- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за мнение
tuka e!!!Prosto vinagi,kogato se sre6tame e slu4aino,taka 4e vse nqkoga trqbva da go vida!Първоначално написано от _KrAsIvA_LuJa_
razbira se![]()
e pa mnoo qsno 4e te aresva
Spored men si pada po teb. Opredeleno ima ne6to. 6tom se opitva da ti vyrti takviz nomercaNaistina probvai da zadviji6 ne6tata. Ako nameri6 na4in da komunikirate pove4ko, za da se sblijite i da ustanovite 4ustvata pomejdu si, 6te se polu4at ne6tata. No tezi tvoi izlizania s mom4eta moje da sa go obezkurajili i toi edin vid da se otkaje ot teb.
P.S: Ne bydete tolkova grubi s momi4eto, to prosto zadade vypros. O4evidno ima nujda ot syvet. Razberete ia i go davaite po-spokoino i po-krotko...
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
to4no ot tova se strahuvam da ne se otkaje ot menПървоначално написано от mii4eto
![]()
Ами той почти 100 % те харесва, но може да е много срамежлив за да дойде да се запознаете. Или вие се познавате, това не го каза!Ако е така отиваш и го заговаряш, ще си проличи по очите, както ти сама каза, че можеш да познаеш по очите какво е настроението му. Това може да ти се случи веднъж в живота, ако не го направиш може и да съжаляваш.
![]()
ne, ne se poznavame....za sajalenie na men sa6to mi e mnogo trudno da se zapoznaq s negoПървоначално написано от ХрС
Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Да харесва те.Вината обаче не е във теб....,защото освен да те гледа е трябвало и да те покани на среща или нещо такова.Не смятам,че има право да те обвинява,че си излизала с други при положение,че той не е направил неонходимото да излезе с теб...все пак само с погледи не става![]()
![]()
Според мен те харесва!
Bravo....1 4ovek,koito ne me uprekva za darjanieto mi....ne moga da povqrvam!!!Първоначално написано от lukrecia
![]()
:PПървоначално написано от lukrecia
Да за това наистина си много прав!Първоначално написано от GD
![]()
Първоначално написано от lukrecia
mejdu drudoto ima6 mnogo gotin avatar
Първоначално написано от GD