- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Одраска ме отдолу
Когато се забавлявахме с приятеля ми,той си вкара пръстите отдолу,но без да иска по едно време ме одраска с нокътя.Много ме заболя.Като погледнахме там се беше одрало малко,като люспичка е,но не мога да я махна,защото ме боли много.След известно време като си го вкара ме заболя ужасно.Като пишкам също ме боли,щипе ми.Незнам дали да ходя на лекар или ще зарастне и ще мине.Вие какво мислете?
Колко време е минало от ситуацията ако е 2,3 според мене трябва да отидеш на лекар
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Снощи стана това.Ами как да се къпя сега?
Първоначално написано от swords1010
За напреде да си изреже ноктите
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Щом те боли толкова много - отиди на лекар, въпреки че според мен само ще мине. Аз поне време тръгнах да пускам маникюр и като реших да се самозадоволявам претърпях същото. Голяма болка и после 2 дни отвреме на време капваше по малко кръв, ама мина самичко.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
според мене отиди на гинекологтака ще е най-добре...дори и да излезе нещо дребно...поне няма да си притесняваш
![]()
Но с ножичка, а не със зъбки, да не се получат ръбове...Първоначално написано от momchence_89
![]()
wtf
бегай на гелеколог
и следващия път по-добре да си изреже ноктите
![]()
Омг ще зарасне или не слушай тях отиди на гинеколог да ти превърже (Женския полов орган )
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ами може да стане някоя инфекция,особено ако ръцете му са били мръсни.По - добре не го пипай и ще зарасне само.Ако е на големите срамни устни (тоест отвъншна страна) може да го прочистиш с кислородна вода,но ако е отвътре ако се притесняваш много - върви на лекар.
Много често се случва така,че като правим секс с приятеля ми,той ме разранява лекичко и като пишкам ме смъди,но не е фатално.Ще ти мине,не се притеснявай!![]()
Подари му нокторезачка и пиличка и следващия път няма да имаш такъв проблем.
Не за вражда, за обич съм създадена!
И на мен ми се е случвало да ме одере,но не ме е боляло...забелязах единствено защото имаше кръв.Ако токлова много те боли ходи на гинеколог,въпреки че според мен ще ти мине![]()
Ще ти мине ,спокойноКато ходиш до тоалетната е нормално да те пари - но пък от урината ще заздравее
![]()
ako e dosta odraskano ili dulboko otidi na lekar no ina4e go podurjai suho i 4isto, nikakvi sapuni i neodobno belio, bebe6ki krem su6to pomaga!
И да плати двайсет лева такса - консултация за такава глупост?!Първоначално написано от Dark_Angel_F
Всеки се е наранявал там поне веднъж, аз също. Колкото по-леко е нараняването, толкова повече боли (факт - знам го, знам и защо). Има гентамицин под формата на мазило - антибиотикът бие бактериите. Няма бактерии - няма проблем.
Този, който казва, че трябва да се превърже, греши - превръзка се слага при обилно кървене най-често - за какво й е на малката раничка такава? Нека си диша - по-бързо зараства.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.