.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Проблем ?!?

Проблем ?!?

Моля помогнете!
    Имам следният проблем:
    С приятелката ми правихме секс без презерватив аз не свърших в нея. Но се притеснявам от течността, която излиза преди спермата. Дали може да забременее от нея ?
    Приятелката ми е на 15, и също се притеснявам дали е достатъчно зряла за да роди. Защото въобще не съм привърженик на абортите!
    Охххх така съм се омотал, че вече не знам къде се намирам.
    Ще съм ви много благодарен, ако ме просветлите!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Има 1 00000 000000 такива теми, що не ползваш търсачката? Шансът приятелката ти да забременее е нищожен, но все пак да си направи 1 тест за всеки случай. И за да не се шашкате повече, правете го с презерватив!

Град
    kadeto iskam
    Епа според мен не е бременна споко Както съм казвала мн пъти, не се забременява толкоз лесно колкото си мислите

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Епа според мен не е бременна споко Както съм казвала мн пъти, не се забременява толкоз лесно колкото си мислите
    Но не е и толкова трудно, колкото ти си мислиш. Иначе нямаше да има толкова много аборти.
    Автора, защо, по ангелите не използвахте презерватив??? То бива хлапащина, ама това вече е прекалено... А като си против абортите, ти ли ще го гледаш и храниш това дете???? Идиот....

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    щом не си свършил в нея значи няма проблем и естествено,че не е готова за деца та тя е само на 15 пазете се от тук на татък

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Но не е и толкова трудно, колкото ти си мислиш. Иначе нямаше да има толкова много аборти.
    Автора, защо, по ангелите не използвахте презерватив??? То бива хлапащина, ама това вече е прекалено... А като си против абортите, ти ли ще го гледаш и храниш това дете???? Идиот....
    Аз не съм казал на колко съм !
    Да имам възможност да го гледам!
    И според ме, когато не познаваш човека лично НЕ Е РЕДНО да издаваш компетентно мнение, кой е идиот и кой не !!!

Град
    Асеновград, България
    Има много такива теми, потърси!
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=137875&
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си