Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
разбира се че не е задължително да слушаш хаус и да се друсаш или нещо такова ...мно ясно че не !
Но каквото и да си говорим, всички знаем че никой не ходи пиян в плазма, маниа, ексес или нещо такова ... просто влизъш вътре и са единици хората който не са приятно надрусани ... просто всички факти са такива ! не ме разбирайте погрешно....
Аз ходя на тези места само на някое уиски и хубав холандец, пак си ми е яко ... за мен най-важно е атмосферата вътре (музиката да ми хареса) ... най-вече си падам по Deep,Tech i Funky Че преди съм взимал... да ... но близо 2 години стана само с масетата се спогаждам вече
Ами Ок така си ти. Хората които не са приятно надрусани по тези заведения са хмм кажи речи единици ...и в този случаи мнозинството бие ...

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Знам,че темата всъщност е с много по-дълбок замисъл и смисъл, ама, братле, аз на хаус танцувам само когато съм на 2 бонбона + ...
Хахах, не бе, сериозно... Някак си наркотиците вървят ръка за ръка с хауса, толкова колкото с никой друг електронен стил не вървят.
Заеби ги техното, хард-техното, транс, гоа, т.н. ... Филма е подобен, но не същия.
Хаусът е създаден за наркотици, и наркотиците за хаус.
според мен транса и саиха са доста по дури ..... въпреки че аз вобще не съм им фенка на тея стилове , но то мойто си е друго ...та мисълта ми е (до колкото има такава) че транса и саиха са доста по дури за друсане ...
но най-важния фактор е, че друсането варви с всичко от сорта на транс, хаус, гоа, техно и така нататак !