Добро утро!
Такаам, значи аз нямам кой знае какъв проблем, просто липса на въображение.
Ммм.. да преминавам директно към въпроса. В сряда приятелят ми има рожден ден и както обикновено съм доста затруднена в избирането на подаръък. Таа, познайте каква ще бъде вашата роля - ако можете да ми дадете някои свежи и готини идейки и предложения за някаква изненадка.
Хмм, за максимално улеснение, мисля да дам малко инфо за него. Започвам с това, че прави 18. Има доста хобита и интереси - занимава се с уеб дизайн, компютри.. обожава да свири на китара (даже си има и група), да пее, слуша доста разнообразни стилове музика - drum 'n' bass, jungle, rock, ambient music..trance (абеe, общо взето всичко, без чалга ) Някой от любимиците са му Bjork, Astral Projection, Cypress Hill, Massive Attack, The Chemical Brothers, Enigma.. в момента за тия се сещам.
Mмм, друго, другооо.. много е забавен, има чувство за хумор, така че би се изкефил на някакъв бъзик, примерно като допълнителен подарък. Би се зарадвал най-вече на нещо различно и необичайно, може и романтично да е Амии, общо взето май е това.
Много държа на него и искам да му направя наистина невероятен подарък. Ако имате нещо на ум - моля да го споделите. Благодаря предварително!