.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Ами сега какво да правя.Плс съвети чакам от ваша страна

Здравейте всички нов съм из форумите,но търсих и нищо не намерих за моят проблем.Така значи един приятел ми даде неиният скаип пишем си постоянно тя е от съседен на моя град и този петък ще дойде на дискотека тук и ще се запознаем. много е хубава и си няма гаджe харесвам си я,но искам съвет от ваша страна как да я спечеля как точно да я сваля даите предложения защото вече един път згафих с една не искам да се повтаря... таа какво да правя казвайте момичета как наи лесно би ви спечелил едно момче

Абе...
    Защо,за Бога ,на всякъде въпроси от тоя тип.Как да я спечелиш-е извинявай ама ако не му допаднеш на момичето по една или друга причина като се запознаете и поговорите ...края е ясен.А ако си допаднете ,то чак тогава трябва да мислиш как да я омайваш с думи,жестове и тн...
    И май трябва да я опознаеш преди да правиш каквото и да е.Защото сега съм сигурна ,че ще се изсипят мнения с хиляди банални лигавщини,които ако на мен например някой тръгне да ми ги прилага,просто ще го спра.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Абе...
    Защото сега съм сигурна ,че ще се изсипят мнения с хиляди банални лигавщини,които ако на мен например някой тръгне да ми ги прилага,просто ще го спра.
    еми извинявай, ама лигавщините са най-лесния начин да свалиш някое момиче поне при мен действа, зависи от лигавщината разбира се

DA NAISTINA AKO NE I DOPADNE6 KRAI.TRQBVA DA SE DURZIZI ESTESTVENO A NE DA POZIORSTVA6

Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    DA NAISTINA AKO NE I DOPADNE6 KRAI.TRQBVA DA SE DURZIZI ESTESTVENO A NE DA POZIORSTVA6
    точно това ще се опитвам да правя да съм истински не като се видим да няма нищо общо с този от скаипа :P

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    Абе...
    Защото сега съм сигурна ,че ще се изсипят мнения с хиляди банални лигавщини,които ако на мен например някой тръгне да ми ги прилага,просто ще го спра.
    еми извинявай, ама лигавщините са най-лесния начин да свалиш някое момиче поне при мен действа, зависи от лигавщината разбира се
    Действа щот си лапе...ама при някоя по голяма най мн да те разне мноу злобно...ЛИГАВНЯ - НЕ !!! А щом си сгафил един път даже по добре ся знеаш какво да не правиш...а относно това какво ДА правиш, ами дръж се мило,ИНТЕЛИГЕНТНО,бъди забавен (не като бавен,а като весел ) напорави някой друг комплимент и такива работи слушай внимателно какво ти говори дори да не те интересува и идея да си нямаш какво ти лаф...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Където сваря
    Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    Подкрепям това мнение на viki_nt щом сте си писали в Skype значи няма проблем просто трябва да се държиш естествено както си го правил докато сте си писали ако не стане значи не сте един за друг.Пък и има много други фактори едно е да си пишеш с един човек и да си го виждал само на снимка съвсем друго е да се видите на живо за това както казах и по горе моя съвет е да си се държиш естествено защото и да стане нещо неможе постоянно да се правиш на някои които не си \/

С Здраве.
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Sandanski
    единствения ми съвет е да бъдеш себе си, много пъти съм виждал как мои приятели ме гледат какво правя с приятелката ми, и те правят същото, веднъж съм се спукал от смях с приятелката ми като видяхме двами наши приятели с техните приятелки, значи седим си ние с моята а срещу нас те с техните и аз разбира се си я целувах по вратлето галех я и в един щастлив момент видях как и двамата срещу мен го правят по абсолютно същия начин беше много смешно ... така че не питай другите какво да правиш, не гледай от другите какво правят а бъди себе си и прави това което найстина мислиш че ще ти отвори вратата към сърцето й ... успех и не забравяй бъди естествен !

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абе...
    Действа щот си лапе...ама при някоя по голяма най мн да те разне мноу злобно...ЛИГАВНЯ - НЕ !!! А щом си сгафил един път даже по добре ся знеаш какво да не правиш...а относно това какво ДА правиш, ами дръж се мило,ИНТЕЛИГЕНТНО,бъди забавен (не като бавен,а като весел ) напорави някой друг комплимент и такива работи слушай внимателно какво ти говори дори да не те интересува и идея
    да си нямаш какво ти лаф...
    ми щом за теб съм лапе, ок, нямаш проблеми но според мен то си зависи от човека и от разбирането му за лиготии и закачки оттам нататък, ако ти си дъртофелник, се оправяй

Ами да '93г за мен са лапета... а аз не съм дърт...и да права си зависи от човека и най вече от възраста в случеи като този...

Lupus in fabula

Ами да '93г за мен са лапета... а аз не съм дърт...и да права си зависи от човека и най вече от възраста в случеи като този...
    "случАи", мой човек и се пише "възрасТТа" май тва, че си по-голям от мен не те прави по-умен

Благодаря на всички ви за съвети те и затова че ме разбрахте...

Град
    Където сваря
    "случАи", мой човек и се пише "възрасТТа" май тва, че си по-голям от мен не те прави по-умен
    е може и да е така но всеки от бързина може да направи грешка и не всеки пише постоянно на кирилица така че това нищо не доказва че е направил грешка може просто да е искал да ти каже е е поголям от теб не да се заяжда както ти се чудиш къде и с какво да се захванеш
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    в мечтите ти
    С чувство за хумор
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Нека се заяжда...никой не и го забранява...а що се отнася до мен само изразявам мнение...

Lupus in fabula

не аз се заядох първа прочетете по-нагоре и ще видите кво като съм на 14 ?! тва не значи, че не мога да имам собствено мнение и всеки да ме обвинява, че съм малка ... има и по-малки от мен в тоя форум Не виждам да е проблем

Град
    столична...:)))
    не аз се заядох първа прочетете по-нагоре и ще видите кво като съм на 14 ?! тва не значи, че не мога да имам собствено мнение и всеки да ме обвинява, че съм малка ... има и по-малки от мен в тоя форум Не виждам да е проблем
    а така.кат сме на 14,не зна4и 4е сме по-тъпи.6от някои(да не давам конкретни примери)и на 20 да са имат акъл кат за 5.ама ни6то ни6то.а и както бях писала преди...вие кфо да не би да сте не6то като 'събудих се на 30' а?и за тфа 4овека,с който говорите(правите бледи опити да спорите)колкото и мъдро да се е изказал,мнението не се за4ита.6от си на 14.дискриминацияяя а ина4е хаус се изказва мъдро,ама ае малко по-толерантно
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    дръж се естесвено,опознай я,позволи и и тя да те опознае \/
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Абе...
    Действа щот си лапе...ама при някоя по голяма най мн да те разне мноу злобно...ЛИГАВНЯ - НЕ !!! А щом си сгафил един път даже по добре ся знеаш какво да не правиш...а относно това какво ДА правиш, ами дръж се мило,ИНТЕЛИГЕНТНО,бъди забавен (не като бавен,а като весел ) напорави някой друг комплимент и такива работи слушай внимателно какво ти говори дори да не те интересува и идея да си нямаш какво ти лаф...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си