.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Нормално ли е да те е срах от секс ?

Здравейте! Значе аз съм на 14 навършени, почнах 15 и не се залъгвайте от заглавието на темата - нямам намерение да правя секс скоро, просто защото ме е страх.. Гаджето ми е страхотно, не става въпрос за него, просто нз, не се чувствам готова ли или кво и аз на разбирам. Само като си го представя и се чувствам някакси неловко. Може би за мен сексът и любовта не са едно и също.. Мнения ?

Нормално е да те е страх от болката при секс...може би се чувстваш неловко,защото си малка,не си готова за секс и много добре го знаеш.Когато се почувстваш готова това ще отмине спокс

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Нормално е да те е страх от болката при секс...може би се чувстваш неловко,защото си малка,не си готова за секс и много добре го знаеш.Когато се почувстваш готова това ще отмине спокс
    +1

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Пф, спокойно, и мен ме беше бъзе Все пак е нещо ново, нещо което не ми се беше случило, а всичко непознато ме плаши, независимо че на теория бях блестяща Няма какво да се притесняваш, чакаш и това е.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ами нз, аз ся преди малко четох за някво момиче дет го праило на 12 Дали има общо само с тва как се чувстваш? Щот аз да се възбудя няам проблеми ама нз, някак си ми е неудобно от него, разбирате ли ме ? Не е, че не го обичам, или пък, че ме притиска, дори не сме говорили на тази тема, но той е на 16 .. някъде бях чула, че ако не даваш на мъжа, той ще си го търси от друга..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами просто не си готова. А и щом знаеш, че ще чакаш и няма да го направиш сега, къв е проблемът?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ами просто исках да знам дали е нормално и дали може по някъв начин да се преодолее.. щот някакси не си се представям 30 годишна девственица
    обаче никой не ми отговори дали според вас сексът и любовта са 2 еднакви или различни неща..

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    ами просто исках да знам дали е нормално и дали може по някъв начин да се преодолее.. щот някакси не си се представям 30 годишна девственица
    обаче никой не ми отговори дали според вас сексът и любовта са 2 еднакви или различни неща..
    За мен са различни...може да правиш секс и ебз да изпитваш любов

Повече от фен
    Кой е казал, че любовта и секса са ЕДНО И СЪЩО НЕЩО?

Град
    Захарен памук
    Aко съдя по ника ти, че си набор 93 от това следва да си на 14 години максимум. На 14 години е нормално да не се чувстваш готова. Аз загубих моята девственост малко преди да стана на 15 и не се чувствах готова (въпреки, че не съжалявам). Бъди търпелива, не насилвай нещата.

Секса и любовта са едно и също нещо, изразено по два начина. Това нещо е сексуалният нагон.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ами аз съм точно на 14, ся започнах 15 скоро . Не съм казала, че сексът и любовта са едно и също, за мен лично не са. Хубаво де, ама нали хората се женят, прават секс, имат деца, които са "плод на любовта" ? начи едно и също ли е или не и към памучното коте - аз не насилвам нещата, няма такова нещо обаче ей например преди малко четох във същия форум за момиче, което си е изгубило девствеността на 12 не че одобрявам, даже съм в шок, ама ей на..

Град
    Варна
    Напълно са противоположни.
    Секс- Удоволствие.
    Любов- Чувство което изпитваш.

Мега фен Аватара на koalka
    Правиш го, когато се почувстваш готова и сигурна, това е. Никой не те кара насила, така че не трябва да се притесняваш.

Град
    Inside the temple
    Нормално е да не се чувстваш подготвена.
    Виж, наясно съм какво изпитваш... както и повечето хора тук Ще му дойде времето, споко. Ще се отпуснеш, ще приемеш идеята, ще го поискаш. Изчакай докато дойде този момент - когато вече ти идва отвътре.
    Тогава няма и да ти е неловко...
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нормално е да те е страх.Честно казано и аз изпитвам доза страх.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Нормално е да не се чувстваш подготвена.
    Виж, наясно съм какво изпитваш... както и повечето хора тук Ще му дойде времето, споко. Ще се отпуснеш, ще приемеш идеята, ще го поискаш. Изчакай докато дойде този момент - когато вече ти идва отвътре.
    Тогава няма и да ти е неловко...
    +1 (не бързай )
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

e ne e tolko stra6no hybavo e

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от LeKo`SlaDka
    e ne e tolko stra6no hybavo e
    Тя все пак е девствена...

