Цитирай Първоначално написано от nikf
да бе и аз така в началото нищо не разбирах и не се притеснявах, после дойдоха няколко човека "да ми покажат" и всеки си качи своите плеъри и кодаци и компютъра нищо не искаше да чете, докато не го занесох на специалист и той каза че имам по 4-5 кодака за едно и също нещо
Браво на теб, но проблема е не в това, че си имал много кодеци, а какво са записвали младежите... Аз пък съм слагал DIVX, XVID, ffdshow, K-lite( в които също има ffdshow ) пък са ми тръгвали филмите. Преди да се говори трябва да се опита... не какво ти казва някой друг, а ти самия дали си го пробвал... е аз съм го пробвал преди на много компютри когато не знаех какво да правя и си вървяха въпреки това. Е... явно при някой не върви. 4-5 кодека на едно място... добре, но дали са едни и същи не ти е казал човека... е един и същ кодек няма различни имена, а едно и ако се записва друг кодек в/у друг това значи, че или се е подновил или е сложена по-стара версия. И да имаш 5 кодека на 1 място видео или аудио плеъра, чете само единия. Да продължавам ли?