebe si???Kakva marka?Kade gi durjite v nqkoi skri6en djob???Slu4valo li vi se e da se spuka?Strah li vi e pri tazi misul 4e tova moje da stane?Za tova markata e mnogo vajna!!!Drguiq mi vupros e kolko 4esto go pravite i ima li kade?Kogato mom4eto se izhvurlq kade go pravi vuv prezervativa li,ne hvur4i li drugade?Ne ostava li po 4er6afite ili nqkade po legloto sperma???Pitam tova za da moga da razbera dali roditelite 6te razberat,ako se e pravilo sex v doma i e ostanalo sperma po 4er6ava i...........mnoo kofti nali razbira6.........nadqvam se da ne polu4a podigravki!!!
    Да, винаги имам поне 2 презерватива в портомонето си, VITALIS или Durex, случвало ми се е да се спука ама тогава нямаше опасност, защото не беше свършил, и да, естествено, че ме е страх да не сгафим нещо! За момчето ами "изхвърля" се на леглото или някъде навънка ( та дори и върху тебе някъде да е) и естествено, че ще остане бяло петно по чершафа, но ще го запереш и готово .. то не е голяма философия апък и не е задължително да е навънка може и в презерватива нали така...

В момента си имам серизона приятелка и обикновенно като ги копувам съм с нея, но ако трягна да зарибявам естествено, че ще си ги крия. Марка - Life Style Tuxedo ( с разширена горна част )

Супер фен

:)

as si nosq v edin ot djobovete mi sedi 1-2 broq a za tva za 4ar6afa det 6tql da se ocapa....hahaha ami togava moje i v perdeto da go isbur6a hahahaha se e taq si4ko se pere :P a za kusaneto... ami za tva karai bez gubata

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi dushko ako go pravite u vas na tvoeto leglo ne mislq che vashte shte divat sled t`fa da ti proverqvat legloto za sperma a i ako tolkova te pritesnqva neka da svurshi v prezervativa inache znam che mujete si nosqt minimum edin v joba a za markata ne si misli che kato kupish idealnata marka i sichko e sigurna vuv vsqka kutiika e vuzmojno da ima skusan prezervativ vuv vsqka za tova ne se nadqvai tolkova ama kakto si reshish de skupoto izglejda po cenno mi t`fa e obshto vzeto uspeh sus poloviq akt a i da zabravih za mqstoto dali ima ima nqma shtom jelanie se ima se shte namerish kude ! ai sq GL
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    as si nosq v edin ot djobovete mi sedi 1-2 broq a za tva za 4ar6afa det 6tql da se ocapa....hahaha ami togava moje i v perdeto da go isbur6a hahahaha se e taq si4ko se pere :P a za kusaneto... ami za tva karai bez gubata

Сетих се за един лаф... как можеш със сигурност да накараш една жена да вика по време на секс.. ако се изхвърлиш на пердетата (или се избършеш там)

нося презерватив със себе си. държа си го в чантата.
    страх ме е за щастие досега не се е късал или пукал

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми гледай презерватива да е електроно тестван. Аз на тия от 20ст. им нямам вяра. Да нося със себе си? Миии...да, но вече стана 2 месеца и не сам си зимал нов. Иначе унас на б/рото имам 2. Не ми пука от наще за секса, все пак съм на 15 и те го сзнаят, само дето често ми се напомня "ВНИМАВАЙ" или някви такива..нека си говорят, аз си го знам. Къде се изхвърляш? Емииии в презерватива най-често...или ако ти "духа" в устата й, но ако не иска настрани. Съмнявам се, че родителите ти ще гледат за сперма по леглото ти, пък ако видят без да искат, ще се направят, че няма нищо..пък и то нищо странно и лошо няма в това да правиш секс. Марка презервативи: Durex, Vitalis, COOL...

mi kvo nqma da vi se kasat kato gi nosite v portmonetata...ne ste li 4uvali 4e ne se nosi kondom v portmone!az polzvam samo durex i do sq,da 4ukna na darvo,ne sa mi se kasali....ina4e svar6va v prezervativa ili na korem4eto mi ili ako e svirka..to se znae kade:P...
    "Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
    А. А. Милн ("Мечо Пух")

