.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Скапан живот

Защо винаги, когато нещата вземат, че потръгнат идва момент , в който осъзнаваш, че затънал до гушата в една голяма каша ? Да уточня - в началото всичко беше толкова добре, а после - очертаваше се да продължи така, но съдбата ти е отредила друго явно ...........

п.п.

Вие как си изкарвате ядът или гневът, когато се ядосате ? Аз пробвах да ударя един контеинер, беше единственото нещо по-близо до мен в момента , в който ми преля чашата... резултата може би спукана кост на ръката, но взе да се оправя, не съм ходил на доктор.. но за момент ми олекна след като го одарих де
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе бий нещ каквт и да е
    .....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Слушам си депресилаща музика - да ми стане още по-зле.То и без друго няма да олекне ...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Iskarai si gneva kato udrq6 ne6too kakvoto i da e to nqma zna4enie vajnoto e 4e si iskarva6 gneva , a ne go darji6 v sebe si ...a za jivota da izpitvala sam go taka 4e ne se pritesnqvai po4ti vsi4ki sa go ispitvali i mnogo pati 6te go ispita6 (ako stava duma) za lubov ... ako li ne pak 6i go ispita6 jivota ni dava mnogo razo4arovaniq
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Слушам си депресилаща музика - да ми стане още по-зле.То и без друго няма да олекне ...
    Da i muzikata pomaga
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

по принцип имам контрол над себе си , но напоследак нещо напира в мен, почвам да губя контрола някак си ... баси маи ша стана шизофреник
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    по принцип имам контрол над себе си , но напоследак нещо напира в мен, почвам да губя контрола някак си ... баси маи ша стана шизофреник

удари му една чекия и ша се опраи
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

+1

Можеш да удряш леглото, възглавниците... Поне няма да се нараниш...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Ами хъх....не знам какво ти се е случило...ама вдигни глава и продължи...повярвай ми не е чаааааак толкова трудно...щом аз мога...виж мен от Неделя до сега само хубави работи... Един мн добър приятел катастрофира и загина...загубих си кучето...обади се една много стара и гадна болест която си имам...една приятелка и се оказа тел-а краден един друг пък го пребиха и го обраха...ама ето на пак съм с диганта глава и продължавам...истината е като комунистите карат кола "Само напред щото задна нема"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    често се случва това да мислиш,че всичко е ок и да си на върха на щастието и изведнаж.....слизаш на земята.Аз лично си изкарвам гнева като се затварям в стаята си и удрям в боксовата круша мн помага.След като удрям 1-2 часа след това се чувствам великолепно.А и така не наранявам никого,защото в гнева си мога да нараня (имам предвид с думи) някого на когото държа.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бягам..днеска се ядосах и избягах 3км без да усетя и без да спирам.. (имахме физкултура) и учителя ме пита " Кво си пил? ".. Просто не искам да наранявам никой до мен или да блъскам кат ненормалните в стени, шкафове и прочие..

теа па твойте даскали на 200 лева ли се кефат
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    Никой не е станал шизофреник от проблеми. Научи се да контролираш гнева си. Това с блъскането и изливането с пълни глупости. Първо това. След това се научи да не се ядосваш за щяло и за нещяло.

Повечето неща в този живот са незначителни и ако се научиш да не се ядосваш за тях, ще живееш много по-щастливо. Виждал съм хора да си скубят косите, че са изпуснали автобуса, да псуват с плюнки, че някой им е взел таксито под носа. Е, и? Сякаш това, че почервеняват от яд ще промени нещо. Следващото такси ще дойде, следващият автобус ще дойде.

Така че моят съвет е: научи се да разпознаваш за какво има смисъл да се ядосваш. Всичко друго отминавай с безразличие.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

ти май си някъв робот а? или нещо бездушевно безчувствено безсъвестно създание?

А според мен има нещо на 2рия етаж...заразлика от много други иднивди...и е басолютно праФ...

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от milen`THVP
    бездушевно безчувствено безсъвестно създание?
    Още думи с представката без- знаеш ли?

Поне за момент замисли ли се върху примерите, които дадох? Ти какво, ядосваш се за всичко в този живот, така ли? Еми хубаво, свърши се на 30 от нерви, докато аз спокойно си ходя, не се ядосвам за глупости и си живея спокойно и щастливо.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    и аз така

Животът е адът описан в Библията!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nqma6 pravo da nari4a6 jivota skapan, ni6to ne si vidql i sega6nite ti problemi ne sa ni6to. zn li 4e i az taka kato tebe misleh.... dokato v ramkite na 1 sedmica otkriha tumor na 2 mA MOI POZNATI ! e togava osaznah koe mu e skapanoto na jivota! te imat pravo da go kajat ne ti!!! taka 4e mlukvai 6toto govori6 gluposti. ei hora ne ocenqvate ni6to.... 4ovek qvno trea mu se slu4i mn lo6o ne6to za da se osazae....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

По добре млъкни...ти нищо не си видяла...има учени който търсят лека за СПИН рак и други ужасни болести и докато не могат да го намерят виждат как хората който разчитат на тях умират...как мислиш се чувстват те? Нямаш право да съдиш човека и нямаш право да му казваш да мълчи ясно? То ако става на въпрос аз съм виждал и са ми се случвали много по ужасни неща от това което описа ти...

