- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за името ми?
адашка ;дПървоначално написано от sladurka122
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Името не е зле а ако ти не и го харесваш ставаш на 18 сменяш го и си живей живота с друго име а иначе аз съм Ирина![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
името е готино...
иначе аз съм Калина, накратко Кали![]()
Ето нещо интересно за името ни
Северина
Женска форма от името Северин, в превод от латински означава „строга“. Римско родово име.
По темперамент е холеричка, склонна към дълбоко съпреживяване и жертвеност. Умее да се владее, притежава силна воля, синтетичен тип мислене и доста развита интуиция. Северина преодолява всички пречки по пътя си към поставената цел, като се придвижва напред бавно, но сигурно. Ако й предложат работа, която не й допада, ще намери начин да се измъкне. На Северина й е трудно да си избере професия, която да я завладее изцяло, но сферата й на професионална дейност е разнообразна. Постига успехи в медицината, в системата за обществено хранене, обслужването и битовите услуги, в контролните служби. Основно работи по специалността си. Здравето й не е блестящо, слаби места на организма й са бъбреците, дихателната система и вегетативната нервна система. Северина е чувствена жена, но сексуалността й се контролира напълно от разума. Тя е лидер в семейството. Любяща и вярна съпруга е, икономична и пестелива домакиня, грижовна майка. Добра кулинарка е. За да има съгласие и спокойствие в дома, близките й трябва да бъдат отстъпчиви и търпеливи с нея.
Ми честно казано името Северина изобщо не ми харесва ;ххх Иначе моето е Сòфи, може ли да споделите какво мислите за моето име, защото аз не го харесвам много и повече предпочитам София, ама съм Софи :S
Вярвай в мечтите си !
Амиии интересно е, но не е от най-оригиналните, ако отидеш някъде в чужбина ще имат да ти се чудят какво е тва име и няма да могат да го изговорят, да не говорим, че където и да отидеш, с това име си оставаш чужденка... както "Иванка, Драганка, Стоянка, Петканка, Любомира " и подовни типични български имена...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Звучи интересно, но не знам. Някакво странно ми е такова.
СеверинаТака е българското име на майка ми
![]()
Северина .. ми, някво странно е, но аз обичам необичайните неща.
Аз също си харесвам името, защото няма много хора със същото име.
Последно редактирано от jghgh : 07-24-2012 на 13:50
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Наистина е нетипично и това го прави хубаво
Аз се казвам Биляна, честно казано не си харесвам името особено, не знам защо.. Ако искате кажете вие какво мислите?
Аз много си харесвам името защото много малко хора се казват така
Мерлин ..
вкъщи ми казват Мерлинка, Мерлинке ;d или пък Мичке
![]()
![]()
![]()
а приятелите ми казват Мери
Но най ми харесва когато ме натичат с цялото ми име , което се случва много рядко . И то повече от учители![]()
Последно редактирано от LoveChocolate : 07-24-2012 на 17:59
Паола ... никакво умалително , освен Поли - което ми иде да е от Поля.
Странно е близките да те наричат с друго име...Защото за мен е друго.
Ако беше Десислава - Деси , супер , но ... Паола - Поли?
Винаги ми бъркат името - Паула , Пала , Пола и какво ли още не ..
Северина е хубаво имеme like it !
Северина нищо ти няма на името
Не че някой го интересува аз как се казвам,ама карай пак ще си кажа Миро съм аз![]()
Последно редактирано от Bomber : 07-25-2012 на 18:31
Е...от 'Хари Потър' има професор Сивиръс Снейп. Горе долу сходно с това на авторката![]()
Нетипично е, не го бях чувала до сега, иначе е хубавоАз съм Валя.
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?