- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим тип юзъри
Първоначално написано от свещена римска империя
много е тъп даже
ти с детето не говориПървоначално написано от find_m3
Еми тъп еПървоначално написано от свещена римска империя
то и моя е тъп..ама не се обиждам като някой ми го каже
![]()
"ти с детето" омг..
What you give is what you get!
Как си знаееееххПървоначално написано от exploitedteen
![]()
What you give is what you get!
Аз пък въобще не ги различавам тея... с немски, римски и не знам кви профили... еднакво идитоски са ми всички
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не ми харесват тези, които отговорят на тема, в която има да се пише повече, с една дума.Или тези, които постоянно флуудят наляво и надясно.
Харесвам юзъри, които пишат мнение, когато имат да кажат нещо, а не само, за да кажат - да, разбирам те, не мога да ти помогна и т.н...
Които пишат нормални смислени мнения на кирилица, без да изобилстват от емотиокни, възклицателни или въпросителни знаци и многоточия. Такива, които правят нова тема, само ако са проверили и знаят със сигурност, че темата им не се повтаря....
Старая се и аз да бъда такъв юзър.
о лъмпи как сиПървоначално написано от Desi_etnies
Много обичам тези, които веднага казват, че съм тъпа и проста, когато започна спор...а още повече обичам тези, които обиждат на външен вид и то без да са ме видели. В замунда ме бяха хранили така: "Ти не си жена", "Освен че си грозна, си и дебела", а нямат никаква представа как изглеждам. Много ме кефят тези, които след първото ми мнение, отнесено към тях, казват, че се заяждам, а на третото казват, че спамим темата и/или че пиша просто за да се заяждам или да съм контра.![]()
Много, ама много мразя и тези, които цитират мнения и не пишат нищо от себе си...днес си мислех как най-вероятно когато се видят с някого, тези хора провеждат следния разговор:
- Бла-бла-бла
- Съгласна съм с теб. Бла-бла-бла
- Съгласна съм с теб напълно, страхотно мнение, няма какво да добавя.
И така нататък.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Имах си аз да ти харесватПървоначално написано от koalka
![]()
Аз не се кефя на заядливци(въпреки,че всеки си изпада в такива настроения,дори и аз доста често),и такива,дето все си мислят,че знаят/са/имат повече от другите в тоя форум,а и навсякъде.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
samo ne razbrah 6to v temata se pita6e za liubim tip useri a si4ki otgovoriha kvi useri ne haresvat...
ne smqtam 4e potrebitelite mogat da se delqt na tipove, za tva 6e spomena nqkoi potrebiteli koito sa mi liubimi... nadqvam se 4e nikoi nqma da mi se surdi 6tot 100% 6e propusna baq narod... ta potrebitelite sa:
Dead Whore
Pamu4no kote
no connection
alpha dog
sexite
kimberly
bungle
hungry_vampire_f
50cent
stiga tolko... moje da ima i o6te ama ne se se6tam... ne su6tnost se6tam se ama ne im pomna nikovete...![]()
На мен такива хейтъри като теб..дето слагат всички под общ знаменател!Първоначално написано от Muse_of_Madness
P.S.Не заради чалгата ами заради "друсаните хаусъри" ме изнерви..защото повечето "хаусъри" не друсат..а тези които го правят са се ориентирали добре към синтетиката отколкото като метълите към херцата!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Как няма бре?!?Първоначално написано от brain_stew
Искам да ставам политик.
![]()
![]()
Ахгггг кво значи хаусъри, чалгари и т.н. бе?! Толкова ли сте задръстени, че да слушате само един стил?! Няма ли най-сетне да започнете да се отличавате с нещо друго, освен музиката, която слушате...Първоначално написано от Initial_D
![]()
-> Дразнят ме и хората, които определят хората, според музиката.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
А аз мислех, че Куенч е мое приятелче![]()
![]()
![]()
![]()
Длъжни ли са да следят глупавите ви дискусии? И най-вече - длъжни ли са да изказват мнение по тях?Първоначално написано от ^Santra^
Ахаха..аз с теб като говоря ,да не би да използвам такива сложни думички.. (в случаите,когато говоря,де..Първоначално написано от quench
).
Сложните думички изразяват обобщеност и специфика на определени понятия,а аз като говоря с такива хора ,като теб нямам нужда от много обяснения,защото са достатъчно съобразителни,сами да ми проследят априорно мисълта ми.![]()
Така,че не ми събирай много,че следващата седмица,пак ще идвам нагостЕ.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Затова съм сложил хаусъри в кавички!Няма такова определение..пък и аз слушам много стилове музика..просто някои малко повече от други!Първоначално написано от ^Sam90^
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.