- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи без любов? И това е възможно!
Както виждате аз съм новичка тук, тъй че, моля да ме извините ако вече има такава тема.
И така, гледам темите във форума и да ви кажа не схващам как може да има толкоз нещастен народ?! Абе хора, що сте се отчаяли така? Едни ще се самоубиват, други пък решават, че света е свършил, само защото ги е зарязал/ла еди-кой/коя си. Я се стегнете! И аз така преди време се бях отчаяла, бях потънала в мъка по невъзможната любов(която всъщност дори не беше любов)... Но се осъзнах навреме и сега мога да ви кажа че се чувствам ЩАСТЛИВА, дори без любов. Вярно, някои казват, че се чувстват щастливи само когато са влюбени... Е, чак пък толкова! Според мен не е нужно да си влюбен, за да си щастлив. В смисъл - аз съм си щастива и така. Да ви кажа ли тайната - ШОКОЛАДЕЦ! Хапвам завидно количество шоколад и ми се оправя настроението! По цял ден се смея и правя какви ли не идиотщини, като например да скачам в локвите когато вали... Но се чувсвам добре, пак повтарям - без любов. И не само заради шоколада де, по принцип. Просто въпрос на избор.
Ами, мисля че достатъчно простотии изписах. Май е достатъчно. Аз отивам да се почерпя един шоколад за ваше здраве и ще се радвам ако ми отговорите на въпроса : Можете ли да сте щастливи и без любов?
аз първо да ти дам един съвет не яж толкова много шоколад едно екстази и пак същатата работа вършииначе и аз съм щастлив без любов ама ако има една девойка да ми задоволява някои желания ще съм по щастлив
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
е нали има екстази![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
da
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Абе шоколада не може да помогне.. много лесну звучи един шоколад и айде сички сме щастливи.. е не става така..
Иначе да може без любов да сме щастливи,но до известно време.. се някога ше искаш да си обичан и нам си кфо.. Макар че зависи сичку и от самия човек... Но примерну един човек,ако не изпитва любов твърде много време,той ше се чувства самотен независимо колко близки хора има до себе си,се пак една частица от сърцето ше е празна..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Я, и ти ли си шокохолик?![]()
Сега, съгласна съм с теб - човек може да е щастлив и пълноценен и без да има връзка.
Но когато ти се удаде възможност да обичаш и да бъдеш обичана, няма да я подминеш, нали?
А много хора тук пишат с такова отчаяние в думите си, защото все пак е трудно да изоставиш една любов и да продължиш напред. Особено, когато приключва някоя сериозна връзка. Аз също съм с моето момче от една година и не ми се мисли какво ще стане ако се разделим - със сигурност светът ми ще се обърне на 180 градуса и ще ми трябва известно време, докато си стъпя отново на краката.
Любовта си е любов. Тежко е да изгубиш човек, към когото си привързан, затова и не трябва да се отнасяме със снизхождение и презрение към другите![]()
When I love, I love.
Абе да ти кажа за сега и шоколада върши работа!Първоначално написано от tuzaro
![]()
светът е за двама
Ти сега така си мислиш обаче ще дойде време в което ще ти липсва някой до теб,някой когото да те гушне когато си тъжна,който ще те разбира и обича.
Така,че и аз имам моменти в който съм щастлива и без да има някой до мен,ама в други моменти ми липсва.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Абсолютно си права! =D>Първоначално написано от DivoTo_KoTe
бтл имаш много хубав аватар и аз обичам зайчета :ППървоначално написано от marry
Imam edin vapros - kolko pyti si bila vliubena? nqma predvid zahlasnata po nqkoi, a vliubena? DA, 4ovek moje da e shtastliv bez liubov. Drug e vaprosat, 4e to4no kogato si vliuben i obi4an estestveno razbirash 4e ima i oshte po-golqmo shtastie. E tova moje da svar6i, no trqbva da se misli ne za samoubiistvo i tem podobni, a da se radvash 4e izob6to go e imalo tfa. Za men istinksi 6tastliv moje da e samo tozi, v 4iito jivot ima i liubov (kym liubim 4ovek est, ne kam roditeli, pr i dr)
Ако трябва да ти отговарям честно, май истински влюбена все още не съм била...Първоначално написано от a~n~i~t~y
Права си от една страна, но понякога е много пусто. А за шоколада те подкрепям напълно!![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
marry,ако си на 14 и си от Шумен дай да се запознаем,да го ева
ПП Кефиш ме \/
![]()
Може да се живее без любов, малко по-трудно е..
