- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за името ми?
Много ти е готино името.Аз се казвам Десислава
Пфуии ... ни мъ кефи :\
Аз съм Емануела ... приятно ми е![]()
^^ Пфф леле ако верно се казвах така![]()
za men e obiknoweno![]()
someone else...
Е , тва е най-якото име за момче ! И Ивайло , Виктор и Иван ме кефят супел много ! :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от HePeAJIeH
mi hubavo ti e imeto az sam Kristina![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Дори някой да не ти харесва името,му кажи да не съм си го аз избирала.Но е хубаво името ти кво му е.Иначе аз съм Стефани.
П.П.Ударение на последната сричка...мразя да го слагат на първата...
Я,тук имало и адашка и аз съм ели :PАми мен ме кефи,не е обичайно Пък аз съм Ели
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ели е много готино име
Аз се казвам Ванеса, на кратко..Неси![]()
ами Северина е супер яко име.Веднъж решихме с моята the best friend да си измислим др.имена ,които ще бъдат нашия таен код.Тя веднага се сети за еднo, с което я бърках като малка,а аз се почудих и и казах "аз ще съм Северина".Така сме вече цели 2 год. и ние мн.год така.![]()
Аз,съм си аз !!!
Северина
Женска форма от името Северин, в превод от латински означава „строга“. Римско родово име.
По темперамент е холеричка, склонна към дълбоко съпреживяване и жертвеност. Умее да се владее, притежава силна воля, синтетичен тип мислене и доста развита интуиция. Северина преодолява всички пречки по пътя си към поставената цел, като се придвижва напред бавно, но сигурно. Ако й предложат работа, която не й допада, ще намери начин да се измъкне. На Северина й е трудно да си избере професия, която да я завладее изцяло, но сферата й на професионална дейност е разнообразна. Постига успехи в медицината, в системата за обществено хранене, обслужването и битовите услуги, в контролните служби. Основно работи по специалността си. Здравето й не е блестящо, слаби места на организма й са бъбреците, дихателната система и вегетативната нервна система. Северина е чувствена жена, но сексуалността й се контролира напълно от разума. Тя е лидер в семейството. Любяща и вярна съпруга е, икономична и пестелива домакиня, грижовна майка. Добра кулинарка е. За да има съгласие и спокойствие в дома, близките й трябва да бъдат отстъпчиви и търпеливи с нея.
Ето какво казва един сайт за твоето имеаз мисля,че е хубаво че е по-нестандартно,защотото в бъдеще ще те запомнят по лесно
![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Имаш страхотно име.
Аз се казвам Стиляна.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Името е мн хубаво, харева ми! Аз съм Гергана, на кратко Гери![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
emi ne vijdam ni6to neobi4aino v imeto ti poznavam i dr s takova.
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Името ти ме радва много А:P
:P з се казвам Александра за по-кратко Алекс
Аз се казвам Десислава и си харесвам името,въпреки че съм мислила да си го променя само Слава.А твоето Северина не е зле,но не ми харесва,познавам една Северина и й казват Севи,което звучи ужасно лигаво,всъщност на нея й приляга!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
това е много тупо ко мислите за името ми
име като име
супер комплексарско е да се интересуваш ко мислят другите
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Много сладко име!Харесва ми![]()
Аз съм Йоана.... на кратко Йони или Нана....както си изберете![]()
Име като име. Аз съм Цветина.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от 001Severina
А с още по - големи букви можеш ли да пишеш?Та да заеме една страница и да ни боде очите????
Нищо лошо ти няма на името.Ако не си го харесваш ходи и упреквай ваще защо са те кръстили така.
мен ли4но мн ме кефи тфа именце и преди съм го срещала![]()
Таня
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Имам братовчедка която се казва такаИначе аз съм Юлиан.
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!