Град
    Захарен памук
    ами аз съм точно на 14, ся започнах 15 скоро . Не съм казала, че сексът и любовта са едно и също, за мен лично не са. Хубаво де, ама нали хората се женят, прават секс, имат деца, които са "плод на любовта" ? начи едно и също ли е или не и към памучното коте - аз не насилвам нещата, няма такова нещо обаче ей например преди малко четох във същия форум за момиче, което си е изгубило девствеността на 12 не че одобрявам, даже съм в шок, ама ей на..
    Рано ти е да ги мислиш тези неща за децата. И аз чета какви ли не работи, ама когато реших аз да го направя за първи път не знаех такива неща. Мислех си, че всички си губят девствеността на 18 и се стараех никой да не разбере, че аз съм правила секс. Абе, шантаво беше

Пък той няма да те зареже според мен. Щом е чакал досега - ще чака и още и ще кара на ръчна Не е болка за умиране.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ами нз, аз ся преди малко четох за някво момиче дет го праило на 12 Дали има общо само с тва как се чувстваш? Щот аз да се възбудя няам проблеми ама нз, някак си ми е неудобно от него, разбирате ли ме ? Не е, че не го обичам, или пък, че ме притиска, дори не сме говорили на тази тема, но той е на 16 .. някъде бях чула, че ако не даваш на мъжа, той ще си го търси от друга..
    това е нормално все пак сме хора..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    много ме успокояваш сериозно иначе мерси за мнението

Re: Нормално ли е да те е срах от секс ?

Здравейте! Значе аз съм на 14 навършени, почнах 15 и не се залъгвайте от заглавието на темата - нямам намерение да правя секс скоро, просто защото ме е страх.. Гаджето ми е страхотно, не става въпрос за него, просто нз, не се чувствам готова ли или кво и аз на разбирам. Само като си го представя и се чувствам някакси неловко. Може би за мен сексът и любовта не са едно и също.. Мнения ?
    Ami razli4ni sa,no e dobre sex-a da se porajda ot lubov!I e suvsem normalno da te e strah ot sex-a kato cqlo,no ne 4ak tolkova 4e da otka4i6,prosto trqbva da si predpazliv,razumen i vinametelen!A na tvoqta vuzrast e o6te po-normalno da ne si gotova!Tova e dobre,4e ne si go napravila o6te!Iz4akai dokato stane6 naistina gotova,istisnki da go jelae6,no popro4eti tuk tam i ne povurhnostno,a po-podrobno,za da si naqsno i da znae6 kogato naistina trqbva da se trevoji6 i kogato trevogata e izli6na!

Град
    Захарен памук
    f0r3v3r]
    Това, че ти си такъв, нищо не значи Нейния приятел може да е някъв по-романтичен.. И влюбен.. И 'сякви такива леготийки. Ако е така - ша чака, де ша оди

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Когато дойде моментът, в който си готова да го направиш, ще го усетиш... Просто ще си сигурна в себе си... Много момичета не дочакват този момент, в който се чувстват готови и имат пълно доверие на момчето, с което го правят, и грешат (знаеш, че имам предвид себе си)... Така че спокс... Keep walking (както се казва в рекламата на Johnnie Walker )... А страхът си е нещо нормално... Винаги го има, кво да се прави... Въпроса е да го има в по-малки дози ...
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    f0r3v3r]
    Това, че ти си такъв, нищо не значи Нейния приятел може да е някъв по-романтичен.. И влюбен.. И 'сякви такива леготийки. Ако е така - ша чака, де ша оди
    А, приятелят й е доста романтичен и определено ще има лиготийки (само че само с нея )... Сигурна съм...

П.П. Има много такива теми, можеше просто да се поразтърсиш...
    The reasons of love... <3

huu de, samo ne razbrah ot kolko vreme hodite i kvo pravite 2mata
    (smisul primerno otivate u teh i lqgate na krevata i kvo? toi subli4a li se, ti subli4a6 li se? zadovolqva li te s prus4eta? ti ne go s ruka? lijete li se?)

moita q be6e sram v na4aloto, posle svikna da se motae gola pred mene, posle puk q be6e strah ot bolkata purviq put... vkarah 4 prusta v neq i ot tva sprq da se pritesnqva
    (mnou mi e merak za fisting ama ako vkaram i paleca i po4va da q boli malko ni6to ima vreme )

baq se otklonih ot temata... awe nema ot kvo da te e strah... nqma da te kolq, a ako se postarae nqma da te boli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си