.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    и според мен те харесва

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Вие изобщо говорили ли сте някога? Или пъкк да сте чатили ?? .. Изопщо някфо др общуване освен с гледане имало ли е ??
    ne za6to???Nekakav problem li ima6 ti??

Re: .

Цитирай Първоначално написано от oziato
    qvno 4e te haresva,no sled kato re e vidql da se "natiskash" s dr mom4eta i kakto razbrah razl edva li ste st5ane nesto
    samo da uto4nq,4e ne sam se natiskala s nikoi pred nego prosto si varvim 1 do drug ni6to pove4e.....ako za teb tova e natiskane tva e drug vapros!!!

123

явно е че има някви чувства към теб ... Но въпроса сега е дали ти имаш някакви към него ..

moje i da te e haresval predi... sega ve4e se e otkazal...
    ako e kato mene sled teq nomera i da te haresva na puk nqma da trugne s tebe samo az da ti e gadno i 6te otreje

Град
    sofiq
    ee haresvate mn qsno.. pogovorete prosto izigrai razgovora see dno staa spontanno \/
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Re: 123

Цитирай Първоначално написано от zubi
    явно е че има някви чувства към теб ... Но въпроса сега е дали ти имаш някакви към него ..
    estestveno,4e IMAM 4UVSTVA KAM NEGO i to dosta silni!!! RAZBERETE,4E AZ NE SAM SE NATISKALA S DRUGOTO MOM4E PROSTO SI VARVIM 1 DO DRUG NI6TO POVE4E NE PRAVQ

Re: Моля ви за мнение

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    moqta istoriq e mnogo dalga,no 6te vi razkaja tova,koeto se slu4i poslednite nqkolko pati...poneje haresvam 1 mom4e i ot dosta vreme se gledame samo, no predi izvestno vreme toi me vidq v 1 kafe s mom4e(bqhme samo dvamata s mom4eto) i se napravi na interesen i ne mi obarna vnimanie.Sledva6tite nqkolko pati kogato go vijdah vinagi sam bila v kompaniqta na mom4e i se darjim kato gadjeta i toi me gleda ponqkoga,no ne e kato predi i ne e v nastroenie li4i mu v pogleda....i zapo4na pred men da se zaka4a s drugi momi4eta,a predi ne go e pravil nikoga!Moite priqtelki mislqt,4e me haresva.Predi okolo 2 sedmici(predi da me vidi s mom4eto) go vidqh(bqh s 1 moq priqtelka) i trqbva6e da vlezem v bankata imahme rabota, toi me vidq,4e otivam natam i sled malko doide i zabelqzah,4e se be6e pritesnil dosta,hi4 ne be6e spokoen.Ta vaprosat mi e dali moje da me haresva?

ахаххахахахха ти на 8 години ли си ма? тои ме видя аз го видях гледахме се и.... ебати простотията ми кво се чудиш ходи го питаи дали те харесва , покани го на кафе преди да е решил че си имаш гадже и да си хване друга , вместо да го подлъгваш и да излизаш с други момчета няма значение дали са ти гаджета или не , ти го подлъгваш , ще реши че си имаш гадже или харесваш тия дето излизаш с тях и ще си намери друга , деистваи докато е време!
    izvinqvai moje li da te pitam na kolko godini si ti????

определено те харесва не се излагай а действай
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Цитирай Първоначално написано от hforce
    moje i da te e haresval predi... sega ve4e se e otkazal...
    ako e kato mene sled teq nomera i da te haresva na puk nqma da trugne s tebe samo az da ti e gadno i 6te otreje
    za kakvi nomera stava vapros ne moga da razbera??Az ne sam pravila nikakvi nomera!!!Kakvo da napravq 4e me vijda s mom4eta?????

iskam o6te hora da napi6at kakvo mislqt po vaprosa!Molq vi!!!

Определено те харесва...Вместо да те вижад в компанията на други момчета отиди и говори с него какво чакаш да му писне да те кара да го ревнуваш ли???

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми то е очевидни, харесва те и сега с това си поведение цели да те подразни и да ревнуваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ne6to taq tema i na men mi stana interesna!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Сигурно те харесва...но защо не направиш нещо по въпроса,ако продължава да те вижда с други момчета ще си промени меннието и най-вероятно ще спре да те харесва.

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Сигурно те харесва...но защо не направиш нещо по въпроса,ако продължава да те вижда с други момчета ще си промени меннието и най-вероятно ще спре да те харесва.
    Tova za da li da go priemam???

Им...не го изпускай...моли се да не е променил чувствата си към теб...защото найстина явно те (е) харесва(л)
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    Dreamland Varna
    Толкова ли си бавна, че не си разбрала досега, че той те харесва?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

1000000000% те харесва

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Толкова ли си бавна, че не си разбрала досега, че той те харесва?
    emi qvno da prosto ne bqh sigurna i zatova pi6a tuk

ohhhhh..... tva mi e super poznato edna moq fr ima podoben slu4ei ! otnosno temata spored men te haresva 6ot po toq na4in iska da te nakara da revnuva6
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

maleee naistina mnogo me uspokoihte s tezi komentari!

Цитирай Първоначално написано от lee_ryan_girl
    maleee naistina mnogo me uspokoihte s tezi komentari!
    iskah da kaja Q uspokoihte!Abe nema zna4enie

da * S~E~R~E~N~I~T~Y~ Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 8:22 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

1000000000% те харесва
    [/quote]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си