Животът е адът описан в Библията!
6okoholici mn sme sa sabrali tuk i ekstazito ne var6i takiva ne6ta kvit 6okoto 6tot to otvarq proslovutiq hormon na 6tastieto i a tva vs den redovno qm 6okoladec! neska ve4e si vzeh dozata 2pati![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
+1 шоколаааааадПървоначално написано от marry
само 1 нещо обичам повече от него ....
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Какво съдържа шоколадът?
Не сте ли се питали какво се съдържа във вкусното парченце, към което посягате, и как то влия върху организма ви? В шоколада се съдържат над 300 химически съставки. Ето няколко интересни факта за част от тях.
На първо място в какото има кофеин. Този широко познат стимулант се съдържа в малки количества (не както в кафето и чая) и е известен с това, че въздейства на централната нервна система, дава усещане за бодрост и жизненост.
На второ място – теобромин. Това е алкалоид в какото, слаб стимулант, който е отговорен за подобряването на настроението ни, когато консумираме шоколад.
Триптофан – аминокиселина, предшественик на серотонина и мелатонина. Тъй като може да бъде превърнат и в двата „хормона на щастието”, се използва като безопасно приспивателно средство. Потиска депресионните настроения без да причинява възбуда (както стимулантите), отговаря за контрола на настроенията. Понижава чувствителността към болка и апетита.
Фенилетиламин - той е от групата на амфетамините, т.е. по-силните стимуланти, които въздействат пряко върху мозъка. След употреба на шоколад или течно какао се повишава способността за задържане на вниманието върху труден за усвояване въпрос, запаметяването, както и бодростта за по-продължително време.
Също така в шоколада се съдържат полифеноли:
- Флавоноидите възпрепятстват отлагането на плаки по стените на кръвоносните съдове и по този начин предпазват от инсулт и инфаркт.
- Катехините са мощни антиоксиданти, които помагат на организма в борбата му със свободните радикали (частици, които тялото произвежда, и които водят до по-бързо стареене на клетките).
Според мащабно проучване (8000 души) заради голямото количество полифеноли и антиоксиданти, шоколадът удължава продължителността на живота.
Е, как сега човек да не яде шоколад!
Long Live Chocolate!!!
When I love, I love.
ve4e sam o6te po lubena v nego! 6te jieem dalgoПървоначално написано от My_Dear
mal;ko 6te sme debeli no dalgoletni!
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Съгласен,най-обичам шоколад със стафиди.Особено стафидите като ги поема ме обхваща една еуфория един прилив на топлина и енергия,направо зениците ми се свиват.Чувствам се спокоен,отпуснат и сънлив не осещам никаква болка направо.... ниакви супер ефекти \Първоначално написано от marry
/ ,а за LZ-та да не говорим,а Milkata е феномен от всякъде.
![]()
imam si 2 razgoneni zai4enceta-bai4enceta v nas... beli i ogromi i se praskat kato za svetovno non-stop... kato se rodat zai4enceta-bai4enceta 6te ti podara 1Първоначално написано от DivoTo_KoTe
ako se seta de...
ta po temata: ne sum bil nikoga 6tasliv do predi da sre6na sega6nata mi priqtelka... predi bqh totally emotionless... absoliutno ni6to ne 4ustvah... posle se poqvi tq, zaobi4ah q i izpitah vsi4ki 4ustva navednuj...
Що пък да съм "наивно"?Първоначално написано от BAYO
Може да се живее без любов, но с нея всичко е много красиво и хубаво..![]()