Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Прекарах доста часове във форума, наслаждавах се на изцепки от всякакъв вид, дискусии, комплексирани лапета, ненужни спорове между етнически групи... Стигнах до извода, че тези които не слушат хаус музика се дразнят на тези които го правят и обратното. И за какво е нужна цялата тази работа? Едните са АНТИчалгари, другите АНТИхаусъри,
третите пак някакви АНТИ.....еди кво си... е за какво е всичко това? Защо си мислите, че този който слуша Хаус музика трябва задължително да друса???? Все едно тези които слушат чалга трябва задължително да пият... Имам чувството,че има хора в форума които чакат само някой да напише нещо и веднага да му скочат като хиени на мърша .... Искам да чуя мненията на компетенти млади хора, а не на комплексирани лапета които са ядосани че имат гнойна пъпка на лицето или че мама и тати не му дали достатъчно пари да излезе !?! Rolling Eyes
Много дългока тема си подхванал. Задаваш въпроси, които не се нуждаят от отговори. Човешката природа е такава, че има ли човек, които да харесва дадено нещо, винаги се намира втори, който да му опонира и да е против него. Това е по въпроса за дразгите между феновете на различната музика. Колкото до стериотипите - и тях винаги ще ги има. Достатъчно е да познаваш 2ма-3ма, които да слушат хаус и да друсат, да чуеш за още 5-6 и айде - всички, които слушат хаус друсат. Мисля, че иронията е доловима. Слушам хаус и не взимам нищо, не съм пробвал нищо през живота си и няма и да пробвам. Имам познати, които друсат и на партита си изкарвам по-хубаво от тях. Колкото до наркотиците - мисля, че това е най-голямата грешка, която човек може да допусне, защото виждам какъв ефект имат върху приятелите и познатите ми.