.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

визуалната промяна-пречкада бъда пълноценен

Значи имам един много-гаден проблем.Запознах се с едно момиче ,което много-харесвам и при първата ни среща то каза,че изпитва същите чуства и към мен ,но проблема е в това,че това лято след всекидневно ходене на фитнес и тичане ,аз свалих ужасно много килограми,но последиците от това сваляне на кг. са катастрофални,защото ми се появиха стрии по корема и по раменете и не-мога да се гледам вече ,направо се отвръщавам от себе си .При втората ни среща аз направо и казах,че нашата връзка няма бъдеще,но не и обясних защо и на момичето и стана много-гадно от това мое тъпо решение . Ще съм благодарен за един съвет какво да правя,защото си мисля,че никога вече няма да избяза с момиче
    Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    съгласна съм с ХодещСъвет обади и се ама веднаги4ески....лелелелел ти си лудд
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Трявна
    Моля Ти добре ли си? Ако те харесва, едва ли ще й пречи, че имаш стии =D> Много умна постъпка от твоя страна, нямам думи Извини й се, най-добре й кажи истината за станало

ПС: От кога "много-гаден", "много-харесвам" и "не-мога" се пишат със тирета Ти на колко си години, бе
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Пфф ти си луд...ако момичето те харесва няма да и пука за някви стрии

q da ne se praish na bebe mi da se izvinish na momi4eto i da i kajesh 4e si sburkal i 4e iskash da ste zaedno!!!!!!!!!!!!11 \/

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съгласен съм със всички по-горе написани мнения

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Съгласен съм със всички по-горе написани мнения
    и аз и азз
    п.п.-ако се срамуваш от себе си далече ще стигнеш да знаеш ..
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    има ли някои в празната ти глава? имаш 30 сек да и се обадиш и да кайеш че си бил зле и си имал темперетура иначе си един глупак...все едно слушам задник !!! марш да и се обадия или те УБИВАМ. СРАМОТА аве ти момче ли си ??? а ???
    леле боже ??? имал стрии... ти си луд

Moderated by swords1010
    Т.6 от правилника
    лелелеее....

и да съгласна съм и с останалите!!!! мн тапа постъпка!!!

Град
    Inside the temple
    Е, сега поне разбра какво им е на момичетата, когато се притесняват заради стрии и целулит

Ако приятелката ти има стрии, ти ще я зарежеш ли заради това?

Не се прави на интересен... Ако пък си толкова суетен, има кремчета за заличаване на стриите, които са скъпички, ама помагат.

Обади й се и й кажи, че си имал лош ден и сам не си знаел какво говориш (защото то в действителност си е така) и я покани да излезете.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което си направил е глупаво.Всеки малко или много си има недостатъци, твоите не мисля, че са чааак толкова...даже въобще.Според мен трябва да яя потърсиш и да й обясниш, нека тя реши.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: визуалната промяна-пречкада бъда пълноценен

Цитирай Първоначално написано от BrEnNpUnKt
    Значи имам един много-гаден проблем.Запознах се с едно момиче ,което много-харесвам и при първата ни среща то каза,че изпитва същите чуства и към мен ,но проблема е в това,че това лято след всекидневно ходене на фитнес и тичане ,аз свалих ужасно много килограми,но последиците от това сваляне на кг. са катастрофални,защото ми се появиха стрии по корема и по раменете и не-мога да се гледам вече ,направо се отвръщавам от себе си .При втората ни среща аз направо и казах,че нашата връзка няма бъдеще,но не и обясних защо и на момичето и стана много-гадно от това мое тъпо решение . Ще съм благодарен за един съвет какво да правя,защото си мисля,че никога вече няма да избяза с момиче
    Е тя те харесва такъв, какъвто си... Какъв ти е проблема, нали ти е признала чувствата си?
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на babity
    Единствената причина да не и се извиниш и да не и обясниш колко дебилски си се държал и защо е станало така ще е ако мислиш, че тя те харесва, защото мисли, че нямаш стрии, което сещаш ли се, е още по - олигофренично дори само като мисъл...

глупава постъпка!!! Ама като казвам глупава имам предвид с гигантско Г !!! Веднага й се обади и й кажи къв глупак си и че не си осъзнавал кво си приказвал, имал си кофти ден и т.н.
    пп:аман от тъпащини

Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    и да съгласна съм и с останалите!!!! мн тъпа постъпка!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Съветвам те да й се обадиш и да й се извиниш.Много глупаво си постъпил, дано си го осъзнал

Град
    LuNaTa
    оле боже ...съгласна съм с другите веднага я потърси...на тебе може тва да не ти харесва..но тя да няма нищо против..ако те харесва и иска да е с теб няма да я интересува какво имаш по корема и какво не..я се стегни и стига лигавщини.звани и се извини и дано тя ти приеме извиненията..аи пи4 успех
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Абе, момче, ти в ред ли си? Обаждай и се веднага и и се извини, защото не знам дали знаеш, но тя пет пари не дава за твоите стрии! Хайде, марш на телефона! Успех!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Re: визуалната промяна-пречкада бъда пълноценен

Цитирай Първоначално написано от BrEnNpUnKt
    Така. Имах същия проблем. Идеята е да се потдържаш горе-долу на едни килограми. След това започваш всяка седмица да ходиш на масажист, докато кожата ти се възстанови. И все пак - няколко стрии не могат да развалят усещането да имаш стегнато тяло.Жените и в частбия случай - момичетата, отделят по-голямо значение на силата и увереността, не на детайли като стрии например. Продължавай да помпиш, бъди добиче, пък нека да разправят, че стриите са грозни.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Варна
    Според мен проблема ти е, че гледаш прекалено много на своята външност. Вманиячил си се, по-добре не си обръщай такова внимание, само ти ги забелязваш тези недостатъци. Ако тя те е харесвала наистина, си направил голяма грешка.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

А според мен You are Loooser...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен
    Ти или си много тъп или си много тъп! Друг вариант няма! Ако те харесва няма да и пука хич! Пак за стрйите след като са от скоро могат да се излекуват, можеш да се разровиш из форума има такива теми за хора с този проблем!

И аз съм съгласен с другите. Просто много ама МНОГО глупава постъпка по добре и се обади за да я
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Shumen
    Obadi i se ..........ne si struva zaradi tova da provalish vsi4ko
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Боже, наистина трябва да разсъждаваш много елементарно, за да си помислиш, че това има значение. Ти казваш, че те обичала, а в същото време те е страх да бъдеш себе си. Започнал си да тренираш - това е по-добре отколкото да бъдеш топка мазнина. Погледни го от добрата страна и престани сам да се комплексираш, при положение, че на момичето въобще не му пука за тея стрии. По-добре поговори с нея и й обясни защо си я зарязал така гадно.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си