Имам като първите :P .И още едни подобни,ама по-дълги.Иначе другите също ми харесват.Първоначално написано от be_true
![]()
Издай де, уморих се да си търся ботушиПървоначално написано от sladur4e_yo
![]()
-> S tezi sam v momenta!
![]()
-> i tezi mn mi dopadat,nishto che sa starichak model
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Последните не ми хареса нито един модел.
Ето това не е лошо ,но не бих го обула може би.[/list]
Тук видях почти всички модели, които никога не бих си купила, а още по- малко до излизам така пред хораИстината е в кубинките. Не пропуска, не се хлъзга, не ти криви крака и седи секси.
ей тфа са зимните обувки за менТимбърленд...ама..мн пари уа...имам едни от..ъъ 4 години?!дето са подобен подел ама ментак
[quote="Nicole_Richie"]-> S tezi sam v momenta!
Супер са тези![]()
http://prikachi.com/files/46544R.jpg
http://prikachi.com/files/46540n.jpg
tva pyk sa moite..lichno na men mi haresvat pove4e kafevite za6toto sa dylgi nad kolqnoto![]()
Ха, точно като кафявите ти си бях харесала в един сайтПървоначално написано от praskovka91
.Можеш ли да ми кажеш от къде си си ги взела
![]()
[b][i]Je t'aime au-del
Тези не ми харесват изобщо :PПървоначално написано от extreme_
Изглеждат адски ефтини и безвкусни...тип селска мома на магистралатаПървоначално написано от extreme_
![]()
![]()
И двата модела са страхотни.Първоначално написано от devil_girls_
![]()
![]()
![]()
Ето и няколко мои предложения...които смятам,че са хиточи в световен мащаб сега.
Модерно лилаво....хита на сезона.отделно ботите се връщат на мода.
Такива имам подобниРетро...и червеното,което отново е хит
Е и тия са много яки и сега модерни,ама аз някак не мога да се възприема в такъв модел:
И тези са много сладки
![]()
Да,наистина са страхотни,обаче devil_girls_ си мълчи от къде ще си ги вземе,сигурно дори ги няма в Бг.Или пък иска само за себе си,знам ли.Първоначално написано от lukrecia
Тези са страхотни. Стилни и елегантни и същевременно не натруфени и кичозни. Харесват ми и защото са на тънко токче, а тази новата мода със заоблените ниски ботуши на дебел ток изобщо не ме зарибява. Не знам... някакси не се вдъхновявам да нося ботуши като на баба ми, въпреки че са хит в моментаПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
От къде мога да си взема подобни?Страшно ми харесват.Първоначално написано от Jamalska
Първоначално написано от chaos_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
всъщност...нз...само бежовите знам къде са ги пусналиПървоначално написано от chaos_
...
а и на мен мн ми харесват
to4no takav tip obi4amПървоначално написано от lonely in my live
strahotni saaaaaaaaaaaaaaaaaaa =D>
И на мен много ми харесват... \Първоначално написано от peteto89
/ \
/
[quote="Don't touch me"]И тези също \Първоначално написано от devil_girls_
/ \
/
Страшно ми харесва камилския цвят като на тези ботушки на Michael Kors .
И тези от колекцията на Jessica Simpson също.