- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво бельо препочитате?(за момичета)
Не съм търсила за такава тема,така че сори ако има...
Та...какво бельо предпочитате?
Прашки,боксерки,полу-боксерки,бикини...Казвайте!
sy6totoПървоначално написано от 001Severina
no mnogo rqdko nosq bokserki
Аз боксерки ама пусни и за момчетата![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Боксерки и прашки.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Боксерки и прашки.
glasuvah za pra6ki,nai-udobni sa mi![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Предпочитам прашки и боксерки.Прашки ,защото изглеждам по-добре с тях , и защото някой път бикинити и боксерките си личат (примерно по дънките).Боксерките ги предпочитам , защото с тях ми е по удобно и когато съм неразположена тях нося![]()
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
бикини
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Прашки, а пък боксерки само в "специалните" дни :P
Най-често нося прашки. Сега, като позастудее още малко, ще позачестя носенето на боксерки и бикини.
pra6ki ili polu-bokserki predimno
Прашкиии...най-удобни са ми.Иначе и боксерки става ама бикини не![]()
Колебаех се за какво да гласувам м/у боксерки и прашки, но като се замисля повече нося прашки, а боксерки, когато е по-студено. Бикини въобще не нося.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Според настроението честно казано. Каквото си харесам това нося. Понякога боксерки, понякога прашки...Не съм забелязала кое нося повече
![]()
Първоначално написано от christina_aguilera
Боксерки..прашки нося рядко и с повод обикновено.А и не ме кефи с широките гащи да стърчат некфи сиджимки.
+1Първоначално написано от 001Severina