- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вече не се издържа.
Здравеите,
от много време разглеждам форумите и този ми хареса много.Затова мисля да изплача и своята мъка,защото понякога не се издържа.Надявам се да ми помогнете,защото това,което ми се случва наистина ма разкъсва,а и от много време мился какво да направя,но нищо не се получава.Та ето и случая:
Живея с баба ми откакто съм се родила,бяща нямам ,а маика ми вечно пътува някъде и я виждам рядко.Споделям много повече с баба си,отколкото с маика си,по простата причина,че винаги тя ме е гледала и я чувствам по близка.Но нещата станаха много по сложни.Бях на почивка за няколко дена с маика ми и мислех,че ще ми е много тъпо я ще ми е мъчно за баба ми,но стана така,че беше супер и изкарах много добре.През това време много се сближих с маика ми и сега я чувствам много близка.Но от много време насам баба ми и маика ми не се разбират добре.Маика ми много я обича,но баба ми напрекъснато я влудява.После казва,че маика ми е виновна,и стават ужасни скандали,при които аз винаги трябва да избирам между двете.Знам,че във всяко семеиство има кризисни ситуации,но в нашето е страшно.Не зная какво да правя,защото направо ще се избият.Другият проблем е,че маика ми иска да живее с мъж,защото и е много самотно,а баба ми само от мпари се интересува и не иска и да чуе за такова нещо.Какво да правя?Омръзна ми да съм между чука и наковалнята и едната да ми реве против другата и обратното.Понякога не издържам.Искам само маика ми да е щастлива.Обичам баба си повече от всичко на света,но понякога не права,а тъпото и его и пречи да види,че шпонякога греши и не е спец във всичко.Омръзна ми и понякога си мисля,че наи добре ще е да остава всичко и да гледам своя живот.Едва на 14 съм,а вече пия успокоителни хапчета съм кълбо с нерви.Искам да се откъсна от тоя свят и да си живея хубав живот.Какво мога да направя изобщо?
Съжалявам за това,че не съм писала с и-кратко,но така и не се научих къде е на фонетичната...
Е,благодаря ви много,че отговорихте.
Опитай се да ги вразумиш и да им покажеш, че ти е писнало да стават само скандали, в които ти уж не си замесена, а всъщност ти си патиш. Започни с разговор между Вас трите. Даже по-добре е не да ги събереш 2те по някое време, ами да ги прекъснеш по време на някой скандал. Разстроена им кажи ясно и директно в лицата, че ти е писнало да им слушаш караниците и ако не спрат с това безотговорно поведение и двете, ти ще...... (тука някаква малка заплаха от сорта на - "ще си събера багажа и ще отида да живея у...гаджето или най-добрата приятелка Пенка) Даже може да кажеш, че ще отидеш да живееш у някого, за когото те никога не са чували. Ако искаш си измисли някой, примерно - "Ако не спрете да се карате ще отида да живея в (някакво име, което по възможност до сега да не са чували, като твой приятел/ка или познат...) и повече няма да се върна." ... Ако те питат къде живее (човекът при който ще се изнесеш) - Не казвам. ..... Дори да се стигне до най-лошото - да се наложи да се изнесеш, отиди за няколко дни при най-добрата приятелка и после се върни да ги видиш как са карали без теб
![]()
П.С. : Да не земеш да ги заплашиш, че ще се самоубиеш например![]()
Съветът,който мога да ти дам е следният:Искаш майка ти да е щастлива-това е хубаво.Но не мисли само за щастието на другите.Мисли и за своето!Ако смяташ,че е добре за теб и за майка ти тя да се среща с друг човек,я подкрепи!По въпроса с баба ти-предполагам,че караниците стават най-вече,защото баба ти чувства,че се отдалечаш от нея все повече и я е страх да не те изгуби.Обясни й,че ти я обичаш,но обичаш и майка си и искаш да прекарваш повече време с нея,за да наваксаш изгубеното време.Кажи й това,което каза и тук.Кажи й,че майка ти я обича и иска да се разбират,но понякога трябва да се правят компромиси и от двете страни.Дано да съм помогнала.![]()
По въпроса с Й-намира се на фонетичната буква J.
Първоначално написано от Денина
детенце научи се да пишеш......
пише се (майка) а не (маика) и (баща) а не (бяща)![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Думи нямам вече.Защо всичко живо трябва да се заяжда?Казах,че на фонетичната не знае къде е й,сега знам.За "баща" знам как се пише,но съм се объркала.Извинете госпожице,че съм се объркала в бързината.И аз мога да се поигравам,че слушете проклетата чалга,нали?детенце научи се да пишеш......
