За подаръка, може да е някое голямо плюшено сърце с послание "Обичам те" или ако не искаш да е плюшено, може да си разделите някое сребърно (или не съвсем сребърно ) сърце, също така може да му купиш някое секси бельо или ти да си сложиш някое секси белцо и подаръкът ти да не е съвсем "материален".Тези са по-специалните неща, иначе други като писалки или нов GSM не са много подходящи като подаръци "от гаджето" (ако има кой друг да подари такива неща). Може също нещо за компютъра му да купиш - някоя супер готина клавиатура с по-различни "свойства" или толколонки,ако няма хубави или му трябват нови, в зависимост от финансовото си състояние може и нещо по-скъпо (или съответно - по-евтино). Ако няма домашен любимец, а би искал, подари му някое коте или кученце,а може и нещо по-неангажиращо - хамстер, папагал (от говорящите), костнурка, таралеж, рак (аз съм имала - много готини домашни любимци са). Други идейки за по-шеговитата част от подаръка - нещо от Ку-Ку магазина (или магазин "Карнавал" в София) - там има най-различни и ненормални идейки - можеш да питаш продавача (с удоволствие ще ти покаже всичко). Това е всичко, което се сещам. Знам, че не е лесно да се избере подарък за най-скъпия човек (и аз ще трябва да избирам след 3 месеца и нямам идея в момента ). Успех и после кажи какво си избрала