.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Моля ви за мнение

moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo, no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?

Ами според мен най-вероятно да!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Ами според мен най-вероято да!
    +1
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

ДАААААААА

Oooo абсолютно не те харесва даже те мрази...той те следди за да те изнасили в тъмна уличка !

Естествено че те харесва иначе защо ще прави всичко това което описа? Типични дейсвия на ревност с цел да те наакара и ти да ревнуваш един вид да си го върне...ако го харесваш и ти каже му излизай с НЕГО не с ДРУГИ...баси...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    (: Русе :)
    омг ! И да те е харесвал вече едва ли е така !!!
    So free

оо да стария номер с ревноста...той те ревнува и иска и ти да го ревнуваш!
    ами затискай малко газта...заговори го...а останалото остави на него

Град
    Burgas

Re: Моля ви за мнение

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo, no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?
    Харесва те, да...Тези игрички са абсолютно доказателство за това.
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    баси тъпия въпрос.. мн ясно, че те харесва..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Варна
    подкрепям отговора на всички...

oooo oпределено те харесва!!! но не го измъчвай с тези разходки с др. момчета!

SPOED MEN TE HARESVA

Сигурно те харесва...но защо не направиш нещо по въпроса,ако продължава да те вижда с други момчета ще си промени меннието и най-вероятно ще спре да те харесва.

Град
    Трявна
    Да, харесвате! А ти трябва да си много тъпа, че да не разбереш И след като и тиима чуства, защо не предприемете нещо
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Град
    Inside the temple
    Ми те го казаха другите преди мен - да, харесва те.

А ти можеш да задвижиш нещата като идеш и го заговориш. Не се прави на срамежливка ами направо действай - понякога е добре момичето да направи първата крачка.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на koalka

Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta
    Ти какво искаш...като се държите като гаджета, момчето как да реагира?И какво се очаква от него?Може да си мисли много работи и затова не прави нищо, просто се е отказал.Сама си си виновна, харесваш го, ама и с други се държиш така, много ясно, че и той ще го прави.Можеш ли да му кажеш нещо?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta
    Ти какво искаш...като се държите като гаджета, момчето как да реагира?И какво се очаква от него?Може да си мисли много работи и затова не прави нищо, просто се е отказал.Сама си си виновна, харесваш го, ама и с други се държиш така, много ясно, че и той ще го прави.Можеш ли да му кажеш нещо?
    oh znae6 li kakvo 6e ti kaja?Ne znae6 mnogo ne6ta, koito sa stavali taka 4e...az ne sam go pravila naro4no prosto si izlizam s priqteli i go vijdam absolutno slu4aino i varvq s mom4eto ne pravq ni6to osobeno i ne go pravq naro4no da mu stava gadno na nego qsno????

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Човека те е накарал да ревнуваш-хитър начина да види дали го харесваш ОПРЕДЕЛЕНО ТЕ ХАРЕСВА

moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo,no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?

Абе вие освен да се гледате нещо друго правите ли???

Голям фен
    Град
    sofiq
    да харесвате деиствай докато и врeме

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo,no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?

Абе вие освен да се гледате нещо друго правите ли???
    ne,ne pravim!!!

blagodarq vi ina4e za komentarite!

Град
    sofiq

.

qvno 4e te haresva,no sled kato re e vidql da se "natiskash" s dr mom4eta i kakto razbrah razl edva li ste st5ane nesto

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Ми те го казаха другите преди мен - да, харесва те.

А ти можеш да задвижиш нещата като идеш и го заговориш. Не се прави на срамежливка ами направо действай - понякога е добре момичето да направи първата крачка.
    ДАМ
    Бъди себе си..

Вие изобщо говорили ли сте някога? Или пъкк да сте чатили ?? .. Изопщо някфо др общуване освен с гледане имало ли е ??
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си