- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега какво да правя.Плс съвети чакам от ваша страна
Здравейте всички нов съм из форумите,но търсих и нищо не намерих за моят проблем.Така значи един приятел ми даде неиният скаип пишем си постоянно тя е от съседен на моя град и този петък ще дойде на дискотека тук и ще се запознаем.много е хубава и си няма гаджe харесвам си я,но искам съвет от ваша страна как да я спечеля
как точно да я сваля даите предложения защото вече един път згафих с една не искам да се повтаря...
таа какво да правя казвайте момичета как наи лесно би ви спечелил едно момче
![]()
Абе...![]()
Защо,за Бога ,на всякъде въпроси от тоя тип.Как да я спечелиш-е извинявай ама ако не му допаднеш на момичето по една или друга причина като се запознаете и поговорите ...края е ясен.А ако си допаднете ,то чак тогава трябва да мислиш как да я омайваш с думи,жестове и тн...
И май трябва да я опознаеш преди да правиш каквото и да е.Защото сега съм сигурна ,че ще се изсипят мнения с хиляди банални лигавщини,които ако на мен например някой тръгне да ми ги прилага,просто ще го спра.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
DA NAISTINA AKO NE I DOPADNE6 KRAI.TRQBVA DA SE DURZIZI ESTESTVENO A NE DA POZIORSTVA6![]()
точно това ще се опитвам да правя да съм истински не като се видим да няма нищо общо с този от скаипа :PПървоначално написано от viki_nt
Действа щот си лапе...ама при някоя по голяма най мн да те разне мноу злобно...ЛИГАВНЯ - НЕ !!! А щом си сгафил един път даже по добре ся знеаш какво да не правиш...а относно това какво ДА правиш, ами дръж се мило,ИНТЕЛИГЕНТНО,бъди забавен (не като бавен,а като веселПървоначално написано от love_me93
) напорави някой друг комплимент и такива работи слушай внимателно какво ти говори дори да не те интересува и идея да си нямаш какво ти лаф...
Подкрепям това мнение на viki_nt щом сте си писали в Skype значи няма проблем просто трябва да се държиш естествено както си го правил докато сте си писали ако не стане значи не сте един за друг.Пък и има много други фактори едно е да си пишеш с един човек и да си го виждал само на снимка съвсем друго е да се видите на живо за това както казах и по гореПървоначално написано от viki_nt
моя съвет е да си се държиш естествено защото и да стане нещо неможе постоянно да се правиш на някои които не си
\
/
С Здраве.
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
единствения ми съвет е да бъдеш себе си, много пъти съм виждал как мои приятели ме гледат какво правя с приятелката ми, и те правят същото, веднъж съм се спукал от смях с приятелката ми като видяхме двами наши приятели с техните приятелки, значи седим си ние с моята а срещу нас те с техните и аз разбира се си я целувах по вратлето галех я и в един щастлив момент видях как и двамата срещу мен го правят по абсолютно същия начин беше много смешно ... така че не питай другите какво да правиш, не гледай от другите какво правят а бъди себе си и прави това което найстина мислиш че ще ти отвори вратата към сърцето й... успех и не забравяй бъди естествен !
Ами да '93г за мен са лапета... а аз не съм дърт...и да права си зависи от човека и най вече от възраста в случеи като този...
Благодаря на всички виза съвети те и затова че ме разбрахте...
![]()
е може и да е така но всеки от бързина може да направи грешка и не всеки пише постоянно на кирилица така че това нищо не доказва че е направил грешка може просто да е искал да ти каже е е поголям от теб не да се заяжда както ти се чудиш къде и с какво да се захванешПървоначално написано от love_me93
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
С чувство за хумор
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Нека се заяжда...никой не и го забранява...а що се отнася до мен само изразявам мнение...
а така.кат сме на 14,не зна4и 4е сме по-тъпи.6от някои(да не давам конкретни примери)и на 20 да са имат акъл кат за 5.ама ни6то ни6то.а и както бях писала преди...вие кфо да не би да сте не6то като 'събудих се на 30' а?и за тфа 4овека,с който говорите(правите бледи опити да спорите)колкото и мъдро да се е изказал,мнението не се за4ита.6от си на 14.дискриминацияяяПървоначално написано от love_me93
а ина4е хаус се изказва мъдро,ама ае малко по-толерантно
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
дръж се естесвено,опознай я,позволи и и тя да те опознае \/
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.