- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Студени ръце
Имам следния проблем ( ако може да се нарече така) :
Лятото и зимата ръцете ми са ледено-студени постоянно.
Някога се случва само дясната ръка да ми е супер студена, а лявата с нормална телесна температура и обратното.
Някой друг да има подобен проблем?
Случвало ми се е и един пръст да ми е студен(значително по-студен) от цялата ръка.
Това от оросяването ли зависи??![]()
Някой може ли да ми обясни..
Нормално ли е?
Moderated by swords1010.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Абе и аз имам подобен проблем,но моите през лятото не са студени.Ето в момента не ми е студено,но ръцете са ми ледени.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е нормално само тва знам един бивш съученик имаше същия проблем и ръцете ти имат синкав цвят нали . . .нз точно от кво е щото него не съм го виждал поне от 4 години но е от оросяването нз точно как се оправя ... пробвай да ходиш на лекар не е страшно !!![]()
Точно така - не ми е студено, а същевременно ръцете са ми лед.Странна работа.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Както съм го подкарала тази седмица само по доктори и за това ако ида направо..
Това явление със студените ръце се наблюдава........хм..откакто се помня![]()
Не, нямат синкав цвят. Даже бих казала, че побеляват понякога, но това е много рядко.Първоначално написано от ubuntu
Най-вероятно е нарушено оросяване/кръвообръщение/![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм така от както се помня.
значи и аз съм така-и краката и ръцете са ми студени-дори в момента дясната ръка ми е доста студена, а лявата е дори топла-нормално е-това е проблем наречен студени крайници-пие се гин коприн за да се махне проблема, но трябва да го пиеш постоянно, а и предполагам, че си на 14-17 години-твоя организъм е млад и не е хубаво да се тъпчеш с хапчета заради едни студени ръце!Не случайно и аз не пия такива хапчета ма кар, че са ми студени ръцете!![]()
На мен ми е така откакто се помня,досега не ми правеше чак такова впечатление,ама тая зима става нещо страшно,мен направо ме заболяват ръцете от студ![]()
И при мен е така- и при ръцете и при краката, и ноктите ми посиняват- гадна работа, но лек все още не съм намерила.
При мене тва нещо също се среща, само че на краката. През лятото рядко ми са студени, но през зимата постоянно..![]()
You are broken, I can fix you...
Mi i na mene ponqkoga samo 1-q mi pryst e studen,a drugite sa topli ama ne sa shashkam mn mnPyk ako ti se pritesnqvash tolkova mnogo,obyrni se kym nqkoi (roditel;lekar),no ne smqtam che problema ti e tolkova seriozen
![]()
Нарушено е доста по-различно от нарушеноПървоначално написано от SWASTICA
...
Situatin normal-All fucked up...
Слабо оросяване. И на мене ми бяха студени, особено краката, но започнах да спортувам по-активно - ходя на баскетбол - и вече не са ми толкова студени.
Явно, че е от прекалено "лениво" кръвообращение.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
И мойте ръце са постоянно ледени...даже зимата от студ ми стават лилави![]()
![]()
Незнам дали е нормално
![]()
Достатъчно други проблеми възникнаха.
Сравнение с тях - това не е проблем и ще го оставя на заден план.
Не мисля от сега да взимам хапове за оросяване на крайниците и т.н.
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
тва е щото едната ръка ти е на мишкатаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
И аз имам подобен проблем.Ръцете ми постоянно са студени,дори когато на мен ми е добре.Дори и краката са ми студени.Това едва ли е голям проблем,просто при всеки човек е различно.
I az sum taka.![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
И аз съм така. Ръцете и краката ми са вечно студени /е понякога само едната ръка/ Не се умира, а и моите побеляват
Няма как да се спасиш, просто свиквай
![]()
Хах, познато, на мен обаче краката ми (по-точно стъпалата) ми са винаги студени...
Мисля, че е от оросяването.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!