.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Вапрос за Paint

Здравейте, от каде мога да си изтегля и инсталирам Паинт ,защото аз имах паинт но започна да дава някакви грешки и накрая изчезна и сега нямам паинт?

Ами незнам ако можеш да си го дръпнеш...виж в гугъл!

Start>Run>Mspaint

Не ми трябва паинт.нет а ми трябва самият паинт на windows XP

Ако питаш мен най-добре си преинсталирай windows-a.
    ...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...

еее ама на мене преди 5 дена ми го варнаха от преинсталация

и аз не мисля че трябва да преинсталирам, но как да си оправя паинт преди пак ми беще така и ми ваведаха някаква команда в старт run и ми казаха че с това се поправяло паинт....

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Ето:
    http://www.download.bg/index.php?cls...fault&id=27444
    Знам, че е Paint.net, но MS Paint ... незнам място от което да се изтегли
    Пък и казват, че е по-добър.
    Съжалявам!Ако искаш си тегли този...

Провери в www.data.bg може и да има.

Преди време и на мен ми изчезна. Търсих навсякъде, намерих само в eMule. Можеш да помолиш някой приятел да ти го изпрати - mspaint.exe е файла, в system32 на папка WINDOWS. Или можеш да си възстановиш системата до време, когато Paint-a не ти е правил проблеми.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хееей, това си е моят аватар!!!

Цитирай Първоначално написано от chirsten
    Може да се използва диска на Windows-а, но не и да се направи чак преинсталация...

1.1 Както до сега предложиха... тръгва ли ти с:
    Start > Run... > mspaint
    1.2 Излизат ли някакви грешки?
    2. Ако не се отваря пейнта имам идея как да се върне обратно.
    Клик ми (:

Ми благодаря все пак аз си изтеглих паинт.нет не ми харесва,но не можах паинт а за възстановяването на сиситемата на мен въстановяванвто ми е изключено и незнам дали да го пусна.

Цитирай Първоначално написано от Otka4eniq
    Ми благодаря все пак аз си изтеглих паинт.нет не ми харесва,но не можах паинт а за възстановяването на сиситемата на мен въстановяванвто ми е изключено и незнам дали да го пусна.
    Какво значи възстановяването ти е изключено?

Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Components > на Accessories and Utilities натискаш Details... > на Accessories натискаш отново Details... > намираш Paint и го чекваш > ОК > ОК > Next и вкарваш диска на Windows-a. Ако вече е чекнато просто го махаш и пак го слагаш. Ще оправи нещатата с Paint-a от Windows-a ти.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Има такава опция. Като влезеш в него има "настройки на възстановяването на системата". От прозореца, който се появява слагаш тикче на "изключи възстановяването на системата за всички устройства". Просто unable-ваш опцията. Тва спестява място на щайгата, но ако знаеш, че имаш склонност към омазване на компа, по-добре да си е включено.

Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    Има такава опция. Като влезеш в него има "настройки на възстановяването на системата". От прозореца, който се появява слагаш тикче на "изключи възстановяването на системата за всички устройства". Просто unable-ваш опцията. Тва спестява място на щайгата, но ако знаеш, че имаш склонност към омазване на компа, по-добре да си е включено.
    Никъде в този пост:

Цитирай Първоначално написано от chirsten
    Може да се използва диска на Windows-а, но не и да се направи чак преинсталация...

1.1 Както до сега предложиха... тръгва ли ти с:
    Start > Run... > mspaint
    1.2 Излизат ли някакви грешки?
    2. Ако не се отваря пейнта имам идея как да се върне обратно.
    Не съм написал възстановяване на системата. Направи това:

Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Components > на Accessories and Utilities натискаш Details... > на Accessories натискаш отново Details... > намираш Paint и го чекваш > ОК > ОК > Next и вкарваш диска на Windows-a. Ако вече е чекнато просто го махаш и пак го слагаш. Ще оправи нещатата с Paint-a от Windows-a ти.
    Няма нищо общо с възстановяването на системата спокойно.

пп:
    born_stubborn мисля, че попитах автора на темата, а не теб. Не ми трябва според теб какво значи това, а според него
    Клик ми (:

Forslor
    Guest
    ..... и точно това трябва да направи за да премахне пейнта от системата. затова не мисля да се бърникала толкова
    Яно е делнала шорткъта и се паникьосва ... с рън..мспейнт както предложиха още във 2-3 тия пост

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    ..... и точно това трябва да направи за да премахне пейнта от системата. затова не мисля да се бърникала толкова
    Яно е делнала шорткъта и се паникьосва ... с рън..мспейнт както предложиха още във 2-3 тия пост
    Ако не отваря пейнта явно ГО НЯМА! И от това място не само се ПРЕМАХВАТ приложения към Windows-a, а могат и да се ДОБАВЯТ.
    Клик ми (:

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    ..... и точно това трябва да направи И за да премахне пейнта от системата. затова не мисля да се бърникала толкова
    Ако не отваря пейнта явно ГО НЯМА! И от това място не само се ПРЕМАХВАТ приложения към Windows-a, а могат и да се ДОБАВЯТ.
    Добре ,че ми каза то да не изпуснеш една буква и току виж някой те разбрал погрешно. АМА не разбра тънкия намек ,а именно ,че за да го премахне трябва да направи същата процедура като махне отметката ...таааааа значи се е забила в контрол панела после в адеде ремуув програмс цъкнала душата на адеде ремуув windows components.... и т.н НЕ МИСЛЯ ТАКА.

По логиката, че ако не работи може да я махне и след това да я запише
    Клик ми (:

Оф хора мерси много справих се с паинт появи се но нали знаете на декстопа десен бутон и после НОВ и там ми преди ми пишеше "ново растерно изобраьжение" след като се махна паинт и то се махна ама сега има паинт а то не се появи зашто ли? И как да го сложа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си