- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за мнение
и според мен те харесва![]()
ne za6to???Nekakav problem li ima6 ti??Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
samo da uto4nq,4e ne sam se natiskala s nikoi pred nego prosto si varvim 1 do drug ni6to pove4e.....ako za teb tova e natiskane tva e drug vapros!!!Първоначално написано от oziato
явно е че има някви чувства към теб ... Но въпроса сега е дали ти имаш някакви към него ..![]()
ee haresvate mn qsno.. pogovorete prosto izigrai razgovora see dno staa spontanno \/
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
estestveno,4e IMAM 4UVSTVA KAM NEGO i to dosta silni!!! RAZBERETE,4E AZ NE SAM SE NATISKALA S DRUGOTO MOM4E PROSTO SI VARVIM 1 DO DRUG NI6TO POVE4E NE PRAVQПървоначално написано от zubi
izvinqvai moje li da te pitam na kolko godini si ti????Първоначално написано от KillSwitchEngage
da haresva te
определено те харесва не се излагай а действай
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
za kakvi nomera stava vapros ne moga da razbera??Az ne sam pravila nikakvi nomera!!!Kakvo da napravq 4e me vijda s mom4eta?????Първоначално написано от hforce
![]()
iskam o6te hora da napi6at kakvo mislqt po vaprosa!Molq vi!!!
Определено те харесва...Вместо да те вижад в компанията на други момчета отиди и говори с него какво чакаш да му писне да те кара да го ревнуваш ли???
Еми то е очевидни, харесва те и сега с това си поведение цели да те подразни и да ревнуваш.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ne6to taq tema i na men mi stana interesna!!!
Първоначално написано от Kras4eto_lp
Tova za da li da go priemam???Първоначално написано от MoHuTo
Им...не го изпускай...моли се да не е променил чувствата си към теб...защото найстина явно те (е) харесва(л)![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Толкова ли си бавна, че не си разбрала досега, че той те харесва?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
1000000000% те харесва![]()
emi qvno da prosto ne bqh sigurna i zatova pi6a tukПървоначално написано от punkrock
ohhhhh..... tva mi e super poznato edna moq fr ima podoben slu4ei ! otnosno temata spored men te haresva 6ot po toq na4in iska da te nakara da revnuva6
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
maleee naistina mnogo me uspokoihte s tezi komentari!![]()
iskah da kaja Q uspokoihte!Abe nema zna4enieПървоначално написано от lee_ryan_girl
da * S~E~R~E~N~I~T~Y~ Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 8:22 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
1000000000% те харесва
[/quote]