пише се (майка) а не (маика) и (баща) а не (бяща)
Баси кви хора има бе...само да се заяде гледа.Комплексите яко избиват.Може да съм на 14 и да ми казваш "дете",но ако ти си стара лелка на 40,то да те светна,че форума се казва "TEENPROBLEM"-демек проблемите на "децата"от 13 до 19 години.
Благодаря на хората,които изказаха съвестни мнения,наистина мисля да поговоря с тях много сериозно и да си изясним нещата.Сега се случиха още неща,но мисля да не споделям,защото може да подтикна потребителят или потребителката към ново заяждане.
Първоначално написано от Анонимко
не малката аз съм на 17
Първоначално написано от Анонимко
първо:аз не се заяждам
второ:не съм лелка на 40 а съм на 17![]()
О да,това те прави велика,нещо повече от момичето,така ли?не малката аз съм на 17
Аз съм на 14 и не си крия годините,нито ме е срам от тях.Ти също си била на 14 и много добре знаеш,че не е никак приятно да ти казват,че си малък,когато не си.На 14 не си малък,а просто нямаш достатъчно опит в тоя живот.А ако трябва да сме честни,не виждам на 17 да ер по различно освен,че егото ти се качва като на надута пуйка.Въобще за кво се заяждаш?!?!?!Да ти имам поведението за годините ти просто...
това са комплекси и нищо повече.
Мхм.Правилно.Аз съм на 15.namina наистина смятам,че нямаше нужда да се разправяш.Пък и на 17 год. би трябвало да ти е ясно,че от подобни коментари няма нужда.Все пак Денина се нуждае от помощ.Трябва да й помогнем,а не да я учим как да пише на фонетична!Първоначално написано от moon_flower
![]()
Да,ето един човек с акъла си,който разбира,че всичките тези теми са пуснати,защото хората имат нужда от помош,а не от уроци..moon_flower написа:
Цитат:
не малката аз съм на 17
О да,това те прави велика,нещо повече от момичето,така ли?
Аз съм на 14 и не си крия годините,нито ме е срам от тях.Ти също си била на 14 и много добре знаеш,че не е никак приятно да ти казват,че си малък,когато не си.На 14 не си малък,а просто нямаш достатъчно опит в тоя живот.А ако трябва да сме честни,не виждам на 17 да ер по различно освен,че егото ти се качва като на надута пуйка.Въобще за кво се заяждаш?!?!?!Да ти имам поведението за годините ти просто...
това са комплекси и нищо повече.
Мхм.Правилно.Аз съм на 15.namina наистина смятам,че нямаше нужда да се разправяш.Пък и на 17 год. би трябвало да ти е ясно,че от подобни коментари няма нужда.Все пак Денина се нуждае от помощ.Трябва да й помогнем,а не да я учим как да пише на фонетична!
Защо не седнете и не поговорите?
Кажи им че и двете много ги обичаш,но си имаш свой живот и не искаш да се замесваш и да си в техния.
Кажи на баба си,че не е права за това че,майка ти постоянно трябва да е сама-всеки си има живот-майка ти е свободен и голям човек,че да решава сама в живота си-ако иска да живее с мъж-баба ти да не и забранява-да не живее тя с него я!![]()
Съветвам те да спреш успокойтелните и хапчетата,защото според мен те в никакъв случай не ти помагат,а напротив-те даже повече ти вредят-не е полезно,не е добре толкова си млада и вече да си на успокойтелни.
Надявам се да си решиш живота!
Успех!![]()
Ангелче не се ядосвай толкова де мн си нервна не е хубаво така.Първоначално написано от Анонимко
А сега по темата: Ясно е че неможеш да промениш нещата, но можеш да говориш с майка си и с баба си. Кажи им мнението си а ако не те чуят - здраве да е, но никога недей да си мълчиш - НИКОГА
така само се изнервяш.
как да не се заяждаш бе?! на всеки се случва да сбърка! сигурна съм че и ти си сбъркала някъде! момичето няма баща(съжалявам) и трябва да избира между баба си и майка си,а ти говориш за две правописни грешки! тва е мах простотия!!!Първоначално написано от namina
pogovori i s dvete i im kaji 4e ne moje da produljava taka.
4e pove4eto mom4eta/momi4eta vodqt normalen jivot s roditelite si,a te po tozi na4in te kritikuvat
kakvo e tova BEZOBRAZIE da te karat da izbira6 mejdu dvete![]()
![]()