- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии!!
Трудите се, а получавате смешни стипендии от държавата и не сте доволни от това? А 500 лева годишно как ви се струват?
www.1000stipendii.org
![]()
![]()
![]()
да бе егати условията
макар че съм спечелила 2 олимпиади по математика и куп други глупости, едва ли ще успея да взема стипендия
Impossible is nothing
Ми на мен пак ми се струва ужасно смешно,но във всички случаи е по-добре от нищо.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Нещо не разбрах...![]()
Да да тва трябва доходът да е по-малко то 150 лв на човек.И 1 млн условия и нз си кво ........![]()
Аз кандидатствах. Знам, че конкуренцията е голяма. Но го направих по - скоро, зщото ми хареса, че има есе. Аз обичам да пиша есета, особено, ако се отнасят за мен. Написах го - хареса ми и си събрах останалите документи и ги пратих. Знам, че има много по - добри от мен, но... направих го за опита.
Под 150 лв. доход на член от семейството се иска ако кандидатстваш за социалната квота.Първоначално написано от SweeT_EscapE
Успех!!Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
А аз се мъчих да напиша нещо, ама не се получи. Какво да направя, че съм 9-ти клас, а до сега никога не са ни карали да пишем есета, никога не съм писал есе. Ето ти качествено образование! Да им увеличават заплатите...
50лв на срок за книги са ми малко.
500лв пък въобще не ме оправят.
На който му вършат работа да кандидатства.Успех ви желая!
И мен не ме оправят тея пари, имайки предвид колко повече ще дам за книги. Със сигурност много повече от 50 лева...
Но и аз написах есе, добре стана и го изпратих заедно с документите. Ако стане-супер! Ако не-живи и здрави, няма да е голяма загуба :P
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз не кандидатствах за парите. Няма да ми дойдат зле, но не те ме накараха да участвам. Кандидатствах заради опита, заради предизвикателство, заради възможното призвание....
участвах за тази стипендия и ме одобриха за втория кръг. Наистина има адски много жилаещи. Дано имам късмет!![]()
А как разбра,че са те одобрили,в смисъл те ти се обадиха ли,защото в сайта нищо не пишеПървоначално написано от SwEeT_pAiN_F
![]()
Заповядай http://1000stipendii.org/?p=2&m=13Първоначално написано от DeViL's QuEeN
натисни си после твойт буква! Стискам палци и ти да си сред нас![]()
И аз кандидатствах.....и съм класирана за 2то...между другото беше супер харабийско, защото бях много малко над м инимума думи, има много по-хубави есета от моето, пратих го в последния ден в последните 15 минути от работното време на пощата(наложи се да избягам от часа по немски и по география) и то с последните ми пари и даже не знаех дали е пристигнало.В последния момоент разбрах, че дори не отговарям на условията и загубих всякакава надежда.. но явно...![]()
Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
и аз така,но ме нямаше в резултатите от първото класиране,но все пак аз се постарах да дам всичко от себе си...а и btw-доколкото разбрах преобладаваща част от спечелилите са от домове за сираци или социално слаби....
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз съм удобрена:P
Не го очаквах, но още повече се радвам, че и най-добрата ми приятелка е одобрена за първи кръг![]()
Даже да не ни харесат след интервюто, не ме интересува толкова. Важното е, че исках да ми харесат есето и явно са...
Писах, че обичам литературата иначе, а приятелката ми иска да кандидатства туризим, но също е добра в литературата.
Е, някой да е бил уведомен лично?
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Да, много несериозно ми изглежда това! Започват инициатива, а самите те не си спазват сроковетеИ дори да ме одобрят....то докато започне цялото нещо, аз май ще съм свършила 12 клас...