.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

мнения?? :) :) :)

sega neka buda malko po konkretna: spored vas principno koi trqbva da predpriema 1-vata kra4ka? kato gledam natam sa trugnali ne6tata 4e vse nejniq pol trqbva da pravi vsi4ko a za mom4etata kvo ostava .... nema takiva are kazvaite i vie kakvo mislite po vuprosa ..
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Mislq,4e protivipolojniqt pol trqbva da poema iniciativata Li4no az nikoga ne bih napravila purvata kra4ka(no da ne kazvam nikoga )EEiiiii muje subudete se
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Зависи от ситуацията, па и от човека. Но е тъпо да чакаш другия да направя първата крачка...ей ме мен, бъзливката, на 16 и кусур месеци още си кукувам самичка

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако не я харесвам, ако ще маратон към мене да избяга пак няма да й обърна внимание.
    Като искаш нещо отиваш и си го поискваш, за какви крачки говорим въобще?
    - Всички авто-части на едно място!

ZA6TO MUJKOTo trqbvalo da se napinq??? ami ako pone za tva ne se pomu4ite malko kai za kvo trugo tolkoz se napinqte? i az kazvam muje subudete se!!
    Ne sum 79ti nabor ei

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не виждам кой знае какво заначение има в това кой трябва да направи първата крачка!Който и да поеме инициативата няма да е по-различен резултата!

kaji za koe po to4no ?
    Ne sum 79ti nabor ei

Принципно - мъжете, така де - момчетата...
    Иначе ако той дреме - момичето ша действа, няма как...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    ZA6TO MUJKOTo trqbvalo da se napinq??? ami ako pone za tva ne se pomu4ite malko kai za kvo trugo tolkoz se napinqte? i az kazvam muje subudete se!!
    На мен пък ми се спи. Легнах си в 7.
    А и ние се мъчим...нямаш представа колко
    Ще ме светнеш ли,интересно ми е(не се дразня)
    пО ТЕМАТА
    Много по-добре се 4увствам по време на цялата връзка когато той е направил 1 крачка.Приемам го като мъжкар,което мн ми харесва.
    До сега по4ти винаги аз съм я правила,но съм си казала КРАЙ,писна ми,какви са тези срамежливи,безхарактерни мъже!Ако продължава така след 30 год ще излязат от употреба!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Не виждам кой знае какво заначение има в това кой трябва да направи първата крачка!Който и да поеме инициативата няма да е по-различен резултата!
    abe razli4en si e 6toto za mom4eto ako si mu lesna ne si intersna
    Ne sum 79ti nabor ei

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен си зависи от ситуацията, както дойде. Няма такъв стереотип, че все мъжете трябва да правят всичко.А това, че нежния пол трябва да прави всичко и е така, не знам от къде ти дойде на ум.Определено не правят всичко момичетата...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Зависи - няк0й път аз правя 1вата крачка, др път оставям на момичето
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Кой трябва да направи първата стъпка ?

Напоследък наистина момичетата правят първата крачка все по-често....обаче за мен момчето трябва да поема инициативата.

ami to taka ako ne sme nie momi4eata da napravim re6itelnata stupka mom4etata 6te zaginat bez nas na men dosta 4esto mi se e slu4valo az da deistvam taka 4e ve4e se svikva no se pak mom4eta stegnete se malko \/
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Opredeleno mom4etata triabva da poemat 1vata stypka. Otkyde nakyde momi4eta 6te svaliat mom4etata? Viarno, 4e naposledyk se e prevyrnalo v tendencia, no ne triabva da e taka...

Град
    Inside the temple
    За мен специално няма особено значение. Дали аз ще съм инициаторът или не, важен е крайният резултат. И като цяло мнението ми е, че и двата пола трябва по равно да правят първата крачка.
    When I love, I love.

По принцип момчето според мен трябва да направи 1 крачка,но момиче ако хареса някое момче,тя трябва да деиства

Супер фен
    Ми нз аз съм твърде срамежлива за да прая нещо, така че разчитам на момчето пък и мисля че така е по в реда на нещата

А според мен който е по нахакан,нахален или смел той щЪ да е пръФ...докато викате момчето тряя да първо доста често може да духате супата...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Това май е останало от миналото че трябва момчето да направи първата крачка. Но в новия свят нали жените се "бутат на всякъде" така че си е съвсем нормално едно момиче да започне първо. Пък според мен най-важното е този който харесва другия да направи първата крачка а не да го харесва и да чака другия който не подозира нищо да направи крачката...

Град
    sofiq
    emi poprincip dobre e i momi4eta da si zaqvat jelaniqta ama ne v mn prav tekst a nekfi name4eta i mom4enceto da vleze smelo v boq i takam posle da se radvame na hubava vrazkla
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

za men e normalnoto mom4eto da apravi 1vata kra4ka no se e nalagalo i az da q pravq i vse pak mislq 4e spor nqma muja e pove4e muj ako zn kak da spe4eli edna jena a ne samo da sedi i da 4aka da my padne ot nebeto

ami mislq 4e mom4eto trqbva da napravi parvata kra4ka,kakto kazaha predi tova-kogato si lesna,ne si interesna,pak i mom4eto e po smelo,pak i nali po princip mom4eto svalq momi4eto...tova 4e nqkoe momi4e e re6ilo da napravi parvata "kra4ka"ne zna4i 4e ve4e 6te e taka...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    kadeto iskam

Re: мнения?? :) :) :)

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    sega neka buda malko po konkretna: spored vas principno koi trqbva da predpriema 1-vata kra4ka? kato gledam natam sa trugnali ne6tata 4e vse nejniq pol trqbva da pravi vsi4ko a za mom4etata kvo ostava .... nema takiva are kazvaite i vie kakvo mislite po vuprosa ..
    Смятам че не трябва да има такива предразсъдъци, че мъжа трябва да предприема първата крачка или обратното. Просто като ти харесва даден човек, няма ко да се праиш на дръж ми шапката ами направо си пускаш чара в действие и действаш

Цитирай Първоначално написано от kolinzo
    "първата крачка" е прието да направи по-силиния пол.иначе с бившото гадже в едно и също време си казахме.много интересна ситуация.аз обаче винаги се чувствам длъжен да призная първи.нз що.такова ми е възпитанието.
    samo edno evala 6e kaja
    Ne sum 79ti nabor ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си