.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Препоръки за добър стилист/фризьор ?

Здравейте, на всики ! ... Искам да попитам дали знаете някой добър стилист или фризьор за София става въпрос

И само да ми кажете ако може каква точно прическа си е направил тоя пич на снимките ... смисъл от горе му е късо отстрани .. права

Има много добри в София а тоя май е с Емо стил!

emi az ti preporu4vam v 6eraton v salona na vogue..mnogo sa dobri tam ili hodi v salonite na stilist kapanov,vupreki 4e az sum po-dovolna ot tozi salon v 6eraton!
    a,za pri4eskata na momi4eto na snimkata..ii az mislq,4e e emo pri4eska(ma ne sum sigurna),vupreki 4e po edno vreme i fe6unite hodeha taka

Супер фен

Re: Препоръки за добър стилист/фризьор ?

Цитирай Първоначално написано от slavito
    Здравейте, на всики ! ... Искам да попитам дали знаете някой добър стилист или фризьор за София става въпрос

И само да ми кажете ако може каква точно прическа си е направил тоя пич на снимките ... смисъл от горе му е късо отстрани .. права
    tova ne otiva na vseki imai go vpredvid
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star

Еми да се надявам, че ще тича ... имам подобен фейс .. иначе не съм нито емо, нито фешан ... просто искам нещо по различно

П.С. някой други .. салончета със стилисти

е кажете де

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Майка ми ходеше при един винаги докато живеехме в Бг, а и като си ходиме, казва се Васил Атанасов, той преди работеше в Капанов, но си отвори свои салон и е топ стилист в България.
    Салонът му се намира близо до НДК ако искаш адрес и телефон ще питам майка ми.
    I am the substance and the one who has no substance.

Мега фен Аватара на Blab
    Косата не стои така без стилизанти, знаеш ли?
    Преди 2 дни водих брат ми при моята фризьорка(не е в топ листата, но се разбираме без думи, пък и сме като две капки вода...както и да е)
    Имай в предвид, че всеки ден трябва да си правиш прическата, а пък ако не ти е права косата - направо връх........
    И не си мисли, че трябва да се ръсиш с нелепи суми при Капанов...той...абе няма да коментирам....Само ще ти кажа, че всеки средностатистически фризьор(коафьор ...'баси думата) може да те подкастри така....

taq pri4eska e mnoo pedalska
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от marina star

Еми да се надявам, че ще тича ... имам подобен фейс .. иначе не съм нито емо, нито фешан ... просто искам нещо по различно

П.С. някой други .. салончета със стилисти
    kato iska6 ne6to poo-razli4no ne izbirai tova
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Liz
    Майка ми ходеше при един винаги докато живеехме в Бг, а и като си ходиме, казва се Васил Атанасов, той преди работеше в Капанов, но си отвори свои салон и е топ стилист в България.
    Салонът му се намира близо до НДК ако искаш адрес и телефон ще питам майка ми.
    и аз ходех при него,но незнам защо,не останах доволна..а салонът му се намира срущу кафе Боло..ама,аз незнам кака да обясня къде точно е!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Е да ама имайте предвид, че не всеки може да си направи такава прическа трябва да си има нужната дължина ... + това на Борио си му отива таква прическа ... и при всеки седи по различен начин ... БеБи почнаха да си те копират .... Обичам те (дори да имате същата прическа няма да приличате на него )
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;

0.o Борко стана много известен бе. Довечера като го видя ще му кажа

Иначе момчето от снимките ходи да се постригва при Franky, там ходи и Ники Манолов .
    Аз ходя при обикновен фризьор и пак съм доволна. Почти 5 години друг не ми е пипал косата. Познава ме и знае какво ще ми отива и какво не.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си