.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ето ме пак...

Mi rabotata e tam 4e 6te izlizam na diskoteka s edin moi fr[koito mnogo haresvam]edna moq fr i gajeto i.Ta vaprosa mi e kakvo da pravq kato ostaneme sami mn se pritesnqvam kakvo 6te stane...toi ima interes kam men pokazal mi e,no...molq za nqkakvi saveti kakvo da pravq za da potrugnat ne6tata se edno kakva da e purvata kra4ka?blagodarq predvaritelno

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, след като момчето също те харесва, не виждам от какво има да се притесняваш.Всичко ще си дойде от само себе си.Когато отидете сами на дискотека примерно, може да потанцувате, да се целунете, казах ти-ситуации много различно.Но не бъди притеснена, това също е важно.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не се притеснявай, дръж се нормално Ако ти прави намеци връщай му и ти...и току виж се получило нещо

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се притеснявай за нищо,нали и той има симпатии към теб.Бъди спокойна и естествена.

Град
    Inside the temple
    Ти го харесваш, той има интерес към теб. Обстановката - дискотека, тъпкано с хора, музика, танци.

Не мислиш ли, че предпоставките са налице? Ако има нещо да се случва между вас, ще е сега
    When I love, I love.

Просто бъди себе си
    just a kid۵

Предполага се, че щом и двамата се харесвата все ще си личи- пък и той е момчето - той би трябвало да поеме инициативата да те целуне - не че и обратния вариант е изключен де - то си зависи и от теб...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Ами танцувате, казвате си по нещо от време на време ( на ушенце - нали е шумно :P ) и такам. Можеш да кажеш на приятелката си да поръча някоя по-бавна песничка ( стига да си ги представчш по-романтични нещата) и да потанцувате гушнати заедно и после БАМ!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Ти го харесваш, той има интерес към теб. Обстановката - дискотека, тъпкано с хора, музика, танци.

Не мислиш ли, че предпоставките са налице? Ако има нещо да се случва между вас, ще е сега
    Съгласна съм!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Пийни 2-3 и ще ти дойде настроението и музата...е тогава ако е имало среам и шритеснение тряя вече да се е размило...и давай танцувайте гуши муши,цуни-муни,чук-чук и каквото ти е още весело...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Ами танцувате, казвате си по нещо от време на време ( на ушенце - нали е шумно :P ) и такам. Можеш да кажеш на приятелката си да поръча някоя по-бавна песничка ( стига да си ги представчш по-романтични нещата) и да потанцувате гушнати заедно и после БАМ!
    Toчно така! Напълно съм съгласна с теб

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не се притеснявай за нищо,нали и той има симпатии към теб.Бъди спокойна и естествена.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Toчно така! Напълно съм съгласна с теб
    +1

След като те харесва най-вероятно ще вземе нещата в свои ръце такаче спокойно,дръж се нормално

mi toi ve4e poe ne6tata v svoi race i znae za 4uvstvata mi,no..nqkaksi prosto nz kakvo da pravq mn se pritesnqvam za6toto ako go izgubq :X

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f
    mi toi ve4e poe ne6tata v svoi race i znae za 4uvstvata mi,no..nqkaksi prosto nz kakvo da pravq mn se pritesnqvam za6toto ako go izgubq :X
    Не мисли,че можеш да го загубиш.Просто се остави на течението.

давай смело... просто бъди истинска!!
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Budi sebe si.Pogovorete ako imate vazmojnost(shtom shte hodite na disko shte vi e malko po trydno)Flirtyvai s nego pokani go da tancuvate...i t.n.Nqma nishto slojni v tova.xqx
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    sofiq
    vartva6 nqkolko ku4eka toi e platno zad teb lubuva se nagledkata ot hubavoto dupe koeto ne spira igledaiki nastrani se utarkva6 v liceto mu i naktaq s poslednot mi gadje stana taka vajen e ku4eka ebam se
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

blagoradq na vsi4ki za mneniqta.probvah nqkoi ne6ta koito me posavetvaha nqkoi ot vas i naistina deistvat,a i nai-vajnoto ZARQZAH SRAMA :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си