- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за името ми?
Брей, кви яки прякори ти измислих. O_o
az sam Dianapo rano ne mi haresva6e mn ama sq ve4e si me mn kefi i nekoi kaot mi kaje Dideee qko si me radva
![]()
Мм рядко срещано име .. но е хубаво..Аз сам Марияна..
![]()
![]()
Мечтите са безкрайни..
Яко е щото е рядко срещано.Просто не знаеш колко е гадно всеки втори да се казва като теб.Някой се провиква "Марти" и половината улица се обръща![]()
sladyrsko ime ima6... az moity ne si go har osobeno mn neznam za6to Mariq pr mi e![]()
Vseki strada i vseki obi4a,a posle pla4e i dulgo mul4i.
Vseki vqrva v nqkogo dokato toi...
хубаво име, и моето е рядко срещано :P Тереза се казвам
:P
zdr ami na men tvoeto ime mi se struva mn hubavo za6toto e taka a az sam Vanq no pove4eto fr mi vikat Van4e ili Vani az si haresvam imeto
мен ме кефи името ти
аз съм Галина
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Харесва ми макар че звучи доста студено (СЕВЕРина)Аз съм Миглена
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
ne sum go 4uvala do sa ma me kefi nejno e
Magi![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
mi ynikalny e brav0s na va6te \/ moity e Spasimira i sam krastena na maikata na maika mi -Spaska,no pak i maikata na ba6tata na ba6ta mi (
prababa mi) se e kazvala Spasuna i se kefqt i ot drygata roda
a ba6ta mi e Stanimir i samo 2 bukvi sa ni razli4ni
taka 4e az sam na 3 pokoleniq i razli4nite rodi,pak daje i na roditel
pak taq moq baba ot strana na maika mi e poslednoty dete v roda a pak i dqdo mi posleden ot vs ot tehniq rod se e ojenil,taka 4e imenata ve4e sa bili izpolzvani
ta vui4o mi se kazva Anjelo (baba mi e mnoy int 4ovek i tq si e haresala imenata) a maika mi sa se 4udili m\u Karolina,Avgustina i Izabela i sa izbrali Izabela (ot nqkkaf film) sa az mnoy se kefq 6oty ako imam da6teri4ka kat porasna hem 6e si sledvam tradiciqta hem deteto mi 6te e s int i moderny ime
![]()
bratov4edka mi se be6e prekrastvala 6oty imety ne i hresva6e,pak tehnite sa pe4eni i i pozvoliha,taka 4e nqma6e problem,samo 4e dr. baba na dety be6e krastena go prie malky te6ko de
![]()
Мойто съкс..Стефан
ъъ мразя го!
![]()
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Да, интересно име имашАз съм Цвети
името ти е доброо аз се казвам Поли![]()
Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...
аз харесвам само няколко именцанищо против другите де
![]()
попринцип харесвам странни неща и въобще..казва ли са ми,че съм с изкривени разбирания![]()
та харесват ми : Яничка,Детелина,Семирай,Фа иана,Ленай,Ванесилия,Севил яй,Мерла,
Мерве,Берке,Атина,Парашкев ,Гюневива,Гюлсемер,Джорнел ия,Арсенияи да спомена,че не са некфи измислени-действително съществуват такива имена
всичките,които изброих са ми френдчета :P а имената са или рядко срещани или изобщо не се срещат![]()
мойто именце е Ленай ~~> на галено Ени или Айче![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Има една хърватска певица Северина![]()
Цветлин, пр ми е.И аз не си харесвам името, но какво да се праи .. не съм си го избирал аз.
![]()
vij kakvo namerih
Severina is a Italian girl name.The meaning of the name is `Stern`
zna4i imeto ti bilo italiansko i zna4i - strog, surov, korav ..
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Славея пр. ми е..И аз изобщо не харесвам името си![]()
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...