- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо, с което да спра болките в бъбреците?
Може ли някой да каже нешто с което да спра болките в бъбреците!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
nurofen , no ne 4akai otivai na lekar i az imah problemi i mnogo si patih![]()
Aми и аз мисля, че с нурофен ще стане-но както каза горното момиче най-добре иди на лекар, а не чакай напразно!!!![]()
![]()
най добре пий спазмалгон, той поне ми е бил преписван от лекар точно за тази цел, и ако болката е много силна отиди на лекар може да са камъни
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
аулин!
доколкото знам е силничко и често се използва от хора с болки в бъбреците.
прочети и листовката внимателно.
алелуя.
Виж, има доста лекарства, които подтискат болката в бъбреците- Спазмалгон, Нурофен, Аулин, Но Шпа и какво ли не още, но според мен е най-добре да идеш на лекар, за да установи от какво е породена тази болка, и евентуално срердство за лекуване, а не просто подтискане на болката.
I nai-veche hodi s drehi zakrivashti bybrecite ti,zashtoto moje da stane po-seriozno..ako si hodila s potnicheta s gol pyp nai-verqtno she e ot tva ..
Ходи на лекар...болаката в бъбреците е много сериозно нещо![]()
![]()
![]()
Аолин![]()
az imax sa6tite problemi no se opravix pri silna bolka dv buskolizina i edin spamalgon a pri po liki samo no 6pa ili samo spazmalgon i dori i analgin
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
az imax sa6tite problemi no se opravix pri silna bolka dv buskolizina i edin spamalgon a pri po liki samo no 6pa ili samo spazmalgon i dori i analgin
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Да - болкоуспокояващите лекуват. Ще ви дойде на главата...много ми беше яко 1 седмица да не мога да изляза от къщи, сега да мога само след като се налея с 3 литра чай, да давам сума ти пари за лекарства...а как ме болеше кръстът няколко дни...ревала съм от болка...Първоначално написано от Red_Bull4o
Възможно ли е да бъде по-красиво?