- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво му става??
То беше ясно, че това е проблемът. Не знам как не си го усетила и по-рано. Не е много трудно след като аз т.е. външен човек успях, а пък ти, където ходите 2 месеца. И го остави на мира, не му искай секс! Момчето има чувства, ти каза, че не искаш да бъдеш наранена, значи се погрижи и той да не бъде, ако поне малко ти пука за него. Ако има поне малък шанс да се влюбиш в него /не да го обичаш, а просто да се влюбиш/, то тогава не късайте, но не правете секс още. Ако няма, то скъсайте, защото колкото повече продължава, той толкова повече ще се влюбва в теб. А и той както виждаш и в момента страда и се измъчва всеки ден, че ти нямаш чувства към него.
emi otkyde da znam na nego my se nosi slavata na nego vliub4iv i obi4liv i e syper vesel i sy6tiq liglio kato men i ne sym si predstavqla 4e 6te ima 4yvstva kym men az syper mnogo go haresvam.. ama ne go obi4am 6ot ne si pozvolqvam da stigna 4ak do tam 1 pyt mi razbiha syrcetoi neiskam pak da stane taka..
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от don't stop the music
ama ebaneto si e nujda,taka 4e ne obvinqvaite momi4eto 4e iska sex
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
predi malko bqh s negoi toi sedi i nekyf se zdyhal i mi vika Obicham te i az my se usnihnah i mu kazah i aZ
![]()
i toi mn se izkefi
![]()
![]()
![]()
![]()
moje da e gei !! xaxaax
I KnOW You FeEl Me !!
stranno e tfa smisyl az ne poznavam takifa mom4eta koito da ne sa detstveni i da iz4akvat tfa e hybavo mila ne byrzai![]()
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
emi ima dosta pri4ini .. moje ne6to da e bolen ili ddz
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Zarqza me !! Kaza mi 4e my trqbvalo vreme da vidi dali mogyl da byde s men
![]()
![]()
![]()
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
me 2Първоначално написано от my_sexy_lover
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
От всичко, което прочетох май момичето в случая настоява на своето и това и не изпитва кой знае какво. Май тва е случай в който на момичето му е заради секса. Колкото повече настоява и пришпорва нещата толкова повече ги прецаква. При нас мъжете като има проблем и зацикли е много гадно... Тя си настоява на своето - да си получи секса... Може момчето да има проблем с ерекцията, може да се чуства неопитен, може много неща. Но тя не се интересува много. Може предишна връзка да му е повлияла по някакъв начин...
ahahah po dobre se radvai che ne e kato drygite momcheta koito gledat da te naebat i zaebat vednaga![]()
www.impulse.bg/stefata - just me
Поизчакай малко и след време сам ще си поиска![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
a be nekoi ot tyka e nameril na gadjeto skypa... i mu e kazal kyf mi e problema... KOI E!!
Еми, да ти кажа честно, и аз бих те зарязал ако разбера, че ги говориш тези работи по някакъв си форум, а не ги споделиш с него. Каква е била тази вашата връзка, една такава, в която не споделяте. Да ви имам и взаимоотношенията глупави.
what you see depends on where you stand
Kaji my 4e ti si kupila ve4e qicata...i 4e v skoro vreme 6a se razvalqt i nqma da mojete da napravite keks![]()