.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    Ямбол

1000 стипендии!!

Трудите се, а получавате смешни стипендии от държавата и не сте доволни от това? А 500 лева годишно как ви се струват?
    www.1000stipendii.org

да бе егати условията
    макар че съм спечелила 2 олимпиади по математика и куп други глупости, едва ли ще успея да взема стипендия
    Impossible is nothing

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Ми на мен пак ми се струва ужасно смешно,но във всички случаи е по-добре от нищо.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Нещо не разбрах...

Да да тва трябва доходът да е по-малко то 150 лв на човек.И 1 млн условия и нз си кво ........

Аз кандидатствах. Знам, че конкуренцията е голяма. Но го направих по - скоро, зщото ми хареса, че има есе. Аз обичам да пиша есета, особено, ако се отнасят за мен. Написах го - хареса ми и си събрах останалите документи и ги пратих. Знам, че има много по - добри от мен, но... направих го за опита.

Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Да да тва трябва доходът да е по-малко то 150 лв на човек.И 1 млн условия и нз си кво ........
    Под 150 лв. доход на член от семейството се иска ако кандидатстваш за социалната квота.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Аз кандидатствах. Знам, че конкуренцията е голяма. Но го направих по - скоро, зщото ми хареса, че има есе. Аз обичам да пиша есета, особено, ако се отнасят за мен. Написах го - хареса ми и си събрах останалите документи и ги пратих. Знам, че има много по - добри от мен, но... направих го за опита.
    Успех!!

А аз се мъчих да напиша нещо, ама не се получи. Какво да направя, че съм 9-ти клас, а до сега никога не са ни карали да пишем есета, никога не съм писал есе. Ето ти качествено образование! Да им увеличават заплатите...

Мега фен Аватара на Blab
    50лв на срок за книги са ми малко.
    500лв пък въобще не ме оправят.
    На който му вършат работа да кандидатства.Успех ви желая!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И мен не ме оправят тея пари, имайки предвид колко повече ще дам за книги. Със сигурност много повече от 50 лева...

Но и аз написах есе, добре стана и го изпратих заедно с документите. Ако стане-супер! Ако не-живи и здрави, няма да е голяма загуба :P
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Аз не кандидатствах за парите. Няма да ми дойдат зле, но не те ме накараха да участвам. Кандидатствах заради опита, заради предизвикателство, заради възможното призвание....

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    участвах за тази стипендия и ме одобриха за втория кръг. Наистина има адски много жилаещи. Дано имам късмет!

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    участвах за тази стипендия и ме одобриха за втория кръг. Наистина има адски много жилаещи. Дано имам късмет!
    А как разбра,че са те одобрили,в смисъл те ти се обадиха ли,защото в сайта нищо не пише

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от DeViL's QuEeN
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    А как разбра,че са те одобрили,в смисъл те ти се обадиха ли,защото в сайта нищо не пише
    Заповядай http://1000stipendii.org/?p=2&m=13
    натисни си после твойт буква! Стискам палци и ти да си сред нас

И аз кандидатствах.....и съм класирана за 2то...между другото беше супер харабийско, защото бях много малко над м инимума думи, има много по-хубави есета от моето, пратих го в последния ден в последните 15 минути от работното време на пощата(наложи се да избягам от часа по немски и по география) и то с последните ми пари и даже не знаех дали е пристигнало.В последния момоент разбрах, че дори не отговарям на условията и загубих всякакава надежда.. но явно...

Град
    Bikini Bottom
    pff i az misleh da u4astvam. no se otkazah, ne 4e niamam shans, a zashtoto iskat mnogo info, i sa mnogo razpravii, vse pak sme si deca, i imame i drugi potrebnosti, a ne da tar4im za dokazatelstva 4e sme u4astvali v olimpiadi i u4ilishtni meropriatia

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN

и аз така,но ме нямаше в резултатите от първото класиране,но все пак аз се постарах да дам всичко от себе си ...а и btw-доколкото разбрах преобладаваща част от спечелилите са от домове за сираци или социално слаби....
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Verry Berry:доколкото разбрах преобладаваща част от спечелилите са от домове за сираци или социално слаби
    И как го разбра, ако не е тайна?
    мисля, че по този начин обиждаш одобрените...

Хм и мен ме одобриха, да видим...

А я някой от одобрените колеги да се похвали с кво е кандидатствал? Аз бях с литература. (:

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз съм удобрена :P

Не го очаквах, но още повече се радвам, че и най-добрата ми приятелка е одобрена за първи кръг Даже да не ни харесат след интервюто, не ме интересува толкова. Важното е, че исках да ми харесат есето и явно са...

Писах, че обичам литературата иначе, а приятелката ми иска да кандидатства туризим, но също е добра в литературата.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Е, някой да е бил уведомен лично?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Аз поне не още.Кой ги знае колко месеца още ще се размотават пак ...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, много несериозно ми изглежда това! Започват инициатива, а самите те не си спазват сроковете И дори да ме одобрят....то докато започне цялото нещо, аз май ще съм свършила 12 клас...

Започнали са да се обаждат на одобрените! Засега са звъннали на няколко мои познати, но явно не ги карат по азбучен ред, нито по ред на получаване на писмата, а по техни си странни критерии ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си