- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за мнение
moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo, no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?
+1Първоначално написано от 001Severina
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ДАААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
Oooo абсолютно не те харесва даже те мрази...той те следди за да те изнасили в тъмна уличка !
Естествено че те харесва иначе защо ще прави всичко това което описа? Типични дейсвия на ревност с цел да те наакара и ти да ревнуваш един вид да си го върне...ако го харесваш и ти каже му излизай с НЕГО не с ДРУГИ...баси...
омг ! И да те е харесвал вече едва ли е така !!!
So free
оо да стария номер с ревноста...той те ревнува и иска и ти да го ревнуваш!
ами затискай малко газта...заговори го...а останалото остави на него
![]()
Харесва те, да...Тези игрички са абсолютно доказателство за това.Първоначално написано от malkata_f
Sometimes Gravity Really Gets Me Down
баси тъпия въпрос.. мн ясно, че те харесва..
Животът е адът описан в Библията!
oooo oпределено те харесва!!! но не го измъчвай с тези разходки с др. момчета!![]()
SPOED MEN TE HARESVA![]()
![]()
Сигурно те харесва...но защо не направиш нещо по въпроса,ако продължава да те вижда с други момчета ще си промени меннието и най-вероятно ще спре да те харесва.![]()
Да, харесвате! А ти трябва да си много тъпа, че да не разберешИ след като и тиима чуства, защо не предприемете нещо
![]()
Ми те го казаха другите преди мен - да, харесва те.
А ти можеш да задвижиш нещата като идеш и го заговориш. Не се прави на срамежливка ами направо действай - понякога е добре момичето да направи първата крачка.
When I love, I love.
Ти какво искаш...като се държите като гаджета, момчето как да реагира?И какво се очаква от него?Може да си мисли много работи и затова не прави нищо, просто се е отказал.Сама си си виновна, харесваш го, ама и с други се държиш така, много ясно, че и той ще го прави.Можеш ли да му кажеш нещо?Първоначално написано от malkata_f
oh znae6 li kakvo 6e ti kaja?Ne znae6 mnogo ne6ta, koito sa stavali taka 4e...az ne sam go pravila naro4no prosto si izlizam s priqteli i go vijdam absolutno slu4aino i varvq s mom4eto ne pravq ni6to osobeno i ne go pravq naro4no da mu stava gadno na nego qsno????Първоначално написано от koalka
Човека те е накарал да ревнуваш-хитър начина да види дали го харесвашОПРЕДЕЛЕНО ТЕ ХАРЕСВА
![]()
Първоначално написано от malkata_f
Абе вие освен да се гледате нещо друго правите ли???![]()
![]()
да харесвате деиствай докато и врeме
ne,ne pravim!!!Първоначално написано от miss_fatty
blagodarq vi ina4e za komentarite!![]()
qvno 4e te haresva,no sled kato re e vidql da se "natiskash" s dr mom4eta i kakto razbrah razl edva li ste st5ane nesto
Вие изобщо говорили ли сте някога? Или пъкк да сте чатили ?? .. Изопщо някфо др общуване освен с гледане имало ли е ??
just a kid۵