.
Отговор в тема
Страница 25 от 28 ПървиПърви ... 152122232425262728 ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 677
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от sladurka122
    Името ти е хубаво, но щом неси го харесваш не знам.Моето име е Марина, но не си го харесвам, защото няма как да ми казват нагалено...
    адашка ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Името не е зле а ако ти не и го харесваш ставаш на 18 сменяш го и си живей живота с друго име а иначе аз съм Ирина
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

името е готино...
    иначе аз съм Калина, накратко Кали

Red face Здравей,адашке :))

Ето нещо интересно за името ни
    Северина

Женска форма от името Северин, в превод от латински означава „строга“. Римско родово име.

По темперамент е холеричка, склонна към дълбоко съпреживяване и жертвеност. Умее да се владее, притежава силна воля, синтетичен тип мислене и доста развита интуиция. Северина преодолява всички пречки по пътя си към поставената цел, като се придвижва напред бавно, но сигурно. Ако й предложат работа, която не й допада, ще намери начин да се измъкне. На Северина й е трудно да си избере професия, която да я завладее изцяло, но сферата й на професионална дейност е разнообразна. Постига успехи в медицината, в системата за обществено хранене, обслужването и битовите услуги, в контролните служби. Основно работи по специалността си. Здравето й не е блестящо, слаби места на организма й са бъбреците, дихателната система и вегетативната нервна система. Северина е чувствена жена, но сексуалността й се контролира напълно от разума. Тя е лидер в семейството. Любяща и вярна съпруга е, икономична и пестелива домакиня, грижовна майка. Добра кулинарка е. За да има съгласие и спокойствие в дома, близките й трябва да бъдат отстъпчиви и търпеливи с нея.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от BrumBarcheto Виж мнението
    Северина

Женска форма от името Северин, в превод от латински означава „строга“. Римско родово име.

По темперамент е холеричка, склонна към дълбоко съпреживяване и жертвеност. Умее да се владее, притежава силна воля, синтетичен тип мислене и доста развита интуиция. Северина преодолява всички пречки по пътя си към поставената цел, като се придвижва напред бавно, но сигурно. Ако й предложат работа, която не й допада, ще намери начин да се измъкне. На Северина й е трудно да си избере професия, която да я завладее изцяло, но сферата й на професионална дейност е разнообразна. Постига успехи в медицината, в системата за обществено хранене, обслужването и битовите услуги, в контролните служби. Основно работи по специалността си. Здравето й не е блестящо, слаби места на организма й са бъбреците, дихателната система и вегетативната нервна система. Северина е чувствена жена, но сексуалността й се контролира напълно от разума. Тя е лидер в семейството. Любяща и вярна съпруга е, икономична и пестелива домакиня, грижовна майка. Добра кулинарка е. За да има съгласие и спокойствие в дома, близките й трябва да бъдат отстъпчиви и търпеливи с нея.

Къде по дяволите намери тая тема ??? От преди 5 години??

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от BrumBarcheto Виж мнението
    Северина

Може ли да ми кажеш от кой сайт намери тази информация ???
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    Ми честно казано името Северина изобщо не ми харесва ;ххх Иначе моето е Сòфи, може ли да споделите какво мислите за моето име, защото аз не го харесвам много и повече предпочитам София, ама съм Софи :S
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен
    Амиии интересно е, но не е от най-оригиналните, ако отидеш някъде в чужбина ще имат да ти се чудят какво е тва име и няма да могат да го изговорят, да не говорим, че където и да отидеш, с това име си оставаш чужденка... както "Иванка, Драганка, Стоянка, Петканка, Любомира " и подовни типични български имена...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Звучи интересно, но не знам. Някакво странно ми е такова.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Северина Така е българското име на майка ми

Харесва ми името ти Моето е някво странно Елвира

Северина .. ми, някво странно е, но аз обичам необичайните неща.

Аз също си харесвам името, защото няма много хора със същото име.
    Последно редактирано от jghgh : 07-24-2012 на 13:50
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Наистина е нетипично и това го прави хубаво
    Аз се казвам Биляна, честно казано не си харесвам името особено, не знам защо.. Ако искате кажете вие какво мислите?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз много си харесвам името защото много малко хора се казват така
    Мерлин ..
    вкъщи ми казват Мерлинка , Мерлинке ;d или пък Мичке
    а приятелите ми казват Мери
    Но най ми харесва когато ме натичат с цялото ми име , което се случва много рядко . И то повече от учители
    Последно редактирано от LoveChocolate : 07-24-2012 на 17:59

Паола ... никакво умалително , освен Поли - което ми иде да е от Поля.
    Странно е близките да те наричат с друго име...Защото за мен е друго.
    Ако беше Десислава - Деси , супер , но ... Паола - Поли?
    Винаги ми бъркат името - Паула , Пала , Пола и какво ли още не ..
    Северина е хубаво име me like it !

Повече от фен
    Северина нищо ти няма на името
    Не че някой го интересува аз как се казвам,ама карай пак ще си кажа Миро съм аз
    Последно редактирано от Bomber : 07-25-2012 на 18:31

Хубаво име имаш. Моето е още по странно от твоето- Смилена.

сладко е (: може да те наричат Ина ;д
    btw аз съм Мария

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е...от 'Хари Потър' има професор Сивиръс Снейп. Горе долу сходно с това на авторката

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Нетипично е, не го бях чувала до сега, иначе е хубаво Аз съм Валя.
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Име като име..чак цяла тема..

Диана Експрес - Северина (music)

Яко е. Аз съм Ради.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
    Диана Експрес - Северина (music)
    И аз затова се сетих.Готино е да си кръстен на стара,хубава песен.Сигурно,де

ми различно е ;р аз съм Линда : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си