Lupus in fabula

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vo teb da sam ti iskala mnenieto? 2 ro nikoi ne sadq,kazavam si mnenieto.prosto e tapo ako si4ki sedneme da se oplakvame .....skapan bil jivota.emi i az ne sam vidqla da, da sam kazala 4e sam? no ne tvurdq 4e e skapan jivota. i 3 toto koeto e , ti nikvo ama nikvo pravo nqma6 da mi kazva6 kvo sam vidqla i kvo ne. qsno?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Еми нормално.Случва се и да губим.Само трябва да преодоляваш эагубите по-лесно.По-точно да ги приемаш.Трябва да се научим по малко и да губим,щото иначе е по-лошо эа самите нас..в крайна сметка,не можем да имаме всичко,което пойскаме..
    А иначе аэ имам сериоэни проблеми сс нервите.Доста съм нервна и като се иэнервя сякаш ставам друг човек..просто ставам като `диво жимотноъ` ,както каэа една поэната !Не се гордея с това,иска ми се да го променя,но още не съм намерила начина.Опитвам се да си владея нервите,но рядко успявам.Удрям каквото ми помагне.Веднъж потроших цялата стая в училище..добре ,че нямаше никого в нея
    [size=7][b][u]fosse cos

1во не ми трябва разрешението ти за да си дам мнението
    2ро мога да си говоря каквото си искам а аз казвам че съм видял мн по страшни неща...а това да казваш на някой няма да правиш това считам за забрана която ти нямаш право да налагаш...и всеки има право да го казва мога да кажа СКАПАН Е ЖИВОТА ! И какво като няма тумор (дано е доброкачествен ид асе оправят) трябва ли да имам за да го кажа? ще си го казва колко то си иска момчето. И не ми говори с тоя тон,лапе.

Lupus in fabula

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    nqma6 pravo da nari4a6 jivota skapan, ni6to ne si vidql i sega6nite ti problemi ne sa ni6to. zn li 4e i az taka kato tebe misleh.... dokato v ramkite na 1 sedmica otkriha tumor na 2 mA MOI POZNATI ! e togava osaznah koe mu e skapanoto na jivota! te imat pravo da go kajat ne ti!!! taka 4e mlukvai 6toto govori6 gluposti. ei hora ne ocenqvate ni6to.... 4ovek qvno trea mu se slu4i mn lo6o ne6to za da se osazae....
    `Нямаш право`.Эвучи глупаво.Още повече пък насочено към някого,когото дори не поэнаваш.Эапаэи правата эа себе си.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ei ok, seki s mnenieto si. samo ne6to da te pitam house ,misli6 li 4e tova da omre 4ovek = na tova 4e vremeto e lo6o i ti e skapan denq,ili si se skaral s maika ti ili gadjeto primerno....ili pak 2 ka.... ne napadam nikoi i ne ti govorq s ton, no me qdosa mn. sa6to imam mn kofti sedmica, i ne mi kazvai 4e ne sam vidqla ni6to za6toto v ramkite na 1 sedmica kakto ti kazah po napred otkriha tumor na 2 ma moi poznati. a da ti kaja li 4e edniniqt ot vaprosnite poznati e ''bebence na 11 meseca'' i 4e v momenta e v koma, i tehnite nz qt kvo 6e stane s nego a???ili tova 4e na dr q 4ovek (koito e golqm), tumora e zloka4estven. a da ti kaja li o6te 4e baba mi po4ina minalata sedmica a??? a da ti kaja li kolko dr gi ne6ta sa mi na glavata? no da si me 4ul da kazvam SKAPAN E JIVOTA???? taka 4e nedei da se misli6 za velik, sledkato sam si izkazala mnenieto sam imala pri4ini.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Всеки разбира нещата по различен начин...за всеки нещастието му прави живота скапан...какво да кажа като един от най добрите ми приятели умря в Понеделник след това ми откраднаха кучето после се повяти отново една болест която може да ме осакати завинаги или като миналата седмица пребиха един приятел за смешна сума? Не съм го казал но това не значи че не е! Всеки си има мнение. Нямаш право да казваш кое е важно и кое не за някого когото не познаваш...и не се мисля за велик...никъде не съм го казал или показал...това че изказвам позицията си и осъждам нечий деиствия който са неправилни не значи че се смятам за велик...

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си