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами аз до сега си имах постоянен партньор и не ми се налагаше да си нося презервативи, ама от сега нататък няма да е зле да имам един, два в портмонето.Най си харесвам Durex Ultra Thin така, че бих заложила на тях.Колкото до другите въпроси..мен мн ме възбужда момчето да свърши върху коремчето ми, а пък че остава насам и натам по някой петно, така е, ама те пък вашите да нямда инспектират специално дали си правил/правила секс.Айде дерзай
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Purvo i mnogo vajno ne6to: Prezervativut [b]NE[/b] trqbva da se nosi v protnoneto. Tova povi6ava riskut prezervativut da se skusa, ili da izleze vuzdyhut ot paket4eto na prezervativa , koeto avtomati4no go povrejda!!! Taka 4e izberete nqkoe po -podhodq6to mqsto
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre

Re: Sex and.......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xhauxha basi anketata ;] ami vinagi nosq, po 4esto durex, durja si go v 4anti4kata, ne mi se e slu4valo da se spuka, da strah me e 4e moje da se spuka..pravim go kogato ni se prai..izhvurlq se v prezervativa vinagi..ako e ostanalo sperma po 4ar6afa prosto go izperi!!!! hxauhxa ..
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami v4era hodih na edno kafe i servitiora ni razdade kaputi , az si vzeh 3 kato po nahalna i sega i treta sa mi v 4antata no po princip si nosq po 1 Durex nikoga ne mi se e pukal za 6tastie , nadqvam se da ne se slu4i

Дам, аз си нося по поне 1 брой в портфейла в някое от джобчетата, LifeStyles или Durex Редко ми се е случвало да се скъса
    Наще още преди много време ги беха намерили и нищо не ми казаха, само Мамето малко ме избъзика
    Значи лятото можеш във всяка детска градина (нейде из двора й ) или пейка или където ти сгодия да шибнеш, ма зимата е по кофти, тогава малко на диета оставам А иначе кога праскаш у вазе е много трудно (даже почти невъзможно) да не поизцапаш, ма нема нищо, човешко е Друго не се сещам да пиша...
    Няма вече жар и страсти
    сексът стана като "Здрасти!".

pi4 spokoino we vsi4ko 6te e OK ako ne se pritesnqva6 ! emi to si zavisi....smisyl moje i v prezervativ4eto moje i v/u neq.... no za markata vseki si ima predpo4itana a za kysaneto...spokoino ima hap4eta za momi4eto aide pi4 , uspeh-4e

Ne vinagi iam..kat iam si go d1rja f protmoneto ..Sportex nai 4esty..slu4va se da sa sk1sa..i trqa sa vidi na vreme..a tfa za 4ar6afite mn vajny..6e kai6 4e 6e zabelejat

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Еми гледай презерватива да е електроно тестван. Аз на тия от 20ст. им нямам вяра. Да нося със себе си? Миии...да, но вече стана 2 месеца и не сам си зимал нов. Иначе унас на б/рото имам 2. Не ми пука от наще за секса, все пак съм на 15 и те го сзнаят, само дето често ми се напомня "ВНИМАВАЙ" или някви такива..нека си говорят, аз си го знам. Къде се изхвърляш? Емииии в презерватива най-често...или ако ти "духа" в устата й, но ако не иска настрани. Съмнявам се, че родителите ти ще гледат за сперма по леглото ти, пък ако видят без да искат, ще се направят, че няма нищо..пък и то нищо странно и лошо няма в това да правиш секс. Марка презервативи: Durex, Vitalis, COOL...
    какво като си на 15? На 15 не е нормално да правиш секс. Много е рано даже.
    Презервативи не нося и не ползвам. Но, когато сме ползвали, гаджето ми не свършва когато е в мен. Ползвала съм всякакви и имаме само 1 скъсан за 1 година. После спряхме презервативите :P
    Относно цапането-имало е такива случаи. Даже помня именно когато се скъса презервативът и това стана в последния миг. Гаджето свърши върху дивана в хола и още има пенто. Омокряла съм доста леглото си, на техните или неговото..........изобщо сексът е мокра работа.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    С приятеля ми не използваме презервативи, следователно не нося в себе си. Когато свършва, по принцип ми дава да гълтам. Ако не ми даде оцапва леко чаршафа (който е черен и си личи отдалече).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Temata e ot 2005 taka 4e ve4e ne e na 15...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Temata e ot 2005 taka 4e ve4e ne e na 15...
    Благодаря. Не бях забелязала :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си