- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Това болест ли е ?
Значи и аз незнам дали това е болест , но мисля че е болест ето какво е :когато правя нещо например пия вода от чаша или пипи и го правя точно три пъти някак си отвътрве си го казвам че трябва три пъти,друг пример например когато преди да си легна и гася лампата и лягам и след малко пак ставам и паля и пак гася и лягам и това няколко пъти или пък все се дразня от някакви малки неща като например обувкуте да са ми точно една до друга и да са на определено разстояние една о ттдуга или телефона или каквото и да е друго да е на определено място по определен начин какво м ие има ли ми въобще нещо?
i az s1m taka vee pf mamka mu![]()
FUCK YOU MADA FAKA IN THA HRASTALAKA
pedanti4en si...
Testis unus,testis nullus...
чеано да ти кажа и аз съм такаАбе не е болест-нормално е
сигурна съм
![]()
![]()
Монк.![]()
Не бе,няма ти нищо,ама е малко тъпо.Гледай да не обръщаш внимание на дреболиите.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
spoko be 4ovek i az bqx taka i xodix na lekar nevrolog i mu obqsnix kakvo mi e. Toi mi predpisa edno lekarstvo za koeto mi kaza 4e e ne moje da ti navredi a samo moje da ti pomogne kazva se Seropram. piese po edno sutrin i ve4er predi lqgane samo 4e ne znam dali ve4e s zelena recepta ili moje i taka da se kupi pitaite v aptekite i dano da ti pomogne. Pozdravi \/
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
brad4et mi ima6e podoben problem,ama to ne be6e to4no taka,zna4i pri nego be6e:kato kaje ne6to da go povtori 3-puti,ama tva sa dumi ednosri4ki ili dvusri4ki,naprimer dumata ZNAM,toi kazva znam,znam,znam.nz za6to taka ama ve4e se oprai![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
tova ne e to4no bolest...no moje da se stigne do bolestno sustoqnie,rukovodeno ot glavniq mozuk..vsi4ko se kontrolira ot misulta i suznanieto..opitai se da ignorira6 tezi tvoi vredni navici kato gi zameni6 s ne6to po-gradivno
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Всеки човек си е малко или много откачалка. Не се стряскай - щом се познаваш в огледалото, всичко е ОК.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
И аз преди бях така.Даже ходих и на лекар,но той ми обясни,че няма нищо сериозно.Споко,ще се оправиш.
много пия - не ми личи ,много съм изкуфял от пиенето и съм толкова затъпял ,че като отида до тоалетната да се изпикая след това се връщам да видя дали съм спрял крана на тоалетната ,по някой път се връщам и по два пътиПРОСТ СЪМ ?
![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
Хаха мен би ме домързяло да ставам толкова пъти за една лампа![]()
![]()
Интересно как тогава пишеш толкова неподредено.А иначе по темата - и аз преди бях така за много неща, а мисля, че и сега, но за доста по-малко. Всичко е въпрос на самовнушение, че ако нещо не е по-строго определен начин нещо ще стане и т.н. Просто се опитай да не мислиш толкова затова.
![]()
Всеки си има подобни странности![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е, чак пък болест, по-скоро навик. Може би обръшащ прекалено внимание на дреболии.
Az sam sa6tata
obiasniqvam si go 4e moje da bade ot vazrasta
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
i az si imam ritual4eta predi lqganeimam shkaf i 100% трябжа да е затжорен колкото и дрехи да му пречат, а също и има едно делфинче на него което по никакъв начин не може да е зад вратата
мм още какво - не мога да спя на напълно тъмна стая (пускам тв-то на часовник докато заспя), вратата трябва да е отворена, но не цялата
![]()
![]()
![]()
и какви ли ти не оше.. така че не се притеснявай, стига да не пречиш на другите и да не се вманиячаваш какво лошо има в това да си подреден?
Това е много неприятно , свикнала си да живееш в строго подреден свят.Трябва да се отпуснеш.За да се отървеш от навика си преполагам че ще помогне а живееш така както винаги си искала.Прави каквото искаш , когато поискаш.Бъди разхвърлена,бъди небрежна,бъди естествена,бъди себе си.Когато видидш стаята си подредена - разбутай малко нещата и после не ги подреждай - първият ден ще те дразнят , на следващия ден разтурията още малко ще те дразни и на третия ден вече няма да ти пука.Животът е прекалено кратък за да се подчиняваме на всичко което се очаква да правим от нас - просто открий себе си.И не забравяй че Хаусът е естесвената среда на Гения![]()
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
Аз пък не мога да стоя в стая с отворена вратаТо и моето е нещо подобно като твоето, само че в малко по-друга посока..смисал примерно ако илзяза за 2 мин до магазина или някъде наблизко и се чудя дали да си взимам телефона ама накрая винаги си го взимам за всеки случай ако примерно заседне асансьора или нещо такова
imam vupros broi6 li si stupkite ponqkoga ili da se zaglejda6 v prostranstvoto bez da miga6 i samo da misli6,broene na prozorci,kogato nastupi6 malkoa kamu4e s ednata obuvka tyrsi6 drygo i za drygata deto da nastupi6,stupvane na to4no opredeleni plo4ki ...ako nqkoi gi e pravil teq ne6ta i se sly4vat 4esto da tva e bolest gledai filma elektra i 6e si sloji6 izvodi a ako ne ti sa gleda moga da ti kaja samo 4e e na psiji4na osnova i se vodi 4e si bil v stresovi sityacii i tva ti e za yspokoenie...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!