.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Можете ли да ми препоръчате някоя драма?

hey znam 4e sigyrno ima mnogo takiva temi i se izvinqvam ako vi gybq vremeto no mojete li da mi kajete nqkoi drama film.prosto imah mn gaden den i iskam malko da si popla4kam hahaha ne6to takova romanti4no ligavo nz kvoto kajete.blagodarq mnogo malko depresiq ot vreme na vreme hahah

Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
    коалка

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: FILM4e

Цитирай Първоначално написано от laracools
    hey znam 4e sigyrno ima mnogo takiva temi i se izvinqvam ako vi gybq vremeto no mojete li da mi kajete nqkoi drama film.prosto imah mn gaden den i iskam malko da si popla4kam hahaha ne6to takova romanti4no ligavo nz kvoto kajete.blagodarq mnogo malko depresiq ot vreme na vreme hahah
    i want candy - zamunda.net -добър е филма

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    темата не е за тука ама виж за тоя Hooligans
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на suantito
    A Walk to Remember

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

esen v new york (nz kak se pi6e to4no ) tva e filma det sum se kusala da reva prosto kolko i pati da go gledam mn rev otiva ;( ;( ;( 4esto go davaha po diemite ama otdavna ne sum go gledala
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Million Dollar Baby
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на Blab
    Sweet november - ей тогава харесах Чарлийз, дори Киано
    Sherrybaby(не съм сигурна заедно или отделно беше) - с Маги Джиленхол, невероятна роля...филмът ми хареса
    The Shawshank redemption - ...без думи...
    Списъкът на Шиндлер - също...
    Пианистът - ...
    ...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    A Walk to Remember
    Велик!!! Аз много плаках като го гледах

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Requiem For A Dream и The Shawshank redemption

Невероятно силни филми филми. Едни от най-великите правени изобщо.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Requiem For A Dream и The Shawshank redemption

Невероятно силни филми филми. Едни от най-великите правени изобщо.
    аааамм първия е нямам думи просто,наистина много силен,даже прекалено,няма да има време да поплаче на него

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аха. Е, то и аз малко поплаках накрая на него, ама сандтрака ме у по-култов от самият филм.

Иначе добавям The Passion of the Christ (Страстите Христови). Това е може би най-тежкият филм, които съм гледал. Аз първия път не издържах и не го изгледах докрай. Просто не ми понесе картинката. А и къде другаде ще видиш 2-ма български актьори едновременно с главни роли в успешен и добър холивудски филм?

Повече от фен
    If Only ("Ако само")
    Not without my daughter ("Не без дъщеря ми")
    The truth about love ("Истината за любовта")

The Green Mile е много добар филм с Tom Hanks в замундата го има
    98% от бъргалското население харесва чалга.Ако си от теэи 2%, които я мраэят сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аха. Е, то и аз малко поплаках накрая на него, ама сандтрака ме у по-култов от самият филм.

Иначе добавям The Passion of the Christ (Страстите Христови). Това е може би най-тежкият филм, които съм гледал. Аз първия път не издържах и не го изгледах докрай. Просто не ми понесе картинката. А и къде другаде ще видиш 2-ма български актьори едновременно с главни роли в успешен и добър холивудски филм?
    Аз го изгледах...гледах го с нашите..трябваше да сдържам сълзите си...сега се чудя кой филм да дръпна?! Някой ще помогне ли (:
    What you give is what you get!

Много е тежък,наистина.Пианистът също е доста тежък.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

Аз го изгледах...гледах го с нашите..трябваше да сдържам сълзите си...сега се чудя кой филм да дръпна?! Някой ще помогне ли (:
    кажи к'во си търсиш де
    вчера гледах A guide to recognize your saints с Робърт Дауни...страшен...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

кажи к'во си търсиш де
    вчера гледах A guide to recognize your saints с Робърт Дауни...страшен...
    Амии..драма мисля да е или комедия...ужас в краен случай
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Blab
    "Страшен" в смисъл "страхотен"
    Иначе....си харесах 2 драми от тази година - "Trade", "The Jane Austen book club", изглеждат добри
    Късмет при избора)

Всички филми ,които са изброени са наистина ДРАМИ с главно Д и си заслужават.Но може би филма,който е останала в съзнанието ми(като драма) е "My girl$или в превод "Моето момиче" и двете части са ме накарали да се скъсвам от рев.Знам,че за някой филма не е нищо особено но за мен това е единствената драма на която рева с глас.

Arizona Dream ако не си го гледал
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си