Скоро ще ходя да се видя с момичето ,което харесвам ,а тя е от Бс ,а аз от Русе...Та взел съм и нещо и ми е чудно ,кога да се помъча да я целуна ,когато и го дам или накрая на срещата ни...А и как да разбера ,че и тя иска да се целунем ,защото съм срамежлив...Тя бе казаа ,че засега ме обича само като фр ,заради разстоянието ,но за после нищо не се знаело.На 16 сме.
Ами в началото щото ако и тя иска и ще си се целувате ако не поне ще знаеш...а ако го направиш преди да си тръгнеш ще ти стане кеф и после си отиваш и ще те е яд че си чакал края...
Др. проблем е и че не мога да се целувамАко някой може да даде някое клипче или да даде някой съве...
Всеки може...просто я прегърнии...приближи устни към нейните и започвате...както дойде...може да се олигавите малко но не се смущавайте от това..Няма никаква философия за да те учи някой...както ти идва отвътре![]()
Здравейте...айде ся е мой ред да си изрева мъката и ако може някой да ми каже какво по дяволите да напраа ще бъде много хубаво.
Начи ходих до преди 2 месец с едно момче.Абсолютно нищо сериозно просто тръгнахме на майтап както стават сички сериозни връзки.Той се движи в мн кофти компания смисъл...момчетата от неговата компания не уважават момичетата като личности.Може би от там идва целия проблем.Сичку беше 6+ докато не стана наистина сериозна работата.Започна да ми говори колко много ме обича и как не може без мен а такива силни думи за този тип момчета са някакси..СМЕШНИ!Може би защото те незнаят значението на тази дума.За съжеление аз претърпях една много голяма раздяла с едно друго момче и той беше човека който събра сърцето ми отново.Но както веднъж си седях с мойте прятелки на кафе получавам смс че просто сичку сварши и че няма смисъл да сме заедно ей така за нищото беше си измислил безброй причини,за да ме отреже.Искам да знам има ли смисъл да продължавам да се занимавам с него?Защото надеждата на човека умира последна,а мойта надежда за съжеление е голяма и тва ме спира да продължа напред.Има моменти в които искам да съм с него,но когато се занисля какъв е той и,че нищо повече от 9 месеца не може да ми даде ме спира.Явно много си зависи и от компанията.Незнам просто...Много ми е объркано смисъл,не за моите чувства,а за неговите и за това дали да опитам да бъда с него или просто не си заслужава.Мерси предварително,ако някой може да ми помогне ще го черпя една тортичка![]()
Ти знаеш ли ,че има опция нова тема?Моля някой модератор да премести поста и и да изтрие спамаПървоначално написано от ksiopea
Като се видите сам ще усетиш момента,в който трябва да я целунеш.
Eeeh ne e nugno da se celuvate ot 1 put...to puk tr da si doide samo... :PПървоначално написано от marty_rs
aide mili uspeh
Testis unus,testis nullus...
Какво пък преди разстоянието да те обича като нещо повече?![]()
Доста тъпо изказване...Чувствата не зависят от това, а и това "после ще видим" не ми се струва, като да има чувства.
Сладури![]()
Ми моето съветче - подаръчето й го дай в момента, в който се запознате лично.
А с целувката недей да прибързваш. Нея можеш да я отложиш и до момента преди да се разделите.
И още нещо от мен - много внимателно следи реакциите й, начина, по който се държи с теб. Дали върви близо до теб, дали застава близо до теб, дали те докосва и т.н. Всякакви такива опити за по-близък физически контакт.
When I love, I love.
Ние сме се виждали...Чудно ми е ,ако я помоля да се хванем за ръце ,ще има ли нещо странно![]()
а за жестовете ,посл път когато ходихме на кафе тя иска да седна не до нея ,а срещу нея ,за да се гледаме в очите..
marty_rs нямаш си и на понятие какво е спам ,а колкото до ksiopea остаф го намира щом вече си е направил оценка за теб няма смисъл да си я прави 2-ри път![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
Нормално е в началото да иска да седне срещу теб. И аз бих предпочела.
Пък не знам, не й искай разрешение да я хванеш за ръка. Поне според мен е безсмислено. Просто го направи. Ако на нея й е неприятно, след малко ще си намери повод да те пусне и после няма да те хване пак.
When I love, I love.
Първоначално написано от nekav_teen
+1
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
seki znae kak da se celuva vrodeno ni e