- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за името ми?
Не ми е от любимите мъжки имена![]()
Аз съм Габриела![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
нормално име, познавам няколко момичета, които се казват така
аз се казвам Полина
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Харесва ми името ти - рядко срещано е, а и звучи някак мистериозно!
Аз се казвам Габриела![]()
Винаги съм харесвала много името Габриела,даже съм искала да се казвам така ;д
Иначе моето име е Анелия.
Името ти е хубаво и ме кефи шот не е толкова разпространено.
Йордан.
На мен ми харесва(Аз съм Михаела ;дд )
Името ти е рядко срещано и това е хубавоМисля, че даже имаше песен, в която се пееше за момиче на име Северина
Моето е Цветослава![]()
Мен пък ме кефи :P
Габриела.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
^Много ми харесва(също така и Дария).
А кой каза,че Габриела е рядко срещано,има бум на бебата Габита
И аз съм Габриела,харесвам си го.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оня ден ми казваха за момиче на име Северина. Аз си викам wtf ебаси якото име ще си кръстя детето така. Напомни ми за северен, снежен страхотно е. Мисля, че ще пиша историйка, чиято героиня ще е с това име. Попадна ми в топ листата от седмица насам. Чак се втрещих като видях темата. Друго любимо ми е Марина. И Лорелай. И Елизабет.
Моето е Поли и много си го харесвам. Но пък обикновено буди асоциации с папагалчето.![]()
На мен ми харесва.
не е повтарящо се.
моето е Илияна.. не си го харесвам но..
Името е нестандартно ... Но няма да те лъжа никога не бих си кръстила детето така . Аз съм Карина
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън