.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Град
    ПЛД майна ::D

Кфо бихте направили :)

На4и кажи си има6 гаже и си мн хепи :Д един ден се разкарва6 и я вижда6 да се държи за ръка с др.Тя те вижда и ти4а към тем с думата сори.Кфо бихте напраили аз мн се ядосах влезнах в залата и тряснаь вратата.Според мен тфа е по добре 6ото после не се 4уствах виновен

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ми добре си направил.Това е много противно и подло.Аз бих завъртяла един шамар на гаджето и щях да трясна вратата,а после изобщо този човек няма да съществува за мен.Това е отвратително.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

И аз бих постъпила по същия начин - дори няма да го оставя да се изкаже - какво има да има обяснява - видяла съм го с друга ...
    Нека ходи във Франкфурт ам майн тая твоя приятелка !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Inside the temple
    Бих обърнала гръб и бих си тръгнала. Ако пък посмее да ме последва и да ми казва, че много съжалява, ще му забия един в топките (тия удари ги умея). Да не ми е изневерявал.
    When I love, I love.

Град
    е супер на4и си4ки сте на мойто мнение

Мега фен Аватара на koalka
    Ако някое момче постъпи така с мен, бих го зарязала моментално.Това да се държи за ръка с него не е момента грешка, доста време е имала да помисли преди да го направи и в момента, в който го прави.Въобще не е оправдание, това момиче не те цени.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_BoY4e
    Е, аз не съм на твоето мнение. Можеше да я треснеш нея, не вратата Заслужава един тупаник - кат ще се е*е с други, поне да знае как да се крие

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

и аз също най-ме израдва коментара за топките..
    иначе, май френд, прав си отсякъде заслужаваш някоя по-добра

mi postapil si mn dobre ! zaslujava si go !!! i vs drug postapil po tozi podal na4in!!!

SeXy BoY4e prav si no ddz ne sym sre6tu momi4eto az sym pravila g.d podobno ne6to .. i tfa nezna4i 4e na neq ne i pyka za teb ili 4e ne te obi4a!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Е, аз не съм на твоето мнение. Можеше да я треснеш нея, не вратата Заслужава един тупаник - кат ще се е*е с други, поне да знае как да се крие
    Да бие момиче?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Да бие момиче?!
    Оф, боже, човек да не посмее да се избъзика. А инак сериозно - какво е лошото в това да бие момиче? (не в конкретния случай де)

От опит зная, че момичетата са доста страшнички в ръкопашен бой, по-лесно съм се справяла с момчетата.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Като толкова е искала с друг - да ти е предложила поне тройка.Държането за ръка подсказва, че не е нещо краткотрайно, а е връзка поддържана от повечко време.Аз на твоя място просто бих си тръгнал без да коментирам каквото и да било с нея.Добре си постъпил.

Град
    еми тфа тъпо да ми предложи тройка 6ото няма да се саглася мерси 4е си на моето мнение :P

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Кфо бихте направили :)

На4и кажи си има6 гаже и си мн хепи :Д един ден се разкарва6 и я вижда6 да се държи за ръка с др.Тя те вижда и ти4а към тем с думата сори.Кфо бихте напраили аз мн се ядосах влезнах в залата и тряснаь вратата.Според мен тфа е по добре 6ото после не се 4уствах виновен
    Аз преди държах най-доброто ми приятелче (сега не мога да го трая ) за ръка и това не значи, че съм си падала по-него... Може да е искала да ти обясни именно това, но ти да не си й дал възможност... А и замисли се - много по-лесно е да си говориш и да се държиш за ръка за някого, към когото нямаш чувства. Така дори и да се объркаш или да кажеш нещо не на място, няма да ти пука толкоз... Досто по-трудно е, когато имаш чувства към въпросния човек...
    Не издребнявай! Успехи! \/
    The reasons of love... <3

Град
    Ямбол
    SeXy_BoY4e, добре си постъпил.
    Вече никога не й се обаждай.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ma*nata im i na dvamata

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами добре си направил. Какво ти вика сори?! Изобщо не се занимавай с тая...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Тва е много кофти!Ем да си Е*е майката!Нито щи е първата-нито последната!Трябвало е и един як шамар там пред всички!Не трее да те взимат за слаба ракия .....аааааа (ох малко съм зле с коментарите тази "нощ" шот ми е мноо лигаво ИЗВИНЕТЕ МЕ!! )

Град
    LuNaTa
    и аз се врътвам и си тръгвам..ама първо му удрям шамар.. но ако тва стане със сегашния ми приятел става по сложно.,..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом не се чувстваш виновен си постъпил правилно.

Цитирай Първоначално написано от LeKo`SlaDka
    SeXy BoY4e prav si no ddz ne sym sre6tu momi4eto az sym pravila g.d podobno ne6to .. i tfa nezna4i 4e na neq ne i pyka za teb ili 4e ne te obi4a!!
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Ако на мене ми се случи-веднага го зарязвам
    just a kid۵

На4и кажи си има6 гаже и си мн хепи :Д един ден се разкарва6 и я вижда6 да се държи за ръка с др.Тя те вижда и ти4а към теБ* с думата сори.Кфо бихте напраили аз мн се ядосах влезнах в залата и тряснаХ* вратата.Според мен тфа е по добре 6ото после не се 4уствах виновен
    удряш и юмрук в зъбите,хващаш я за тиквата и започваш да я блъскаш в цимента докато не се пукне
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

удряш и юмрук в зъбите,хващаш я за тиквата и започваш да я блъскаш в цимента докато не се пукне
    vse pak tva e momi4e kak 6i q udari
    a pyk ti mn huu si naprael pyrvo ti izneverqva nz si ot kolko vr i posle "sorry sorry" ko 6i sa zanimava6 s neq
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си