- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е въпроса
predi ima6e edna tema na koiato otgovora ne be6e polu4en i zatova 6te vi pomolia da mi go kajeta zna4i
Бял човек в Африка...ходил ходил и стигнал до Y-екобразен път...в Африка имало 2 племена,едно ,което казвало само истината и другото ,което само лъжело...Той незнаел на къде се намира племето с хоата,които казвали истината,стоял и чакал и по едно време точно до него се появил негър. Какво попитал белия човек негъра,за да разбере по коя пътека да продължи към племето ,което казвало само истината ???
q kajete naistina belia 4ovek kakav vapros e popital za da razbere ot koe pleme e 6toto ni6to ne mi idva naum
Мм...лъжеш ли ме?![]()
Не знам.
Аааа.може да е ..ти черен ли си ?
Ако каже да,значи е от племето дето казва истината..ако каже не,значи е от лъжците.![]()
![]()
![]()
Сори ама и аз нищо не се сещам
Da we, logi4no zvu4iПървоначално написано от vuprosche
![]()
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Ми за друго не се сещам. Мисля, че тва е въпроса.
We all have problems, mine are just more important than yours.
e za6to p1k laje6 li me ne vijdam smisal tova da go pita a 6to se otnasia do vaprosa ti 4eren li si e ne e i toi http://www.teenproblem.net/f/viewtop...200&highlight=Първоначално написано от vuprosche
Мисля че въпроса трябва да е свързан с посоката .. Щотууу ако го пита нещо друго ии да речем че разбере дали лъже или не..после трябва да го пита и накъде да тръгна и въпросите стават 2 .. така че сигурно е нещо за посоката ..само че не се сещам кфо![]()
just a kid۵
eeee bravo nai-nakraq nekoi da kaje razli4no.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Да или пък "Аз бял ли съм?"
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
EВРИКА!
Белия трябва да пита; Къде живее племето ти?
Тоя дето лъже, казва там където живеят тея дето не лъжат
Тоя дето не лъже, казва къде живетя тея , които не лъжат
Умна съъъъм.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
^ би трябвало да излъже...щом САМО лъже..
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
точно такаПървоначално написано от Rock & Roll Queen
аз измислих и друго по малко логично но... ако е черен(домакин) казва истината , ако е бял(емигрант) лъже, щом е черен казва изстината щото те са назад с развитието и ен знаят да лъжат
ама това дето цитирах е най смислено
Мда.Тва е.Първоначално написано от desidala
/rossa./
Не си.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
/rossa./
^ съм.![]()
^^Си, даИ аз мисля така...също и зааа...аз бял ли съм..ти черен ли си
![]()
What you give is what you get!
oh pak ne razbrah moliate obesni go kato za tap 4ovek kak taka toia deto ne laje 6te otgovori taka ne6to pak ne 4atkamПървоначално написано от Rock & Roll Queen