- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кфо бихте направили :)
кво очакваш да плаче като пе*ераст ли
![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
Аз бих постъпила по същия начин като всички останали,но първо трябва да бъда сигурна че това момиче не е някоя негова приятелка.Щото например аз напоследък не мога да вървя с някой,който и да било и да не се хванем за ръка,нз защо просто навик.Нооо...ако има нещо повече от това то няма да си личи само по държането за ръце...нз това е мойто мнение за нещата![]()
Какво ли абсолютни нищо...щях да се засмея и да си продължа...нямаше да и кажа нищо повече никога... даже бих се радвал че е станало така отървал съм се от една тъпа овца![]()
tuk ve4e sam saglasnanikoga pove4e nqma da me 4ue ili vidi......
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
6te i kaja 4e i pro6tavam i 6te q celuna pred nego, otuk ima 2 varianta:
1. te sa gadjeta, toi se vbesqva i me napada, ostavqm go da me udari 1-2 puti (boksior sum i ot 1-2 udara ni6to nqma da mi stane) horata 6e vidat 4e toi me e napadnal, az posle go s4upvam, pokazaniq, svideteli, gluposti, ama az sum se otbranqval i ni6to ne mogat da mi napraat
2. te ne sa gadjeta, togava toi nqma da se qdosa i nqma da se izdade po nikuv na4in i az nqma za kvo da i se surda puk kamo li da kusame... e 4e 6te go prebiq posle nego e qsno, no nqma da e publi4no... a ina4e nqma da mi dreme osobenno 4e sa se durjali za ruce...
на фона на по-голямата част от другите мнения аз небих зарязвал никой .. все пак всеки греши ... може да е било моментно увлечение, което да й покаже че те обича и че няма друг като теб.. но определено би трябвало да има един дълъг и спокоен разговор , в който да не се стига до насилие ... все пак сме цивилизовани хора
![]()
и аз бих направила същото. В прочем този удър в топките и аз го умеяПървоначално написано от My_Dear
![]()
Бих я погалил по бузката и бих и казал "Мило,духай го!" и след това да си продължа да си вървя и да я игнорирам изцяло =D>
a be da pff nikoga ne bih napravila nekfa scena 6e otida i 6e kaja kfo praime i te 6e mi kajat a i tfa 4e e bil s dryg ne zna4i 4e ne mu puka za men ili e ne me obi4a..
Постъпил си правилно.И аз бих направила така.Дори бих и ударила един шамар.Пък на мен,ако някои ми го направи .... ще се чуди що се е родил ...![]()
и аз бих постъпила като теб,добре си направил
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
И аз да съм на твое място и аз ще я отсвиря на минутата, скандалите изобщо не си заслужават може да си го изкараш на боксовата круша.![]()
![]()
pravilno si postapil...predi 1mesec moita fr vidq gadjeto si da vozi momi4e v kolata,no toi i obqsni 4e mu e psrosto fr i tq zabravi za vsi4ko,no sled 3 dena pak go vidq v kolata sas su6toto momi4e...s tova iskam da ti kaja 4e tq nqma6e smelostta da go zareje mi mu dade 6ans i toi pak postapi gadno,daje mislq 4e si go priel sravnitelno dobre...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
кво можеш да кажеш на леко момиче.. добре си направил заеби я!!!
Постъпката и е била гадна. Говори с нея и ако не можеш да го забравиш се разделете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!