- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето ме пак...
Mi rabotata e tam 4e 6te izlizam na diskoteka s edin moi fr[koito mnogo haresvam]edna moq fr i gajeto i.Ta vaprosa mi e kakvo da pravq kato ostaneme sami mn se pritesnqvam kakvo 6te stane...toi ima interes kam men pokazal mi e,no...molq za nqkakvi saveti kakvo da pravq za da potrugnat ne6tata se edno kakva da e purvata kra4ka?blagodarq predvaritelno![]()
Еми, след като момчето също те харесва, не виждам от какво има да се притесняваш.Всичко ще си дойде от само себе си.Когато отидете сами на дискотека примерно, може да потанцувате, да се целунете, казах ти-ситуации много различно.Но не бъди притеснена, това също е важно.![]()
Ами не се притеснявай, дръж се нормалноАко ти прави намеци връщай му и ти...и току виж се получило нещо
![]()
Не се притеснявай за нищо,нали и той има симпатии към теб.Бъди спокойна и естествена.
Ти го харесваш, той има интерес към теб. Обстановката - дискотека, тъпкано с хора, музика, танци.
Не мислиш ли, че предпоставките са налице? Ако има нещо да се случва между вас, ще е сега![]()
When I love, I love.
Предполага се, че щом и двамата се харесвата все ще си личи- пък и той е момчето - той би трябвало да поеме инициативата да те целуне - не че и обратния вариант е изключен де - то си зависи и от теб...
Не за вражда, за обич съм създадена!
Ами танцувате, казвате си по нещо от време на време ( на ушенце - нали е шумно :P ) и такам. Можеш да кажеш на приятелката си да поръча някоя по-бавна песничка ( стига да си ги представчш по-романтични нещата) и да потанцувате гушнати заедно и после БАМ!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Съгласна съм!Първоначално написано от My_Dear
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пийни 2-3 и ще ти дойде настроението и музата...е тогава ако е имало среам и шритеснение тряя вече да се е размило...и давай танцувайте гуши муши,цуни-муни,чук-чук и каквото ти е още весело...
Toчно така! Напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от Blestq6ta
![]()
+1Първоначално написано от sasha_90
Животът е адът описан в Библията!
След като те харесва най-вероятно ще вземе нещата в свои ръце такаче спокойно,дръж се нормално![]()
mi toi ve4e poe ne6tata v svoi race i znae za 4uvstvata mi,no..nqkaksi prosto nz kakvo da pravq mn se pritesnqvam za6toto ako go izgubq :X
Не мисли,че можеш да го загубиш.Просто се остави на течението.Първоначално написано от Sladinka_f
давай смело... просто бъди истинска!!![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Budi sebe si.Pogovorete ako imate vazmojnost(shtom shte hodite na disko shte vi e malko po trydno)Flirtyvai s nego pokani go da tancuvate...i t.n.Nqma nishto slojni v tova.xqx
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
vartva6 nqkolko ku4eka toi e platno zad teb lubuva se nagledkata ot hubavoto dupe koeto ne spira igledaiki nastrani se utarkva6 v liceto mu i naktaq![]()
s poslednot mi gadje stana taka
![]()
![]()
![]()
![]()
vajen e ku4eka ebam se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
blagoradq na vsi4ki za mneniqta.probvah nqkoi ne6ta koito me posavetvaha nqkoi ot vas i naistina deistvat,a i nai-vajnoto ZARQZAH SRAMA :}
mi...nz