- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- визуалната промяна-пречкада бъда пълноценен
Значи имам един много-гаден проблем.Запознах се с едно момиче ,което много-харесвам и при първата ни среща то каза,че изпитва същите чуства и към мен ,но проблема е в това,че това лято след всекидневно ходене на фитнес и тичане ,аз свалих ужасно много килограми,но последиците от това сваляне на кг. са катастрофални,защото ми се появиха стрии по корема и по раменетеи не-мога да се гледам вече ,направо се отвръщавам от себе си .При втората ни среща аз направо и казах,че нашата връзка няма бъдеще,но не и обясних защо и на момичето и стана много-гадно от това мое тъпо решение . Ще съм благодарен за един съвет какво да правя,защото си мисля,че никога вече няма да избяза с момиче
![]()
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
съгласна съм с ХодещСъвет обади и се ама веднаги4ески....лелелелел ти си лудд
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Моля
![]()
Ти добре ли си? Ако те харесва, едва ли ще й пречи, че имаш стии
=D> Много умна постъпка от твоя страна, нямам думи
Извини й се, най-добре й кажи истината за станало
![]()
ПС: От кога "много-гаден", "много-харесвам" и "не-мога" се пишат със тирета![]()
Ти на колко си години, бе
![]()
![]()
Пфф ти си луд...ако момичето те харесва няма да и пука за някви стрии![]()
q da ne se praish na bebe mi da se izvinish na momi4eto i da i kajesh 4e si sburkal i 4e iskash da ste zaedno!!!!!!!!!!!!11 \/
и аз и аззПървоначално написано от HePeAJIeH
п.п.-ако се срамуваш от себе си далече ще стигнеш да знаеш ..
just a kid۵
лелелеее....Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
и да съгласна съм и с останалите!!!! мн тапа постъпка!!!![]()
Е, сега поне разбра какво им е на момичетата, когато се притесняват заради стрии и целулит
![]()
Ако приятелката ти има стрии, ти ще я зарежеш ли заради това?
Не се прави на интересен... Ако пък си толкова суетен, има кремчета за заличаване на стриите, които са скъпички, ама помагат.
Обади й се и й кажи, че си имал лош ден и сам не си знаел какво говориш (защото то в действителност си е така) и я покани да излезете.
When I love, I love.
Това, което си направил е глупаво.Всеки малко или много си има недостатъци, твоите не мисля, че са чааак толкова...даже въобще.Според мен трябва да яя потърсиш и да й обясниш, нека тя реши.![]()
Единствената причина да не и се извиниш и да не и обясниш колко дебилски си се държал и защо е станало така ще е ако мислиш, че тя те харесва, защото мисли, че нямаш стрии, което сещаш ли се, е още по - олигофренично дори само като мисъл...
глупава постъпка!!! Ама като казвам глупава имам предвид с гигантско Г !!! Веднага й се обади и й кажи къв глупак си и че не си осъзнавал кво си приказвал, имал си кофти ден и т.н.
пп:аман от тъпащини![]()
Първоначално написано от Gold_Angel
Съветвам те да й се обадиш и да й се извиниш.Много глупаво си постъпил, дано си го осъзнал![]()
оле боже...съгласна съм с другите веднага я потърси...на тебе може тва да не ти харесва..но тя да няма нищо против..ако те харесва и иска да е с теб няма да я интересува какво имаш по корема и какво не..я се стегни и стига лигавщини.звани и се извини и дано тя ти приеме извиненията..аи пи4 успех
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
![]()
![]()
Абе, момче, ти в ред ли си? Обаждай и се веднага и и се извини, защото не знам дали знаеш, но тя пет пари не дава за твоите стрии!
Хайде, марш на телефона! Успех!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Така. Имах същия проблем. Идеята е да се потдържаш горе-долу на едни килограми. След това започваш всяка седмица да ходиш на масажист, докато кожата ти се възстанови. И все пак - няколко стрии не могат да развалят усещането да имаш стегнато тяло.Първоначално написано от BrEnNpUnKt
Жените и в частбия случай - момичетата, отделят по-голямо значение на силата и увереността, не на детайли като стрии например. Продължавай да помпиш, бъди добиче, пък нека да разправят, че стриите са грозни.
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Според мен проблема ти е, че гледаш прекалено много на своята външност. Вманиячил си се, по-добре не си обръщай такова внимание, само ти ги забелязваш тези недостатъци. Ако тя те е харесвала наистина, си направил голяма грешка.
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
А според мен You are Loooser...
Ти или си много тъп или си много тъп! Друг вариант няма! Ако те харесва няма да и пука хич! Пак за стрйите след като са от скоро могат да се излекуват, можеш да се разровиш из форума има такива теми за хора с този проблем!
![]()
И аз съм съгласен с другите. Просто много ама МНОГО глупава постъпка по добре и се обади за да я![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Obadi i se..........ne si struva zaradi tova da provalish vsi4ko
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Боже, наистина трябва да разсъждаваш много елементарно, за да си помислиш, че това има значение. Ти казваш, че те обичала, а в същото време те е страх да бъдеш себе си.Започнал си да тренираш - това е по-добре отколкото да бъдеш топка мазнина. Погледни го от добрата страна и престани сам да се комплексираш, при положение, че на момичето въобще не му пука за тея стрии. По-добре поговори с нея и й обясни защо си я зарязал така гадно.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/