Как се превъзмогва изневярата?Как след като си разбрал за нея,но от любов прощаваш след прошката как да не спреш да плачеш?Как да забравиш...Как отново да кажеш "обичам те" и да повярваш на отвърнатото....Как да почувстваш отново тази тръпка?Как да си върнеш доверието в него и да повярваш на думите му пак? Как да повярваш на сълзите и на думите?...Как да разбереш дали още го обичаш или вече не е така? Може ли някой да ми каже Как да преглътнеш това,че си имал сляпо доверие на някой,а той се е подиграл с теб,лъгал те,когато в този момент си казвал "никога не ме лъжи",когато си питал има ли друга,а той е казвал "НЕ!само теб обичам",а в това време си е пишел с нея...Когато казва,отивам да играя с момчетата мач,а всъщност като се замислиш не знаеш дали е било така ...Как да го оставиш като го обичаш безумно ....Не можеш да повярваш,че се случва на теб,точно този човек,който по нищо не е приличал на другите момчета...ИДЕАЛЪТ ,за който си мислел,че даже не поглежда момиче ,а откриваш регистрация в Impulse и десетки негови приятелки..от хубава,по-хубава..Как да повярваш на това "ти си най-красива",като има и по-красиви ...Когато четеш "обичам те",но не е написано за теб .....Седял е срещу теб и те е лъгал,целувал е друга,и сега когато казва на теб "обичам те",как да отвърнеш и ти...Когато сърцето е ледено,като камък дори не може да заплачеш,не знаеш къде си, и какво става дали сънуваш или не ....Как да не убиеш онази,която срути всичко,което си градял 7 месеца,дори 9 ...срути го до основи ...Как да идя и да го погледна в очите,да кажа,че е всичко за мен,като за него си играчка ..Как когато каже "остави ме,не те заслужавам"...Ти да кажеш "махай се,мразя те"..като знаеш,че е лъжа,че не искаш за миг да го пуснеш,защото всъщност знаеш,че той няма да се върне никога ..А онези моменти заедно,са толко много,толко красиви....толко съзли,мъка,за да стигнеш до тук,толко мечти,усмивки и накрая не получаваш едно нищо,само рани рана до рана ....Можеш ли да се бориш,и всъщност има ли за какво,като дори не знаеш дали няма да се повтори ..Какво да направя,за да забравя постъпката и раните...Как да простя?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.