- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Можете ли да ми препоръчате някоя драма?
hey znam 4e sigyrno ima mnogo takiva temi i se izvinqvam ako vi gybq vremeto no mojete li da mi kajete nqkoi drama film.prosto imah mn gaden den i iskam malko da si popla4kam hahahane6to takova romanti4no ligavo nz kvoto kajete.blagodarq mnogo
malko depresiq ot vreme na vreme hahah
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
i want candy - zamunda.net -добър е филмаПървоначално написано от laracools
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
темата не е за тука ама виж за тоя Hooligans
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
A Walk to Remember
esen v new york (nz kak se pi6e to4no ) tva e filma det sum se kusala da reva prosto kolko i pati da go gledam mn rev otiva ;( ;( ;( 4esto go davaha po diemite ama otdavna ne sum go gledala![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Million Dollar Baby
Some things are better left unsaid!
Sweet november - ей тогава харесах Чарлийз, дори Киано
Sherrybaby(не съм сигурна заедно или отделно беше) - с Маги Джиленхол, невероятна роля...филмът ми хареса
The Shawshank redemption - ...без думи...
Списъкът на Шиндлер - също...
Пианистът - ...
...
Велик!!! Аз много плаках като го гледахПървоначално написано от suantito
![]()
![]()
Requiem For A Dream и The Shawshank redemption
Невероятно силни филми филми. Едни от най-великите правени изобщо.
аааамм първия е нямам думи просто,наистина много силен,даже прекалено,няма да има време да поплаче на негоПървоначално написано от Мо6no
![]()
Аха. Е, то и аз малко поплаках накрая на него, ама сандтрака ме у по-култов от самият филм.
Иначе добавям The Passion of the Christ (Страстите Христови). Това е може би най-тежкият филм, които съм гледал. Аз първия път не издържах и не го изгледах докрай. Просто не ми понесе картинката. А и къде другаде ще видиш 2-ма български актьори едновременно с главни роли в успешен и добър холивудски филм?![]()
If Only ("Ако само")
Not without my daughter ("Не без дъщеря ми")
The truth about love ("Истината за любовта")
The Green Mile е много добар филм с Tom Hanks в замундата го има
98% от бъргалското население харесва чалга.Ако си от теэи 2%, които я мраэят сложи това в подписа си!
Аз го изгледах...гледах го с нашите..трябваше да сдържам сълзите си...сега се чудя кой филм да дръпна?! Някой ще помогне ли (:Първоначално написано от Мо6no
What you give is what you get!
Много е тежък,наистина.Пианистът също е доста тежък.Първоначално написано от Мо6no
кажи к'во си търсиш деПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
вчера гледах A guide to recognize your saints с Робърт Дауни...страшен...
Амии..драма мисля да еПървоначално написано от be_true
или комедия...ужас в краен случай
![]()
What you give is what you get!
"Страшен" в смисъл "страхотен"![]()
Иначе....си харесах 2 драми от тази година - "Trade", "The Jane Austen book club", изглеждат добри![]()
Късмет при избора)
Всички филми ,които са изброени са наистина ДРАМИ с главно Д и си заслужават.Но може би филма,който е останала в съзнанието ми(като драма) е "My girl$или в превод "Моето момиче" и двете части са ме накарали да се скъсвам от рев.Знам,че за някой филма не е нищо особено но за мен това е единствената драма на която рева с глас.