- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за последно видяхте вашите?
Омг... Колко си тъпа...
maikoo predstavq6 li si da gi vidq :O ujas, slava na Bog 4e ne sam4e...... [-o<
Баща ми и майка ми (лека й пръст) не съм ги виждала. Ама веднъж притесних баща ми докато правеше секс с кръстница ми като почуках на вратата и той излезна ядосан с два чифта гащи - слипове и боксерки![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Mmm za shtastie ne sam noo.. vinagi gi 4uvam 6tot sa otgore moita staq ii.. se 4uva edno takyr takyr![]()
![]()
Ми не.. става ми гадно като видя писания на толкова тъпи същества, като теб... Умна си, като амеба =) Браво =)Първоначално написано от 001Severina
Сега пак можеш да идеш да гледаш ваще' ... хлапе...
Беше преди години и бих се радвала, ако още водеха сексуален живот, ама..
К'во се червиш, сякаш е нещо срамно.. И те са хора, нека правят секс. Аз се радвам, че баща ми не е спрял, защото секса е полезен както за тялото, така и за психиката.Първоначално написано от my_sexy_lover
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Пак ще го напиша - ако хората винаги ползваха търсачката, в тоя форум нямаше да остане 1 актуална тема.. Какво все мрънкате, че се повтарят темите....Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
Beshe predi 6-7 godini...Moje i poveche da e..I da vi kaja chestno ne mi stana ni nai-malko gadno. Daje ne razbiram zashto moje da vi kofti ot podobno neshto. I te sa hora, i te si imat nujdi...+ tova seksat e dokazatelstvo che vse oshte se obichat i che neshtatas m/u tjah sa OK ( v povecheto sluchai dokazva tova)
Sometimes Gravity Really Gets Me Down
predi 7 godini,mislq 4e togava napraviha i sestri4kite mi 6tot 2-3 sedmici sled kato gi bqh vidqla maika mi mi pokaza snimka ot videozon 4e e bremenna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
А аз като те гледам - все едно на челото ти пише Мейд ин Чайна..Първоначално написано от 001Severina
Памучно коте , въпроса си обърни към модераторите.
До тогава САМ_90 е прав.Темата вече я има .
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Благодаря.Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.