.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен

Студени ръце

Имам следния проблем ( ако може да се нарече така) :
    Лятото и зимата ръцете ми са ледено-студени постоянно.
    Някога се случва само дясната ръка да ми е супер студена, а лявата с нормална телесна температура и обратното.
    Някой друг да има подобен проблем?
    Случвало ми се е и един пръст да ми е студен(значително по-студен) от цялата ръка.
    Това от оросяването ли зависи??
    Някой може ли да ми обясни..
    Нормално ли е?

Moderated by swords1010.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

Абе и аз имам подобен проблем,но моите през лятото не са студени.Ето в момента не ми е студено,но ръцете са ми ледени.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не е нормално само тва знам един бивш съученик имаше същия проблем и ръцете ти имат синкав цвят нали . . .нз точно от кво е щото него не съм го виждал поне от 4 години но е от оросяването нз точно как се оправя ... пробвай да ходиш на лекар не е страшно !!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Абе и аз имам подобен проблем,но моите през лятото не са студени.Ето в момента не ми е студено,но ръцете са ми ледени.
    Точно така - не ми е студено, а същевременно ръцете са ми лед.Странна работа.
    Както съм го подкарала тази седмица само по доктори и за това ако ида направо..
    Това явление със студените ръце се наблюдава........хм..откакто се помня

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Не е нормално само тва знам един бивш съученик имаше същия проблем и ръцете ти имат синкав цвят нали . . .нз точно от кво е щото него не съм го виждал поне от 4 години но е от оросяването нз точно как се оправя ... пробвай да ходиш на лекар не е страшно !!
    Не, нямат синкав цвят. Даже бих казала, че побеляват понякога, но това е много рядко.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Най-вероятно е нарушено оросяване/кръвообръщение/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз съм така от както се помня.

значи и аз съм така-и краката и ръцете са ми студени-дори в момента дясната ръка ми е доста студена, а лявата е дори топла-нормално е-това е проблем наречен студени крайници-пие се гин коприн за да се махне проблема, но трябва да го пиеш постоянно, а и предполагам, че си на 14-17 години-твоя организъм е млад и не е хубаво да се тъпчеш с хапчета заради едни студени ръце!Не случайно и аз не пия такива хапчета ма кар, че са ми студени ръцете!

На мен ми е така откакто се помня,досега не ми правеше чак такова впечатление,ама тая зима става нещо страшно,мен направо ме заболяват ръцете от студ

И при мен е така- и при ръцете и при краката, и ноктите ми посиняват- гадна работа, но лек все още не съм намерила.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    При мене тва нещо също се среща, само че на краката. През лятото рядко ми са студени, но през зимата постоянно..
    You are broken, I can fix you...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mi i na mene ponqkoga samo 1-q mi pryst e studen,a drugite sa topli ama ne sa shashkam mn mn Pyk ako ti se pritesnqvash tolkova mnogo,obyrni se kym nqkoi (roditel;lekar),no ne smqtam che problema ti e tolkova seriozen

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Абе вие "докторчета" що се обаждате деба..."нарушение на кръвообращението" пф детска му работа....ако има такова нещо няма да има уросяване,а няма ли уросяване,няма и живот тц тц
    Нарушено е доста по-различно от нарушено ...
    Situatin normal-All fucked up...

Слабо оросяване. И на мене ми бяха студени, особено краката, но започнах да спортувам по-активно - ходя на баскетбол - и вече не са ми толкова студени.

Явно, че е от прекалено "лениво" кръвообращение.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Imam edna su4eni4ka det celogodi6no racete sa i ledeni no na kakvo se dalji tva neznam

И мойте ръце са постоянно ледени...даже зимата от студ ми стават лилави Незнам дали е нормално

Повече от фен
    Достатъчно други проблеми възникнаха.
    Сравнение с тях - това не е проблем и ще го оставя на заден план.
    Не мисля от сега да взимам хапове за оросяване на крайниците и т.н.

Град
    СофиЯ
    и аз съм така

Супер фен Аватара на rakiQ
    тва е щото едната ръка ти е на мишката

И аз имам подобен проблем.Ръцете ми постоянно са студени,дори когато на мен ми е добре.Дори и краката са ми студени.Това едва ли е голям проблем,просто при всеки човек е различно.

I az sum taka.
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ami kryvta ti ne stiga do vsichki kraishta na tqloto ti idi na lekar...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    И аз съм така. Ръцете и краката ми са вечно студени /е понякога само едната ръка / Не се умира, а и моите побеляват Няма как да се спасиш, просто свиквай
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Хах, познато, на мен обаче краката ми (по-точно стъпалата) ми са винаги студени...
    Мисля, че е от оросяването.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си