- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кфо бихте направили :)
На4и кажи си има6 гаже и си мн хепи :Д един ден се разкарва6 и я вижда6 да се държи за ръка с др.Тя те вижда и ти4а към тем с думата сори.Кфо бихте напраили аз мн се ядосах влезнах в залата и тряснаь вратата.Според мен тфа е по добре 6ото после не се 4уствах виновен![]()
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз бих постъпила по същия начин - дори няма да го оставя да се изкаже - какво има да има обяснява - видяла съм го с друга ...
Нека ходи във Франкфурт ам майн тая твоя приятелка !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бих обърнала гръб и бих си тръгнала. Ако пък посмее да ме последва и да ми казва, че много съжалява, ще му забия един в топките (тия удари ги умея). Да не ми е изневерявал.
When I love, I love.
е супер на4и си4ки сте на мойто мнение![]()
Ако някое момче постъпи така с мен, бих го зарязала моментално.Това да се държи за ръка с него не е момента грешка, доста време е имала да помисли преди да го направи и в момента, в който го прави.Въобще не е оправдание, това момиче не те цени.
Е, аз не съм на твоето мнение. Можеше да я треснеш нея, не врататаПървоначално написано от SeXy_BoY4e
Заслужава един тупаник - кат ще се е*е с други, поне да знае как да се крие
![]()
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mi postapil si mn dobre ! zaslujava si go !!!i vs drug postapil po tozi podal na4in!!!
SeXy BoY4e prav si no ddz ne sym sre6tu momi4eto az sym pravila g.d podobno ne6to .. i tfa nezna4i 4e na neq ne i pyka za teb ili 4e ne te obi4a!!
Да бие момиче?!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оф, боже, човек да не посмее да се избъзика. А инак сериозно - какво е лошото в това да бие момиче? (не в конкретния случай де)Първоначално написано от Lady Death
От опит зная, че момичетата са доста страшнички в ръкопашен бой, по-лесно съм се справяла с момчетата.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Като толкова е искала с друг - да ти е предложила поне тройка.Държането за ръка подсказва, че не е нещо краткотрайно, а е връзка поддържана от повечко време.Аз на твоя място просто бих си тръгнал без да коментирам каквото и да било с нея.Добре си постъпил.
еми тфа тъпо да ми предложи тройка 6ото няма да се саглася мерси 4е си на моето мнение :P
) за ръка и това не значи, че съм си падала по-него... Може да е искала да ти обясни именно това, но ти да не си й дал възможност... А и замисли се - много по-лесно е да си говориш и да се държиш за ръка за някого, към когото нямаш чувства. Така дори и да се объркаш или да кажеш нещо не на място, няма да ти пука толкоз... Досто по-трудно е, когато имаш чувства към въпросния човек...
Не издребнявай! Успехи! \/
SeXy_BoY4e, добре си постъпил.![]()
Вече никога не й се обаждай.
Ами добре си направил. Какво ти вика сори?! Изобщо не се занимавай с тая...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тва е много кофти!Ем да си Е*е майката!Нито щи е първата-нито последната!Трябвало е и един як шамар там пред всички!Не трее да те взимат за слаба ракия .....аааааа![]()
![]()
(ох малко съм зле с коментарите тази "нощ" шот ми е мноо лигаво
![]()
![]()
![]()
![]()
ИЗВИНЕТЕ МЕ!! )
и аз се врътвам и си тръгвам..ама първо му удрям шамар..но ако тва стане със сегашния ми приятел става по сложно.,..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от LeKo`SlaDka
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
удряш и юмрук в зъбите,хващаш я за тиквата и започваш да я блъскаш в цимента докато не се пукнеПървоначално написано от SeXy_BoY4e
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
удряш и юмрук в зъбите,хващаш я за тиквата и започваш да я блъскаш в цимента докато не се пукне![]()
![]()
vse pak tva e momi4e kak 6i q udari
![]()
a pyk ti mn huu si naprael pyrvo ti izneverqva nz si ot kolko vr i posle "sorry sorry"ko 6i sa zanimava6 s neq
това което ми трябва е това което ми липсва!!!