- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Едно мъничко благодаря...хаха-пак мечти!
Здравейте!
Ситуацията е следната.Баща ми е един неблагодарник!Не издържам да живея вече с него,побърквам се!Не става въпрос за пари,пари ми дава,но ВИНАГИ е недоволен от мен и сестра ми и майка ми,абсолютно винаги за каквото и да е!Веднъж през живота ми не ми е казал едно шибано "Благодаря" за каквото и да е,за най-малкото нещо.Не забелязва,когато му оправям кревата всяка сутрин и всяка вечер,когато му слагам масата да яде,когато му мия чиниите,когато чистя,когато му пера (понякога) дрехите,когато ме моли да отида до еди къде си,когато ходя с него да му помагам за разни неща.Това никога няма да го забележи,НИКОГА!Той си мисли,че аз,или сестра ми сме длъжни да го правиме.Не че не си го заслужава - ПОНЯКОГА,но да ми беше казал едно "Благодаря ти!".Не!Това са само мечти.Но иначе забелязва,когато не съм изчистила нещо,както трябва,когато съм се нагримирала,когато не съм направила нещо като хората.И постоянно ми вика,ПИСНА МИ!За най-малкото нещо,постоянно.От известно време само ме гледа на кръв и се заяжда с нас.Защо само сме излизали,постоянно ни обижда,че сме мърли,че не гледаме по-далеч от носа си,че сме пикли,глупачки,че се правиме на много "тежки"....Хора,не издържам вече!Това същество ще ме подлуди.Винаги е недоволен.И знам причината за това.
Когато ходи при баба ми-майка му- и при сестра му те постоянно говорят за нас.Как съм се обличала,как сме се прибирали късно,как гаджето на сестра ми постоянно я развозва с колата.Трябвало да ни стегне дисциплината,защото иначе сме щели да пропаднем!ПОСТИГНАХА ШИБАНАТА СИ ЦЕЛ-НАСТРОЙХА БАЩА МИ СРЕЩУ НАС и продължават на всичкото отгоре!Мразя гиСъсипаха ми живота.Аз не съм като някои хора-не искам да споменавам,човекът,който е пряко свързан с това какъв ми е-да изпълнявам всяко нареждане на баща ми и да живея така,както той си го е представял, и както той иска!Аз съм създадена,за да живея СОБСТВЕНИЯ си живот,а не за да изпълнявам нарежданията на някого.Мисля,че имам достатъчно акъл и вече не съм лапе,за да не мога да преценявам какво е добре да правя и какво не.
В училище имам само 6-ци,но когато изкарам 5-ца баща ми само ми вика, и тогава забелязва...нали?!Мисля,че съм една напълно нормална тийнейджърка,която не е с нещо повече,или по-малко от другите.На 15 години съм,не съм правила секс,имала съм едно гадже-истинско!Обичам да се гримирам,найстина,и това е ,може би единствения ми порок!Живея в малък град и излизам само със сестра ми и нейната компания,и мисля,че няма нищо лошо да ходя на дискотека.Това,че се прибирам понякога в 4 часа не ме прави пропаднала.И все пак,ако сега не излизам,то кога ще е?Когато стана на 70 години,или 80 е по-добре!За по сигурно!И това всичко го написах,за да прецените що годе какъв човек съм...
Вече не се издържа![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!